Lisette-Anne Geen categorie 8 Herkenningspunten van Transformatie

8 Herkenningspunten van Transformatie

Maandagochtend 16 mei om 06:14 is het Volle Maan en Bloedmaan. De maan staat in het teken Schorpioen én er is een maansverduistering of te wel een eclips.

Eclipsen geven nieuwe energie. Maar, voordat die nieuwe energie er is, komt er eerst transformatie. Verandering van de ene naar een volgende situatie. Dit kan verdrietig voelen maar het is een natuurlijk proces.

In het voorjaar staan bomen en struiken in bloei en die bloesem is zo mooi.
Maar, als de bomen altijd alleen maar in bloei zouden staan, en niet bevrucht zouden worden, en de bloesem niet zou afvallen en zou transformeren, dan zouden wij nooit eten (vrucht) krijgen.

Wat heb je liever?
Altijd bloesem en sterven van de honger?
Of
Genieten van de bloesem zo lang het er is en uitkijken naar bevruchting en vrucht/voedsel?

Ik weet waar mijn voorkeur naar uitgaat.

Transformatie is niet altijd leuk maar wel nodig. Waar herken je nu transformatie aan?

Hieronder deel ik 8 punten waaraan je kunt zien of jij in een transformatieproces zit.

1.  Oude patronen, gewoontes, gebruiken, overtuigingen beginnen langzaam af te breken. Ze houden minder macht over je en je begint anders te kijken naar dingen. Schellen vallen van je ogen en je krijgt een nieuw wereldbeeld. Je loopt verbaasd rond dat je “dit niet eerder hebt gezien” en je wilt je nieuwe visie graag delen met anderen (die, als ze nog in de oude visie zitten, hier niet op zitten te wachten).

2. Er gaan ineens nieuwe deuren open. Kansen en mogelijkheden die eerst niet op je pad kwamen, dienen zich nu aan. Het lijkt op “toeval” (het valt je toe). En je hebt het gevoel dat je met de stroom meegaat.

3. Je begint vertrouwen te ontwikkelen en durft los te laten en over te geven aan de stroom van het leven (webinar Uw Wil Geschiede). Voorheen zou je je met hand en tand verzet hebben tegen verandering, nu heb je meer vertrouwen en geef je je over aan deze verandering.

4. Je ego wordt op een zijspoor gezet. Je begint het verschil te zien tussen jou en je ego. Je laat je ego wat vaker voor wat het is en kiest meer voor jezelf. Hierdoor wort en voel je je lichter en luchtiger. Je staat net wat makkelijker in het leven.

5. Mensen verdwijnen uit je leven. Doordat jouw energie anders wordt, jij je ego loslaat, andere inzichten en ideeën krijgt, ga je anders resoneren. Dit zorgt ervoor dat je op een andere frequentie komt en mensen die nog niet op deze frequentie zitten je niet meer kunnen volgen. Deze mensen verdwijnen uit je leven. Dit kan gepaard gaan met pijn en verdriet (opluchting kan ook).  Toch is het zaak om je eigen pad en eigen frequentie te volgen.

6. Je krijgt kosmische downloads. Je krijgt een ander wereldbeeld. Er komen inzichten binnen en je krijgt meer een helicopterzicht. Je kijkt van een afstand naar wat er gaande is en laat drama en het toneelspel voor wat het is. Je ziet dat we allemaal acteurs zijn in een drama en je besluit de hoofdrolspeler te worden in je eigen film. Jij gaat actief neerzetten wat en hoe je het wél wilt.

7. Zuiveren en ontgiften gaat in een rap tempo. Je geest en ziel willen en gaan vaak sneller dan dat je fysieke lichaam aan kan. Je krijgt fysieke verschijnselen (wat wij ziek noemen). Griep, verkouden, koortslip, vermoeidheid, oude kwalen steken de kop op, afwisselen warm en koud, energiegolven door je lichaam. Je voelt duidelijk waar er nog blokkades in je lichaam (lichamen) zitten.

8. Je angsten nemen af (soms nemen ze eerst toe alvorens af te nemen). Je begint in te zien dat alles vóór in plaats van tégen ons werkt. Dit is vaak een van de moeilijkere tekens van transformatie. Lang hebben we meer bewijs gezien van alles wat niet goed ging, nu leren we te kijken naar wat wél goed gaat voor ons. Hoe meer we ons richten op wat wél goed gaat, hoe meer deze zaken zullen toenemen (wat je aandacht geeft groeit).

Herken je je in een of meerdere van bovenstaande punten?
Wil je ondersteuning met jouw transformatieproces?
Heb je het gevoel dat je er alleen voorstaat en kun je wel wat hulp gebruiken?

Om het voor je net iets makkelijker te maken geef ik vanavond een Volle Maan webinar. Tijdens dit webinar krijg je, naast informatie over deze maan, de  mogelijkheid om tijdens de healing en meditatie te werken aan loslaten en transformatie. De energie is uitermate geschikt om een volgende stap te zetten in jouw spirituele ontwikkeling. De combinatie Volle Maan in Schorpioen, Bloedmaan en Maansverduistering komt maar eens in de zoveel jaar voor. De eerstvolgende volledige maansverduistering die in ons land te zien is, is op 7 september 2025.  Is dit te ver weg voor je en wil je NU loslaten en transformeren, doe dan vanavond mee: Volle Bloed Maan Webinar

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS