Juni Webinar Combi

Spiritualiteit is een spier die je kunt ontwikkelen. Het hoeft niet, maar je wordt er sterker en krachtiger door.

Je werkt aan je uithoudingsvermogen. Iedere keer wanneer je meedoet aan een van mijn webinars raakt mijn energie jouw energie en wordt uitgenodigd om zich te vergroten en te versterken. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je boviswaarde krijgt aandacht en de mogelijkheid om zich te verhogen.

Hierdoor wordt je weerbaarder. Je zoekt en vindt de kracht en waarheid binnen in je in plaats van deze buiten je zelf te zoeken. Je gaat actief leven in plaats van passief. Jij gaat je eigen koers bepalen in plaats van dat het leven jouw koers bepaalt. Wanneer je weet wanneer er welke energie de aandacht vraagt, boventoon voert, kun je daar actief op inzetten. 

Bij de piramide van Maslow gaat men eerst voor voedsel, kleding en onderdak, dat zijn de basisbehoeften. Echter, ik zie dat anders. Ja, natuurlijk wil ik kleren aan mijn lijf, voedsel in mijn lijf en een dak boven mijn hoofd, voor bescherming en overleving. Het zijn echter zaken die je ontnomen kunnen worden, zeker zaken die je aan het einde van je leven niet mee kunt nemen naar je volgende avontuur.

Je spirituele ontwikkeling, zogenaamd geen basisbehoefte, is niet tastbaar maar het kan je nooit ontnomen worden, niet in dit leven en niet in een volgend leven. Het is iets wat je leven na leven meeneemt, wat altijd toe zal blijven nemen voor jezelf maar ook voor je medemens. Over spiritualiteit wordt vaak lacherig gedaan en het wordt niet op waarde geschat.

Spiritualiteit is echter van onschatbare waarde. Het is een investering in je gezondheid, leven en toekomst.Iedere maand neem ik je mee op een reis langs de verschillende energieën om jou te ondersteunen en je lichaam en ziel de kans te geven zich te ontwikkelen.

In juni 2022 geef ik 4 webinars.

Te weten:

Donderdag 9: Engelen Healing Avond Thema

Maandag 13: Volle Maan

Maandag 20: Litha

Dinsdag 28 Nieuwe Maan

Boek je alle webinars (4) in juni, in een keer dan betaal je € 81 in plaats van € 104 (je krijgt dus 1 maanwebinar gratis).  Met de combi ben je een maand verzekerd dat jouw spirituele ontwikkeling zich gestaag voortzet en je ziel de aandacht krijgt die het nodig heeft. Gun jezelf dit en doe mee deze maand. Ik “zie” je. Deze combi prijs is te boeken tot en met zondagavond 5 juni 23:59 uur.

Boek hier: Juni Webinar Combi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Heel Je Hart

Ik onderging vanochtend een massage en toen de therapeute bij mijn nek kwam en daar een pijnlijk punt aanraakte begonnen mijn ogen ineens over te lopen. Mijn onderlip begon te trillen en er kwam verdriet naar boven. Verdriet om wat was en niet meer is. Verdriet om wat had kunnen

Als je niets verandert, verandert er niets

Als je niets verandert, verandert er niets. 14 dagen waarin je op een liefdevolle manier een schop onder je derrière krijgt, je innerlijke twijfelknop omgezet wordt naar “gewoon doen”, je angst aan de kant gezet wordt, je weerstand de laan wordt uitgestuurd zodat je goede voornemens dit jaar nu wél

Deze Volle Maan komt maar eens in de 19 jaar voor!

Een blauwe maan (2 Volle Manen in één maand) en dat op Halloween, 31 oktober, is slechts eens in de negentien jaar mogelijk. De volgende keer dat met Halloween een blauwe maan waar te nemen is, is in het jaar 2039. Geen idee of ik in 2039 nog webinars geef,