Keuze Vrij Bij Mij

Praktisch, Engelengeduldig, Liefdevol eerlijk, Bewustzijntriggerend, een paar woorden die bij mij en mijn praktijk als Healer passen. Of het nu een consult (celzouten) is, een healing, reading of een workshop, ik zet je aan het denken en voelen en ervaren. Vanuit ervaren komt een mogelijke verandering. Verandering kan beter aangeduid worden als terugkeren naar je ooorspronkelijke stralende, fitte, energieke, vitale zelf. Vrij van poespas, terug naar de Bron. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, mijn taak is om het licht te schijnen op jouw unieke weg, zodat jij vanuit zelfvertrouwen, zelfleiderschap en zelfgenezend vermogen, terugkomt in de voor jou meest perfecte vorm van zijn. .

Bij mij ben en blijf je van harte welkom, gevaccineerd of ongevaccineerd. Ik respecteer jouw keuze. Wanneer je bij mij komt, respecteer je ook de mijne. Laten we van elkaar leren en ons bewustzijn verruimen. Wij zijn beiden op het juiste moment hier op aarde, mijn ziel herkent jouw ziel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Volle Wolfsmaan Webinar 18 januari 2022

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari is het om 00:48 uur Volle Maan. Is dat tijdstip voor mij een uitdaging om dan een webinar te geven, dus het Volle Maan webinar zal plaatsvinden op dinsdagavond 18 januari. Dit is de eerste Volle Maan van 2022. Een

Betaal Wat Je Kunt Nieuwe Maan Webinar

Het is vandaag (vrijdag de 16e oktober) om 21:32 uur Nieuwe Maan. Een heel bijzondere nieuwe maan, omdat deze nieuwe maan de grootste nieuwe maan is van dit jaar. Groot in de zin dat deze maan het meest dichtbij de aarde staat van alle manen dit jaar. De Nieuwe Maan

Audio opname (4,5 uur!) Godinnenworkshop nu te boeken!

Deze hele mooie workshop vond plaats op zaterdag 5 december 2020. Van de informatie en de healingen/meditaties is een audioopname gemaakt van ruim 4,5 uur! Je krijgt dus alle informatie en alle healingen en meditaties van alle Godinnen in een geluidsopname. Het lijkt op een webinar, maar dan in audio.