Lisette-Anne Geen categorie Keuze Vrij Bij Mij

Keuze Vrij Bij Mij

Praktisch, Engelengeduldig, Liefdevol eerlijk, Bewustzijntriggerend, een paar woorden die bij mij en mijn praktijk als Healer passen. Of het nu een consult (celzouten) is, een healing, reading of een workshop, ik zet je aan het denken en voelen en ervaren. Vanuit ervaren komt een mogelijke verandering. Verandering kan beter aangeduid worden als terugkeren naar je ooorspronkelijke stralende, fitte, energieke, vitale zelf. Vrij van poespas, terug naar de Bron. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, mijn taak is om het licht te schijnen op jouw unieke weg, zodat jij vanuit zelfvertrouwen, zelfleiderschap en zelfgenezend vermogen, terugkomt in de voor jou meest perfecte vorm van zijn. .

Bij mij ben en blijf je van harte welkom, gevaccineerd of ongevaccineerd. Ik respecteer jouw keuze. Wanneer je bij mij komt, respecteer je ook de mijne. Laten we van elkaar leren en ons bewustzijn verruimen. Wij zijn beiden op het juiste moment hier op aarde, mijn ziel herkent jouw ziel.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

11 tips voor een goed, gezond, praktisch spiritueel leven

Een aantal aanbevelingen voor een goed, gezond, praktisch spiritueel leven (en ik ga even de “verboden” woorden zoals nooit en niet gebruiken, ik weet het). *Neem nooit zomaar iets klakkeloos aan* Met alle social media tegenwoordig en iedereen die maar van alles op het net gooit en iedereen die maar

Aartsengel Rafaël

Hulp nodig met healing? Wat denk je van Aartsengel Rafaël? Roep AE Rafaël aan voor hulp met healing, creativiteit, waarheid en visie. Aartsengel Rafaël gebruikt healend smaragd groen licht voor zijn healingen, om negetieve blokkades op te lossen.Hij helpt je ook om je Visie en je Innerlijk Weten te activeren