Keuze Vrij Bij Mij

Praktisch, Engelengeduldig, Liefdevol eerlijk, Bewustzijntriggerend, een paar woorden die bij mij en mijn praktijk als Healer passen. Of het nu een consult (celzouten) is, een healing, reading of een workshop, ik zet je aan het denken en voelen en ervaren. Vanuit ervaren komt een mogelijke verandering. Verandering kan beter aangeduid worden als terugkeren naar je ooorspronkelijke stralende, fitte, energieke, vitale zelf. Vrij van poespas, terug naar de Bron. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, mijn taak is om het licht te schijnen op jouw unieke weg, zodat jij vanuit zelfvertrouwen, zelfleiderschap en zelfgenezend vermogen, terugkomt in de voor jou meest perfecte vorm van zijn. .

Bij mij ben en blijf je van harte welkom, gevaccineerd of ongevaccineerd. Ik respecteer jouw keuze. Wanneer je bij mij komt, respecteer je ook de mijne. Laten we van elkaar leren en ons bewustzijn verruimen. Wij zijn beiden op het juiste moment hier op aarde, mijn ziel herkent jouw ziel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

De feeëngids alles wat je altijd over feeën wilde weten

Gisteren, na het plaatsen van The encyclopedia of Spirits kreeg ik van verschillende kanten de vraag of het er ook in het Nederlands is. Nee, helaas niet. Vandaag een alternatief voor dit boek. Ik begin meteen met te zeggen, dat dit boek alleen nog maar tweedehands te verkrijgen is en

Overvloed is: wat jij ervan maakt

Overvloed, het schijnt een beladen dingetje te zijn, aan sommige reacties op mijn Facebookpagina te zien. En toch is het heel simpel: overvloed is overvloed niets meer, niets minder. Mensen maken er een ding van (zoals met vele ander zaken). Gisteren was de kick-off van het nieuwe programma Overvloed en

De Lichtende Godin

Een hybride workshop waarbij de terugkeer van het licht en de rol van de Godin hierin centraal staat. Na het volgen van deze workshop heb jij hernieuwde levenslust en energie gevonden. Kracht om je wensen te bestendigen en vertrouwen gekregen in je eigen vruchtbaarheid. Nee, je hoeft niet zwanger te