Keuze Vrij Bij Mij

Praktisch, Engelengeduldig, Liefdevol eerlijk, Bewustzijntriggerend, een paar woorden die bij mij en mijn praktijk als Healer passen. Of het nu een consult (celzouten) is, een healing, reading of een workshop, ik zet je aan het denken en voelen en ervaren. Vanuit ervaren komt een mogelijke verandering. Verandering kan beter aangeduid worden als terugkeren naar je ooorspronkelijke stralende, fitte, energieke, vitale zelf. Vrij van poespas, terug naar de Bron. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, mijn taak is om het licht te schijnen op jouw unieke weg, zodat jij vanuit zelfvertrouwen, zelfleiderschap en zelfgenezend vermogen, terugkomt in de voor jou meest perfecte vorm van zijn. .

Bij mij ben en blijf je van harte welkom, gevaccineerd of ongevaccineerd. Ik respecteer jouw keuze. Wanneer je bij mij komt, respecteer je ook de mijne. Laten we van elkaar leren en ons bewustzijn verruimen. Wij zijn beiden op het juiste moment hier op aarde, mijn ziel herkent jouw ziel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: openstaan voor Overvloed

Wat je gelooft komt uit. Waar je aan blijft denken komt uit. Je overtuigingen komen uit. Je aannames komen uit. Jouw vibratie zorgt er voor wat je naar je toe trekt. Wanneer je vibratie LAAG is trek je andere zaken naar je toe dan wanneer jouw vibratie HOOG is. Je

Spiritualiteit is: luisteren naar het antwoord

Oktober 2007. Ik zit op een rots op het strand. Het is stil, het is vroeg in de ochtend en ik ben vrijwel de enige op het strand. Ik zit met mijn benen opgetrokken, mijn aantekeningen boekje op mijn knieën en ik doe het huiswerk wat me opgedragen is. Ik

Valley of the moon – Melanie Gideon

Wat was dit een warm, zacht, heerlijk boek om te lezen. Alleen verkrijgbaar in het Engels. Het leest zo heerlijk weg. De subtitel is: “How far would you go for the one you love?” De titel The valley of the moon, dekt de lading maar dan weet je nog niet