Lisette-Anne Geen categorie BWJK Volle Maan Webinar 19 december 2021

BWJK Volle Maan Webinar 19 december 2021

Zondagochtend 19 december is het om 05:37 uur Volle Maan, dan hoop ik nog lekker te slapen, daarom geef ik dit webinar in de avond, te weten om 20:00 uur tot 21:00 uur.

Dit is de laatste Volle Maan van 2021, de laatste bijzondere maan voor het Yule feest op dinsdag 21 december. Een maan om bij stil te staan, te voelen, te ervaren en om bij te healen. Graag nodig ik jou uit om mee te doen.

Dit is een BWJK (Betaal Wat Je Kunt webinar) zonder basisbedrag, dus als je niet kunt of wilt bijdragen, kun je helemaal GRATIS meedoen. Dit is mijn cadeau aan jou in deze donkere en soms krappe tijden.

De Volle Maan staat in het teken Tweelingen. De energie van deze maan werkt transformerend en helpt je om alvast een goede energetische en spirituele basis te leggen voor het komende jaar.

Ik hoop van harte dat je meedoet, deel dit met zoveel mogelijk van je vrienden, familieleden en je kennissen. Verbinding en harmonie en balans zijn oh zo belangrijk op dit moment. Ons niet richten op de verdeeldheid, maar op wat we gemeenschappelijk hebben. Hoe meer mensen hoe beter, SAMEN kunnen we een mooie harmoniserende energie neerzetten. De healing voor jezelf staat natuurlijk voorop, maar, hoe beter jij je voelt hoe meer licht en liefde jij bent en kunt uitstralen.

Heel vaak werk ik bij een Volle Maan webinar met Aartsengel Haniël.  Met wie ik in dit webinar ga werken, dan merken we vanzelf op de avond. De energie bouwt op in de weken voorafgaand aan de volle maan en ik hoor op de dag zelf wel wie er tevoorschijn komt. Kunst is om te leren ontvangen wat op dat moment het juiste is.

Na dit webinar ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.

Dit is voor jou wanneer:
– je toe bent om relaxed de kerstvakantie in te gaan
– je toe bent om 2021 achter je te laten
– je alvast een goede energetische basis wilt leggen voor 2022
– jij bewust bent van de energie van de maan
– je VOELT dat de energie wat met je doet
– je een uurtje voor jezelf wilt hebben
– je wel wat energie kunt gebruiken
– je je vrouwelijke kant een boost wilt geven
– je open staat voor transformatie en healing
– je je zacht, rond en open wilt voelen

De maan heeft invloed op ons vrouwen (ook op mannen natuurlijk maar zij hebben geen maanstonde). Denk maar aan onze cyclus. Vrouwen die compleet uitgelijnd zijn met de cyclus van de maan menstrueren rond de Nieuwe Maan en ovuleren rond de Volle Maan. Het is mogelijk om onze cyclus beetje bij beetje af te stemmen op de maancyclus. Je gaat dan mee in een natuurlijk ritme en dat is fijn voor je lichaam en je energiehuishouding.

Ik hou van de maan (ook van de zon, maar dat staat hier los van). Ik voel dat mijn lichaam reageert op de stand van de maan. 2 weken (tijdens een wassende maan, de tijd tussen Nieuwe Maan en Volle Maan) ben ik super energiek en actief. Ben ik op de buitenwereld gericht en kan ik vaak bergen verzetten. 2 weken (tijdens afnemende maan, de tijd tussen Volle Maan en Nieuwe Maan) ben ik wat meer mellow, meer naar binnen gericht. Richt ik me meer op interne processen.

Sinds ik geleerd heb om met de maan MEE te gaan in plaats van TEGEN de maan in, heb ik meer rust gekregen. Mijn lichaam heeft een betere energiehuishouding. Ik vecht minder en accepteer dat er een actieve en een rustige periode is. Maanenergie is echt iets waar ik helemaal blij van wordt omdat ik ervaar dat het werkt om er rekening mee te houden.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat:
– de maan wat met je doet.
– Aartsengel Haniël (of wie er dan ook zal zijn) een boodschap voor je heeft
– je door een veranderingsproces gaat

Dit is NIET voor jou wanneer:
– je denkt dat de maan jou niets te bieden heeft
– je de tijd niet neemt om een uurtje aan jezelf te werken
– je geen affiniteit hebt met energie, healing en transformatie

Zondagavond 19 december 20:00 uur

LET OP! Beperkt plek tijdens het webinar, vol is vol geef je dus tijdig op.

LET OP 2! Ik sluit de de boekingsmogelijkheid op zondag om 18:00!! uur zodat ik de laatste inschrijvingen nog kan verwerken en rustig naar het webinar kan toewerken

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element, met je kat (of hond) op schoot.

Doe mee, het zal je ZO goed doen!

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Alle informatie nog eens:

Datum: zondagavond 19 december 2021

Tijd: 20:00 tot 21: 00 uur

Investering: vanaf €0,00 tot €mag je zelf bepalen maar vanaf maandag betaal je de reguliere prijs van € 22

Waar: online dus lekker vanuit je eigen omgeving

Replay?: Ja, die komt maandag (uiterlijk) in de online lesomgeving te staan (achter mijn website)

Link?: Ik schrijf je handmatig in, dus je krijgt de link zodra ik je ingeschreven heb, zo snel mogelijk nadat ik je boeking ontvangen heb. Hou je mail in de gaten, je krijgt mail van WebinarGeek/

Geef je op, doe mee, deel dit a.u.b. met zo veel mogelijk mensen. SAMEN verspreiden we licht en liefde. 

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS