Lisette-Anne Geen categorie Angel of Families

Angel of Families

Vanochtend trok ik een hele mooie kaart: Angel of Families. We denken met familie aan ons eigen gezin, aan onze bloedverwanten, aan onze aanverwanten.

Familie gaat echter verder dan de mensen met wie je gezien de wet verbonden bent. Familie is je vrienden/vriendinnen die je steunen door dik en dun. Mensen in je omgeving met wie je niet verwant bent, maar waar je wél begaan mee bent.
Familie kan óók zijn de mensen met wie je een belangrijk “iets” gemeenschappelijk hebt. Een idee, een overtuiging, een liefde, een passie, een eigen waarheid.
Familie kan diegene zijn die je nog nooit eerder ontmoet hebt, maar waarbij je bij een eerste ontmoeting meteen voelt “hé, dat klopt, hier wordt mijn hart rustig van, dit doet mijn nervus vagus goed”.

Dit ervaar ik regelmatig bij mijn live worskhops. De deelnemers resoneren met elkaar en ik resoneer met de deelnemers. Er is een gemeenschappelijk doel, delen van onze frequenties resoneren met elkaar. Heel fijn om te ervaren. Te weten dat “we” “niet” alleen zijn, maar dat er meer mensen “dit” voelen/denken/ervaren.

Het is belangrijk, zeker in deze aparte tijden, momenten van rust te hebben. Momenten waarbij het zenuwstelstel even kan stoppen met alert en reactief zijn. Waarbij het zenuwstelsel gewoon even kan zijn, omdat het veilig is, omdat het goed voelt, omdat de frequentie klopt.

Ik ben begonnen met het houden van Engelen Healing Avonden bij mij thuis (en ook online, dus Hybride). Intiemer, kleiner dan in het Brinkhuis. Knusser, huiselijker, warmer. Tijdens een Engelen Healing Avond komt je Nervus Vagus even tot rust. Het enige wat je hoeft te doen is te zitten, met je ogen dicht, en de healing te aanvaarden. Je te laten onderdompelen in een warm bad van engelenliefde en energie.

Aanstaande woensdagavond, 6 oktober is er weer een Engelen Healing Avond. Je bent van harte welkom, live of online, wat jou het beste uitkomt.

Je kunt hieronder boeken. En de kaart die ik vanochtend trok, is het geen plaatje?

Engelen Healing Avond 6 oktober 2021

Tot woensdag.

Alle liefs van mij aan jou,
Lisette-Anne

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS