Aankondiging voorgenomen huwelijk

Met Imbolc maakte ik een visiebord. Met dat visiebord ben ik aan de slag gegaan. Ik heb het opgehangen op een plek waar ik het dagelijks zie. Ik heb er mijn laptopachtergrond van gemaakt. Ik heb mijn eigen healing van het Imbolc webinar toegepast. Ik liet het op me inwerken.

Gisterenavond het transformatiespel gespeeld met de vraag: “Wat kan ik doen/laten om alles wat er op mijn huidige visiebord staat, nu te laten ZIJN?” Het was een geweldige avond, met een geweldig spel en geweldig duidelijke antwoorden (wil je dit ook, boek dan de  transformatiedag op zaterdag 19 maart, vol is vol). Ik sprak een hele duidelijke wens uit.

Als een blok geslapen.

Vanochtend vroeg ik om input van een lieve (therapeutische/healer) vriendin van mij en toen……. sprak ze de woorden uit: “Gefeliciteerd, dan ben je nu verloofd……” Ik liep helemaal vol en de tranen begonnen te stromen. Nu, een aantal uren later, komen de tranen nog steeds omhoog.

Bij deze de aankondiging van mijn voorgenomen huwelijk:
Pinksterzondag 5 juni 2022, trouw ik, door middel van een handfasting wicca ritueel, met mezelf. De ceremonie vindt plaats in de tuin bij mijn vriendin die tevens mijn huwelijk zal voltrekken. Mijn jurk is in bestelling. Ik bruis van de energie en de inspiratie stroomt binnen.

Tot die tijd nog een hoop te delen, healen en neerzetten. Zo ook op donderdagavond 24 februari. Dan is er een online Engelen Healing Webinar.

Jij mailt mij (info@lisetteanne.com) tegen welke problemen jij aanloopt of welke verlangens jij hebt. Tijdens het healingswebinar leg ik deze voor aan de Engelen.

Wees gerust: Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden!

Voorbeelden van healingswensen van mijn klanten: meer energie, verbeteren relatie met kinderen, angst loslaten, -financiële- overvloed, nieuwe partner/liefdesrelatie, meer rust in hoofd en lijf, betere gezondheid, aura opschonen, chakra’s in balans brengen.

Boek hier: Engelen Healing Avond donderdagavond 24 februari 2022 19:30 uur
Minimale bijdrage € 15,15, op de dag zelf te boeken voor € 23,23.

Ik hoop je te zien zodat ik mijn healende gave met je mag delen.

Alle liefs van mij naar jou,

Lisette-Anne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Om te groeien, moet je snoeien

Snoeien, iets wat er bij hoort wanneer je bomen en struiken in je tuin hebt. Niet mijn meest favoriet bezigheid. Niet zozeer de activiteit zelf (ook al kan dat best zwaar zijn, boven het hoofd met een takenknipper aan de gang). Maar meer het emotionele aspect. Emotioneel? Ja zeker! Wat

Spiritualiteit is: een duidelijke stabiele basislijn

“If you don’t set a baseline standard for what you’ll accept in life, you’ll find it’s easy to slip into behaviours and attitudes or a quality of life that’s far below what you deserve.“ – “Als je geen standaard basislijn instelt voor wat je accepteert in je leven, dan zul

De sleutel tot zelf-bevrijding – Christiane Beerlandt

Wat heeft Christiane mooie boeken geschreven. Als er iemand een voorbeeld is van gewoon gaan zitten en neerpennen wat ze doorkreeg, dan is het Christiane wel. Een van haar boeken die in mijn boekenkast staat is De sleutel tot zelf-bevrijding. Ik heb de editie van 2001. Er zijn eerdere en