Lisette-Anne Geen categorie Hoe ik op mijn spirituele pad kwam, deel 3

Hoe ik op mijn spirituele pad kwam, deel 3

In het tweede deel van hoe ik op mijn spirituele pad kwam, sloot ik af met hoe ik met IET ben begonnen. Maar de reis gaat verder. Ik was al met IET bezig en toen kreeg ik mijn eerste Orakel Kaarten Set van, die van Doreen Virtue. Ik vond haar kaarten set super. Ik wilde meer over Doreen te weten komen en ik googelde haar. Met wat ik las en hoe het voelde, wist ik dat ik écht haar opleiding van ANGEL THERAPY PRACTITIONER®  moest volgen. Dat was mijn ultieme droom.

Eindelijk, in 2007 kwam deze droom, dankzij mijn moeder (zij heeft deze reis financieel mogelijk gemaakt) uit. Doreen gaf haar laatste les “oude stijl” in een –voor haar- kleine setting van slechts 250 personen in Laguna Beach, Los Angeles, US.

De reis er naar toe alleen al was een hele onderneming. Allereerst van Amsterdam naar Londen, in Londen voor het eerst een bodyscan meegemaakt op Heathrow (tegenwoordig hebben ze ook bodyscans op Schiphol en vraag ik of ze me handmatig kunnen fouilleren, ik wil de straling niet door mijn lichaam, het verandert het DNA). Het was ook voor het eerst dat een eventuele broekriem uit moest en de schoenen. Een man was niet voorbereid op het verwijderen van zijn riem en zijn broek zakte –letterlijk!- af tot op zijn enkels, stond hij daar in zijn boxer….

Tien uur vliegen vanaf Londen en ik was op LAX (airport LA). Wat is het daar groot! En wat was het zonnig en warm! Ik had een hotel airport shuttle geboekt en het duurde uren voordat ik eindelijk bij mijn hotel was. Het leek alsof we echt overal onderweg moesten stoppen. Ik genoot echter van alles wat ik zag, ik was in Los Angeles! Wat ik altijd op tv en in films gezien had, zag ik nu in het echt. De grote auto’s, de brede wegen. De straatnaamborden, groen met witte letters. Alles was zo anders en zo prachtig. Wat voelde dit goed.

Het hotel lag pal aan het strand en had een schitterend uitzicht op de Stille Oceaan. Nou ja, stil, zó stil is het anders niet. De golfslag maakt soms oorverdovend lawaai. Op de kamer lagen ook gratis oordopjes met een kaartje, “We kunnen de Oceaan niet zachter zetten maar we kunnen u wel oordopjes aanbieden”.  Wanneer ik vanuit mijn kamer richting de oceaan keek, leek het net alsof de golven mijn balkon oprolden. Wat een mooi uitzicht! Wat een energie!

Zoals gezegd was dit de laatste ATP® cursus van Doreen Virtue “oude stijl”. Daarmee bedoel ik dat het “slechts” 250 cursisten had, de cursus 5 dagen duurde en dat het heel intens was. Nu is Doreen een andere kant op gegaan, jammer voor ons mensen die haar kennen “oude stijl”. Ik ken Doreen als een warm, liefdevol persoon met heel veel licht. Haar energie is tegenwoordig anders. Dit doet echter niets af van de fantastische opleiding die ik bij haar gehad heb.

Tijdens deze cursus hadden we overdag les en in de avond waren er “aan te bevelen activiteiten”.
Gedurende de lesdagen werden we geacht zo puur mogelijk te zijn. Vegetarisch, meer nog, veganistisch te eten en zo mogelijk raw. Er mocht niet gerookt worden. Gelukkig rook ik niet, degenen die dat wel deden hadden het zwaar. Een aantal rookte stug door maar dat is ook een uitdaging in de VS, want alles is niet-roken. De rokers moesten dus van het hotelterrein af en zaten op de stoep, langs de weg waar de auto’s voorbij reden. Er mocht geen alcohol genuttigd worden. Gelukkig voor mij ook geen probleem. De glazen alcohol die ik jaarlijks drink zijn op een hand te tellen. De lunches waren gezamenlijk, veganistisch en raw, super goed.

Buiten de lunches om mochten we ook geen dierlijke producten eten. Wat helemaal geen probleem was want het hotel had hele lekkere en gezonde smoothies en fruitsalades voor ontbijt en zalige vegetarische gerechten op het menu voor het diner. Ook buiten het hotel waren er genoeg gezonde plekjes om te eten. Ik weet nog goed dat ik in een typische diner (enige verschil dat het een gezonde voeding diner was) op een barkruk zat en naar buiten keek. Voor me op mijn bord een giga vega burger, met daarbij een groene smoothie. Ik zat daar genietend te eten en het plaatje voor me was zo typisch Amerikaans. Toen kwam er ook nog een rode Amerikaanse brandweerwagen voorbij (zo eentje die ik altijd zie in films en tv series) en ik moest ineens huilen van puur geluk. Mijn droom was uitgekomen! Ik zat hier intens te genieten, ik volgde mijn droomopleiding. Wat een zegen.

Volgende keer meer.

Op 21 maart geef ik mijn Engelen Kaarten Leggen workshop. Leer in 1 dag zelf goed en veilig engelen kaarten leggen terwijl je je engelen echt hoort en een echt goede boodschap kunt overbrengen.

Zeg jij ja! op een of meerdere van deze vragen?
Leg jij graag kaarten?
Wil je het echt goed doen?
Wil jij leren hoe met kaarten om te gaan?
Wil jij verschillende kaartleggingen leren?
Wil jij persoonlijk door mij je derde oog geopend krijgen? (zoals Doreen Virtue bij mij deed)
Wil jij persoonlijk door mij je oor chakra’s geopend krijgen?

Dan is deze eendaagse gedegen workshop waarin je praktisch, no-nonsense echt goed kaarten leert leggen iets voor jou.

Klik hier voor alle informatie: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-kaarten-leggen-21-maart-2020/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS