Mediumschap nu als zelfstudie

Deze workshop vond plaats op zondag 31 oktober 2021, Samhain. Ik heb gedurende de dag opnames gemaakt van de delen waar ik spreek, informatie geef, een healing of meditatie geef. Dit heeft 5 opnames opgeleverd, te weten:

  1. Healing- beschermingsschilden aanbrengen 16:17
  2. Informatie over Mediumschap, tips en advies, en wat is het eigenlijk? 35:47
  3. Aardgebonden entiteiten, symptomen, voorbeelden, hoe een entiteit herkennen en verwijderen 31:02
  4. Mediumschap, hoe voer je een mediumschapreading uit? Waar staan de overledenen? Zaalreadingen 38:38
  5. Healing met Aartsengel Metatron 24:57

De dag zelf was van 10 tot 18 uur. Alle onderlinge gesprekken, de inwijdingen, het plezier, het lachen, het oefenen bij onszelf en op elkaar zijn niet vastgelegd, maar hebben, vanzelfsprekend, wel plaatsgevonden.

Wat ik je kan aanbieden zijn de 5 video’s EN op afstand het openen van je derde oogchakra, oorchakra’s, keelchakra en hartchakra.

Hoe werkt dit? Jij volgt eerst de video’s en de oefeningen op je eigen tempo en neemt daarna contact met me op om een online sessie af te spreken waarin jij je vragen kunt stellen en ik je bovengenoemde chakra’s kan openen.

Zo heb je in ieder geval de mediumschap informatie, de healingen, de meditaties en de inwijdingen.

De workshop was € 155, de investering voor deze versie is € 111

De opnames staan reeds voor je klaar in de online lesomgeving (achter mijn website). Zodra je boekt kun je met je eigen inloggegevens inloggen in de online lesomgeving en meteen aan de slag. Wanneer je alle opnames tot je genomen hebt, neem je contact met me op voor je online sessie, deze zal 30 minuten in beslag nemen.

Hier kun je de originele tekst lezen en zo gewenst boeken: Mediumschap

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Happy Beltane!

Zaterdag 30 april 2022 heeft een bijzondere energetische lading. Het is namelijk én Nieuwe Maan én Beltane én er is een zonsverduistering. Tripel energie explosie dus. Er gebeurt op zo’n sterke energetische dag van alles met onze frequentie met onze cellen, aura en chakra’s. Het voelt spannend, uitdagend en veel

Spiritualiteit is: alles doen om je GOED te voelen

Spiritualiteit is: Je GOED VOELEN Waar het om draait in het leven is je steeds weer goed voelen. Ervaren hoe het is wanneer je minder goed in je vel zit, en dan weer iets doen (of iets laten 😉 ) waardoor je je beter gaat voelen en daarna weer gewoon

Engel van Geduld

De Engel van geduld  helpt je om de frequentie van geduld te voelen en te begrijpen. Wanneer je toestaat dat deze energie een groter onderdeel wordt van je persoonlijkheid, dan zal je merken dat je meer ontspannen wordt in lichaam en geest en dat je je meer over kunt geven