Aankondiging voorgenomen huwelijk

Met Imbolc maakte ik een visiebord. Met dat visiebord ben ik aan de slag gegaan. Ik heb het opgehangen op een plek waar ik het dagelijks zie. Ik heb er mijn laptopachtergrond van gemaakt. Ik heb mijn eigen healing van het Imbolc webinar toegepast. Ik liet het op me inwerken.

Gisterenavond het transformatiespel gespeeld met de vraag: “Wat kan ik doen/laten om alles wat er op mijn huidige visiebord staat, nu te laten ZIJN?” Het was een geweldige avond, met een geweldig spel en geweldig duidelijke antwoorden (wil je dit ook, boek dan de  transformatiedag op zaterdag 19 maart, vol is vol). Ik sprak een hele duidelijke wens uit.

Als een blok geslapen.

Vanochtend vroeg ik om input van een lieve (therapeutische/healer) vriendin van mij en toen……. sprak ze de woorden uit: “Gefeliciteerd, dan ben je nu verloofd……” Ik liep helemaal vol en de tranen begonnen te stromen. Nu, een aantal uren later, komen de tranen nog steeds omhoog.

Bij deze de aankondiging van mijn voorgenomen huwelijk:
Pinksterzondag 5 juni 2022, trouw ik, door middel van een handfasting wicca ritueel, met mezelf. De ceremonie vindt plaats in de tuin bij mijn vriendin die tevens mijn huwelijk zal voltrekken. Mijn jurk is in bestelling. Ik bruis van de energie en de inspiratie stroomt binnen.

Tot die tijd nog een hoop te delen, healen en neerzetten. Zo ook op donderdagavond 24 februari. Dan is er een online Engelen Healing Webinar.

Jij mailt mij (info@lisetteanne.com) tegen welke problemen jij aanloopt of welke verlangens jij hebt. Tijdens het healingswebinar leg ik deze voor aan de Engelen.

Wees gerust: Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden!

Voorbeelden van healingswensen van mijn klanten: meer energie, verbeteren relatie met kinderen, angst loslaten, -financiële- overvloed, nieuwe partner/liefdesrelatie, meer rust in hoofd en lijf, betere gezondheid, aura opschonen, chakra’s in balans brengen.

Boek hier: Engelen Healing Avond donderdagavond 24 februari 2022 19:30 uur
Minimale bijdrage € 15,15, op de dag zelf te boeken voor € 23,23.

Ik hoop je te zien zodat ik mijn healende gave met je mag delen.

Alle liefs van mij naar jou,

Lisette-Anne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Als je niets verandert, verandert er niets

Zo, we zijn aan een nieuw jaar begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb jij al bedacht wat je dit jaar anders wilt? Meer bewegen? Gezonder eten? Meer naar buiten? Minder Netlflixen? Wat je ook besloten hebt, het dénken aan verandering zet geen zoden aan de dijk. Want, als je niets

Spiritualiteit is: je ego opzij zetten en gewoon DOEN

EINSTEIN zei het al: “The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results”. – De definitie van KRANKZINNIGHEID is hetzelfde steeds weer opnieuw doen, maar andere uitkomsten verwachten. En waarom houden we ons dat toch zo vast aan het OUDE en VERTROUWDE?

Spiritualiteit is: je enkel en alleen richten op wat je wél wilt

Het leven is NU. Niet gisteren, niet morgen. NU Er is alleen nu. Het verleden is het verleden, de toekomst blijft altijd de toekomst. Je kunt dingen willen voor je toekomst maar omdat de toekomst altijd de toekomst blijft, zal datgene wat je wilt altijd dáár blijven: net buiten je