Mediumschap nu als zelfstudie

Deze workshop vond plaats op zondag 31 oktober 2021, Samhain. Ik heb gedurende de dag opnames gemaakt van de delen waar ik spreek, informatie geef, een healing of meditatie geef. Dit heeft 5 opnames opgeleverd, te weten:

  1. Healing- beschermingsschilden aanbrengen 16:17
  2. Informatie over Mediumschap, tips en advies, en wat is het eigenlijk? 35:47
  3. Aardgebonden entiteiten, symptomen, voorbeelden, hoe een entiteit herkennen en verwijderen 31:02
  4. Mediumschap, hoe voer je een mediumschapreading uit? Waar staan de overledenen? Zaalreadingen 38:38
  5. Healing met Aartsengel Metatron 24:57

De dag zelf was van 10 tot 18 uur. Alle onderlinge gesprekken, de inwijdingen, het plezier, het lachen, het oefenen bij onszelf en op elkaar zijn niet vastgelegd, maar hebben, vanzelfsprekend, wel plaatsgevonden.

Wat ik je kan aanbieden zijn de 5 video’s EN op afstand het openen van je derde oogchakra, oorchakra’s, keelchakra en hartchakra.

Hoe werkt dit? Jij volgt eerst de video’s en de oefeningen op je eigen tempo en neemt daarna contact met me op om een online sessie af te spreken waarin jij je vragen kunt stellen en ik je bovengenoemde chakra’s kan openen.

Zo heb je in ieder geval de mediumschap informatie, de healingen, de meditaties en de inwijdingen.

De workshop was € 155, de investering voor deze versie is € 111

De opnames staan reeds voor je klaar in de online lesomgeving (achter mijn website). Zodra je boekt kun je met je eigen inloggegevens inloggen in de online lesomgeving en meteen aan de slag. Wanneer je alle opnames tot je genomen hebt, neem je contact met me op voor je online sessie, deze zal 30 minuten in beslag nemen.

Hier kun je de originele tekst lezen en zo gewenst boeken: Mediumschap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualteit is: je richten op wat GOED voelt

Je voelt je rot en doordat je je rot voelt, voel je je nog vervelender. En omdat je je richt op het feit dat je je zo vervelend voelt, voel je je nog vervelender. En doordat je je vervelend voelt, voelt alles wat je doet en overkomt vervelend. Herkenbaar? We

Engel van Gratie

De Engel van Gratie

De Engel van Gratie brengt ons het geschenk van Goddelijke hulp door middel van de Wet van Gratie.Roep deze lieve Engel aan om oude vastgeroeste patronen, overtuigingen of emotionele zaken los te laten, welke jouw ontwikkeling in de weg staan. Op het moment dat je de lessen leert van de

Spiritualiteit is: geloven dat je het waard bent

Ik heb het er al eerder over gehad en ook in mijn lessen heb ik het erover: GELOOF is wat je leven kwaliteit geeft. Je bent wat je gelooft Door wat je gelooft (of niet gelooft) trek jij het leven aan wat je hebt aangetrokken Wil je een ander leven?