Lisette-Anne Geen categorie Als je niets verandert, verandert er niets

Als je niets verandert, verandert er niets

Zo, we zijn aan een nieuw jaar begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb jij al bedacht wat je dit jaar anders wilt? Meer bewegen? Gezonder eten? Meer naar buiten? Minder Netlflixen? Wat je ook besloten hebt, het dénken aan verandering zet geen zoden aan de dijk. Want, als je niets verandert, verandert er niets.

Veranderingen gebeuren niet vanzelf. Je zult zelf actief dingen moeten doen of laten om de verandering te zien optreden. Jij zelf moet het werk doen, je kunt dat niet buiten jezelf zoeken. Alle verandering begint IN jezelf. Met een idee, in eerste instantie, dan ga je iets voor je zien, dan ga je het bespreken of uitspreken, je komt ervoor uit dat je iets anders wilt. Vervolgens ga je het voelen in je hart. Hoe VOELT het, wanneer je het daadwerkelijk gaat veranderen? Daarna heeft ook je onderbuik nog een mening, voelt je buik goed, of protesteert het?

Wanneer jij eenmaal de beslissing hebt gemaakt dat er iets anders moet, moet je wél alle delen mee zien te krijgen. Je kunt wel met je hoofd blijven denken, maar wanneer je je hart en je buik niet meekrijgt, gaat het hm niet worden, hoe hard je er ook aan denkt.

Vaak is het idee wel goed, maar krijg je de rest van je systeem niet mee. Je systeem wil graag de status quo bewaren, je ego wil graag de status quo bewaren. Want…. Verandering is eng…. Wellicht heb je het nu niet zo goed, maar misschien wordt het met verandering wel slechter…. En dat wil je niet, je ego niet, je systeem niet. Dus, doet jou ego heel hard z’n/d’r best om jou er vooral van te overtuigen dat alles moet blijven zoals het is.

En, wanneer je dan niet heel stevig in je schoenen staat, want het is wel een grote verandering. En, wanneer je zelf toch al eigenlijk wel twijfelde, want het is tot nu toe nog nooit gelukt, dus ja, waarom deze keer dan wel?! En, wanneer je wel WILT, maar het niet VOELT, dan is je goede voornemen zo maar ineens weg. Volgende maand nog eens proberen….. En je neemt je voor om deze maand alvast te gaan nadenken hoe je het volgende maand wel kunt doorzetten, want dan lukt het zeker…. Toch?

Niet

Wanneer jij niet je ego leert beheersen. Wanneer jij je niet weet uit te lijnen. Wanneer jij niet je hele systeem en je cellen dezelfde richting op kunt laten wijzen, gebeurt er NIETS, althans, niet de verandering die jij bedacht had te willen. Je zult alleen maar teleurgesteld worden, in jezelf. Wellicht wordt je boos op jezelf en vindt je jezelf maar stom dat het wéér niet lukt. En doordat jij jezelf op de huid zit, geef jij je ego lekker extra veel brandstof om jou van z’n gelijk te overtuigen. Zie je nou wel, doe nou maar gewoon niet. Veel rustiger zo. Je hebt het al druk genoeg. Er zijn al zoveel dingen die je moet doen. Laat dit nu maar, het is toch altijd goed gegaan. En zo slecht voel je je nou ook weer niet. Er zijn massa’s mensen die…. (vul zelf in: roken/drinken/snoepen/suiker eten/ niet bewegen) en die zijn ook gelukkig en die zijn ook gezond.

En het gaat never ever ooit om een ander. Het gaat enkel en alleen om JOU.
JOUW geluk.
JOUW gezondheid.
JOUW vreugde.

Dus dan tóch maar die verandering doorzetten? Maar hoe?

Wat nu als ik je zeg dat het heel simpel is? Dat het nodig is alle delen congruent te krijgen met wat jij wilt? Dat het nodig is om je uit te lijnen, alle delen op één lijn te krijgen én alle delen als een geheel uit te lijnen met het Hogere? Zou je me dan geloven? Of denk je “weer zo’n kul verhaal”?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden maar een eerste vijftal punten om een grotere kans van slagen te hebben met je goede voornemens zijn

  1. Doe wat goed voelt (aan hoe je je voelt kun je aflezen of je op de goede weg zit, voel je je goed, dan zit je op de goede weg, voel je je rot, dan wijk je af van de juiste weg)
  2. Praat regelmatig, maar bovenal luister naar Engelen/Bron/God (bidden is praten tegen de Bron/God, mediteren is luisteren naar de antwoorde van Bron/God)
  3. Focus je enkel en alleen op wat je wél wilt.
  4. Spreek je waarheid (laat je oren “niet” hangen naar de mening van anderen)
  5. Heb de intentie om je uit te lijnen met de hoogste Bron van Liefde/God

En heb je echt geen idee hoe je dit laatste nu eens moet aanpakken? En ben je bang dat het je tóch niet gaat lukken? En heb je het al zo vaak geprobeerd maar verval je steeds weer in oude patronen? Dan heb ik het antwoord voor je: Het webinar “Uitlijnen” Een webinar van 1,5 uur, waarin ik je help om je stap voor stap uit te lijnen met Bron en vanuit daar met je wensen. Datgene waarmee je “niet” uitgelijnd bent, kan niet in je leven komen. Wil je iets veranderen in je leven, dan zul je je uitgelijn moeten hebben met het resultaat van je gewenste verandering. En dat is precies wat we doen in het webinar Uitlijnen. Hier kun je er meer over lezen : Uitlijnen

Wees dit jaar met je goede voornemens slim en span het paard niet achter de kar, maar pak het meteen goed aan. Lijn je uit en merk het verschil. De keuze is aan jou.

Klik hier: Uitlijnen

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS