Spiritualiteit is: denken dat je het wel kunt, omdat je het nog nooit gedaan hebt

Pipi Langkous zei: ”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”.

Pipi had genoeg zelfvertrouwen. Ze haalde zichzelf niet naar beneden maar had er alle vertrouwen in dat ze het zou kunnen.

Wat heb jij allemaal nog niet gedaan wat jij wel denkt te kunnen?

Het is belangrijk om in jezelf te geloven. Voort te gaan in de wetenschap dat je het goed doet. Dat je altijd je best doet. Dat je, ongeacht de omstandigheden, je beste beentje voorzet. Een van de manieren om in jezelf te geloven is te stoppen met jezelf te veroordelen, want, wat je in energie uitzet komt bij je terug. Dus ook die zelfveroordeling zal gespiegeld aan je worden.

Neem verantwoordelijkheid voor je leven en de keuzes die je gemaakt hebt en dagelijks maakt. Wanneer je stopt met zelfveroordeling dan zak je meer in je eigen energie en wordt je steeds meer jezelf. Dan kun je jezelf zijn, ook bij anderen in de buurt. Of moet ik beter zeggen: juist bij anderen in de buurt.

We doen ons vaak anders voor wanneer we bij anderen in de buurt zijn omdat we denken afgewezen te worden of veroordeelt te worden. Maar wanneer jij begint met jezelf anders voor te doen dan begin je al met jezelf af te wijzen en jezelf te veroordelen.

Dus: stop met jezelf naar beneden halen en kies ervoor om in jezelf te geloven.

Vervolgens, nadat je gestopt bent met zelfveroordeling, ga je weer een stapje verder en ga je werken aan het immuun zijn voor de mening van anderen. Een ander heeft nog nooit 1 seconde in jouw schoenen gestaan, laat staan gelopen. Niemand heeft jouw ervaring. Wat anderen mensen vinden en denken is een afspiegeling van hun eigen realiteit en dat heeft NIETS met jou te maken. Wanneer jij je oren laat hangen naar de opinie van een ander, dan loop je alleen de kans om pijn gedaan te worden. Laat dus de mening van anderen voor wat het is: de mening van een ander.
Wat anderen ook zeggen, voelen of denken, laat het bij de ander.
Zij hebben hun eigen normen en waarden, een eigen referentiekader.
Het zegt alles over hun en niets over jou.

Jij weet jouw eigen waarheid.

Wanneer je de valkuil van het naar anderen luisteren hebt weten te vermijden, dan kun je actief beginnen met het opbouwen van je eigen droomleven. Je kunt je leven transformeren tot wat jij wilt. Het is zo zonde om jezelf klein te houden omdat een ander wellicht een afwijkende mening heeft.

Jouw leven, jouw keuze, jouw droom.

Kies voor jezelf, altijd.
De rest van de puzzelstukjes valt dan vanzelf op de plaats.

Ga nu aan de slag met je woorden en daden.

Gebruik je woorden en daden om mooie dingen te creëren.
Van vroeger is bekend; spreken is zilver en zwijgen is goud.
Wanneer je spreekt, spreek dan positief en opbouwend, lukt je dit niet, zwijg dan. Zwijg totdat je wel iets positiefs kunt zeggen.

Woorden kunnen opbouwen maar ook kapot maken. Zorg dat jij degene bent die opbouwt. Ga met het gesproken woord aan de slag om dat leven te creëren wat jij wilt. Er ligt veel kracht in het gesproken woord. Gebruik je woorden wijs. Zie alle zinnen die je uitspreekt als toverspreuken. Tover met jouw woorden jouw perfecte droomleven. Spreek met liefde.

Wanneer je tot slot, naast positieve bewoordingen, ook nog positieve gedachten hebt, dan gaat het manifesteren van het voor jou perfecte leven helemaal snel.

Samenvattend:
Heb zelfvertrouwen.
Zet je beste beentje voor.
Stop met zelfveroordeling.
Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven.
Wees jezelf.
Stop met je oren laten hangen naar de mening van anderen.
Gebruik je woorden en gedachten om het voor jou perfecte leven op te bouwen.
Zie je woorden en gedachten als een magisch iets.
Je kunt alles creëren wat je wilt.
Spreek en denk daadkrachtig, positief.
Zeg altijd wat je wel wilt en nooit wat je niet wilt.
Waardeer de positieve zaken welke je al gemanifesteerd hebt.

Succes!

Mocht je hulp nodig hebben met het voor jezelf te kiezen en het creëren van het voor jou perfecte leven? Doe dan vanaf zondag 29 april mee met LEIDEND LICHT. Een programma van 21 dagen voor vrouwen die voelen dat ze meer in hun mars hebben en hun licht groter en sterker willen maken.

Tot en met donderdagavond 26 april 23:59 uur kun je nog gebruik maken van de VROEGBOEKKORTING. Doe er je voordeel mee.

Klik hier om alles te lezen: https://lisetteanne.com/winkel/leidend-licht/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Iedere week een BWJK webinar

Vanaf deze week zal ik iedere week een Betaal Wat Je Kunt Webinar geven (in hoeverre dit mogelijk is). De data staan alvast op mijn agenda. Het onderwerp weet ik pas wanneer ik de download daarvoor krijg. Hierdoor is het aantal dagen om te boeken BEPERKT. Soms wellicht maar een

Spiritualiteit is: praktisch en logisch

Spiritualiteit. Een beladen woord voor diegenen die niet de moeite nemen om zich er in te verdiepen. Gisterenavond had ik mijn tweewekelijkse Toastmasteravond en ik was Improvisatieleider. Ik stelde een aantal vragen en noemde toen het woord “spiritueler”. Meteen zag ik een van de Toastmasters in elkaar krimpen. “Oh jee,

Spiritueel Fit Energiek en Slank is hier!

Spiritueel Fit Energiek en Slank is hier! Jaaaaa! Eindelijk! Er wordt al jaren om gevraagd, steeds zeg ik: “Komt, ik moet eerst alles zelf gedaan hebben”. En nu is het dan zover!!! Voor de allereerste keer, sinds dat ik les geef, ruim 12! Jaar, is het nu eindelijk geboren! Dit