Luisteren naar je Engelen; het maakt écht verschil

Schreef ik laatst dat het zo belangrijk is om te luisteren naar je engelen (of intuïtie of innerlijke stem of Hogere Zelf, als je niks met engelen kunt), en van de week had ik weer zo’n voorbeeld.

We gingen een dagje naar Amsterdam. Ik ben een absoluut automens in plaats van openbaar vervoer mens, maar, er werd mij gezegd dat ik beter met de trein zou kunnen gaan. Het is druk in Amsterdam, benzineprijzen zijn hoog en parkeerkosten zijn hoog, beter dus met de trein.

Oke, dan met de trein, ook een avontuur. We stonden op het punt om de deur uit te gaan en ik hoor dat “ze” iets tegen me zeggen.: “Laat je autosleutels achter, stop ze in je tas in de keuken, zo kan je opgehaald worden met je auto”. Ik liep terug, liet mijn autosleutel achter en we gingen met de trein.

Super gezellige dag gehad in Nemo.

Tijd om naar huis te gaan.
Op Amsterdam Centraal zien we de ene na de andere trein uitvallen en vertraging hebben.
Onze trein niet! Gelukkig maar.
We stappen in de trein en de trein staat en staat en staat…..
Rode letters op het omroepbord: “Vanwege een stroomstoring zal deze trein als eindbestemming Bussum-Zuid hebben”. Er werd omgeroepen dat we vanuit Bussum-Zuid bus 105 naar Hilversum konden pakken en vandaar moesten we maar onze reis verder plannen met 9292.nl  Lekker dan.

Goed dat ik mijn oplader van mijn mobiel bij me had en mijn mobiel nog “juice” had (de andere 2 mobiels waren leeg). Én dat ik mijn autosleutel dus thuis had gelaten. Ik kon appen en bellen en we werden met mijn auto in Bussum-Zuid opgehaald.

Wat nou als ik niet geluisterd had? En mijn autosleutel gewoon in mijn tas had gelaten (waar deze altijd zit)? En ik mijn oplader niet had meegenomen?

Ik leer steeds beter luisteren naar mijn engelen(er zijn overigens genoeg voorbeelden van toen ik niet luisterde en in de problemen kwam, daarover een andere keer meer) en dat geeft zoveel hulp.  

Hoe goed luister jij  naar je engelen?

Wist je dat engelen, naast raadgevers en helpers ook fantastische healers zijn?
Heb jij wel eens een Engelenhealing meegemaakt?
Je voelt de energie stromen.
Het kan zijn dat je het eerst heel koud krijgt (de minder gewenste energie in je lichaam wordt verwijderd) en daarna gaat de energie stromen, je krijgt het weer warm.
Het kan zijn dat je emotioneel wordt en je tranen gaan stromen. Dat is goed, tranen zijn helend en geven lucht.
Het kan zijn dat je derde oog (chakra op je voorhoofd tussen je wenkbrauwen) gaat tintelen of jeuken. Dit betekent dat er gewerkt wordt aan je intuïtie.
Je kunt veel energie krijgen maar je kunt ook ineens heel moe worden en in slaap vallen. De healing gaat dan gewoon door. “Healing without feeling”. Helen zonder te voelen/het bewust mee te maken.
Wat en hoe je de healing ook ervaart, je knapt ervan op en je voelt je daarna opgeluchter en beter.

Wil je ook eens een Engelenhealing meemaken?

Donderdagavond 26 mei geef ik mijn maandelijkse Engelen Healing Avond. We beginnen om 19:30 en het duurt tot uiterlijk 21:00 uur.
Het is online (webinar), het wordt opgenomen en je kunt de replay terugkijken.
Je kunt al je healingswensen inbrengen.
Wees gerust: Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden!
Voorbeelden van healingswensen van mijn klanten: meer energie, verbeteren relatie met kinderen, angst loslaten, -financiële- overvloed, nieuwe partner/liefdesrelatie, meer rust in hoofd en lijf, betere gezondheid, aura opschonen, chakra’s in balans brengen.

Hoe werkt het?
Jij mailt mij (info@lisetteanne.com) tegen welke problemen jij aanloopt of welke verlangens jij hebt. Tijdens het healingswebinar leg ik deze voor aan de Engelen.

Voor wie is dit?
Dit is voor jou wanneer jij aan jezelf wilt werken en je zelfgenezend vermogen wilt activeren met behulp van Engelenenergie. Engelenenergie voelt warm en liefdevol en de Engelen raken je met hun wijsheid.

Dat betekent dus een heerlijke avond voor jezelf en jouw verlangen.

Het webinar is live (online). De opname komt na afloop in de online lesomgeving te staan waar je het kunt herhalen, mocht je er niet live bij kunnen zijn.

Datum: Donderdag 26 mei 2022

Tijd: 19:30-20:30/21:00 uur

Hoe: online, na boeking schrijf ik je in voor het webinar en ontvang je een mail met de link naar WebinarGeek.

Bijdrage: € 25

Heb je al eerder een engelenhealing ervaren, dan weet je hoe het voelt.
Wordt dit de eerste keer voor jou? Je bent in veilige handen en je voelt je na afloop anders, meer jezelf en ervaart rust.

Doe mee, geef je op. Ik “zie” je graag donderdagvond 26 mei. Engelen Healing Avond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Spiritualiteit is: hand in eigen boezem steken

Spiritualiteit is: hand in eigen boezem steken. Dóórgaan waar een ander zou stoppen. Je weerstand onder ogen zien en tóch aanpakken. Wat ik vaak zie in mijn praktijk, is dat men “tot hier en niet verder” gaat. Zolang spiritualiteit wierookstokjes, mellow muziek en een beetje af en toe zazen is,

Het Uur van de Engelen – Danielle Trussoni

Het uur van de Engelen (Angelology in het Engels) is al een aantal jaar uit (2010) en heb ik op een van mijn reizen gevonden in een boekwinkel op een vliegveld. Normaal gesproken koop ik dwarsliggers, maar toen ik de titel zag (Angelology) en de afbeelding (een geketende engel), dacht

Deze Volle Maan komt maar eens in de 19 jaar voor!

Een blauwe maan (2 Volle Manen in één maand) en dat op Halloween, 31 oktober, is slechts eens in de negentien jaar mogelijk. De volgende keer dat met Halloween een blauwe maan waar te nemen is, is in het jaar 2039. Geen idee of ik in 2039 nog webinars geef,