Webinarserie L.I.C.H.T.

Vooraankondiging: Webinarserie L I C H T

5 dinsdagavonden

Aanmelden kan vanaf vrijdag 19 november

Reserveer de data in je agenda.

We gaan er weer een ouderwetse (in een nieuw jasje) dinsdagavond van maken.

5 mooie webinars, met bijzondere onderwerpen om jou sterk, krachtig en in het licht 2021 te laten uit zwaaien.

>>>L.I.C.H.T<<<

Verkoop start vrijdag de 19e. Zorg dat je er als eerste bij bent voor extra voordelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Godin Sirona en Drie Koningen

Het is vandaag Driekoningen! Is je kerstboom al opgeruimd? Her en der wordt geloofd dat het hebben van een kerstboom ná Driekoningen, de koningen ontstemt.  Of dit écht zo is weet ik niet. Wat ik wél weet is dat het vandaag een mooie dag is om het feest Driekoningen te

Iedere week een BWJK webinar

Vanaf deze week zal ik iedere week een Betaal Wat Je Kunt Webinar geven (in hoeverre dit mogelijk is). De data staan alvast op mijn agenda. Het onderwerp weet ik pas wanneer ik de download daarvoor krijg. Hierdoor is het aantal dagen om te boeken BEPERKT. Soms wellicht maar een