BELTANE Workshop zaterdag 1 mei 2021

Een hybride natuur workshop waarbij de vruchtbaarheid in al haar vormen centraal staat. Het is de aankondiging van de zomer. De sapstromen zijn op gang gekomen. We willen creëren, we willen groeien, we willen door, we willen actie. We willen ons verbonden voelen met alles wat IS. Het is een magische tijd voor de liefde. Zelfliefde, partnerliefde, alle soorten en maten liefde.

Er dient balans te zijn tussen het mannelijke en vrouwelijke. Wanneer deze twee krachten constant met elkaar in gevecht zijn en van elkaar willen winnen, verliest uiteindelijk iedereen. De sapstroom stopt, het leven stopt. Deze dag staan we stil, vanuit onze eigen zekerheid, dat we in harmonieuze verbinding en balans met de ander kunnen zijn. We leren dat het gaat om het innerlijk (ja, ik weet het, het oog wil ook wat). Maar, wanneer puntje bij het paaltje komt, heb je meer aan inhoud dan aan uiterlijke zaken.

Na het volgen van deze workshop ben je in contact gekomen met je eigen groeiwensen en weet je je eigen sapstromen in te zetten op een positieve manier. Je weet nóg duidelijker wat je wél wilt.  Je hebt nieuwe energie en staat open voor vruchtbaarheid in al haar vormen. Vanaf nu kijk je op een andere manier naar het man/vrouw verhaal.

Heb je meegedaan in januari met de workshop De Lichtende Godin (heb je niet nodig, maar is wel fijn voor jezelf, de audio staat klaar) en/of in maart met de Ostara workshop, dan weet je dat we healen, mediteren, oefenen, voelen, doorvoelen, misschien zelfs wel een traantje zullen wegpinken tijdens de workshop.

Deze workshop zal bestaan uit kennisoverdracht, healingen, meditaties, oefeningen, schrijfopdrachten. Het heet niet voor niets een WorkShop (er is WERK aan de WINKEL).

Op vrijdag 30 april is het Beltane. We vieren het op zaterdag 1 mei.

10:00-17:00 uur (met uitloop)

We maken er een vruchtbaar samenzijn van, hybride, dus online én live (wat jouw voorkeur heeft). We vieren het feest van “mannelijk en vrouwelijk balans”. We vieren wie we zijn, hoe we zijn, wat we zijn. We vieren het feest van Beltane.

Heel graag en met heel veel liefde deel ik mijn kennis en mijn kunde met jou. Geef je op en laat je verrassen.

LET OP! Er zijn 2 manieren om deze workshop te boeken: LIVE aanwezig in Hilversum, of ONLINE webinar vanuit je eigen huis. Omdat ik hier (live in Hilversum) de spullen die we nodig heb zal aanleveren en jij zelf, wanneer je online meedoet de spullen die we nodig hebben moet aanschaffen, zit er een prijsverschil in.  ONLINE meedoen is goedkoper (je moet zelf je spulletjes verzamelen/aanschaffen) dan LIVE meedoen. LET dus op welke versie je boekt.

Wil je LIVE meedoen? Klik dan hier: LIVE Beltane

Wil je ONLINE meedoen: Klik dan hier: ONLINE Beltane

LET OP! 2 vroegboekkorting tot 2 weken van te voren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: bewust zijn dat je je ervaring zelf creëert.

Gebrek aan zelfvertrouwen Angst(en) Niet luisteren naar je gevoel en intuïtie Het geluk van de ander voor die van jezelf plaatsen Jezelf wegcijferen Te weinig gegrond zijn Kwakkelende gezondheid Malende gedachten Gevoel er alleen voor te staan Gebukt gaan onder verlies Onzekerheid Niet gesteund worden door je omgeving Niet gezien

OTK Week 19 2020

Met hoge uitzondering deel ik de OTK video van deze week ook buiten de Passievol & Bewust LIGHT groep. Normaal gesproken alleen voor leden en abonnees van mijn nieuwsbrief. Maar de healing was zo goed, die mag gedeeld worden.

Engelen Healing Avond LIVE

Het Brinkhuis blijft -vooralsnog- open zodat we door kunnen gaan met de maandelijkse Engelen Healing Bijeenkomst. Alle coronamaatregelen worden in acht genomen. Het is wél belangrijk dat je van te voren boekt via deze website. Er is beperkt plek en vol is vol. Wat ook fijn is om te weten: