Lisette-Anne Geen categorie Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Lentefeest

Lentefeest!

Met Aartsengel Rafaël

Een online feestje met de Engel van de lente: Aartsengel Rafaël. Voor iedereen die wel wat positieve energie, healing en gezelligheid kan gebruiken, overgoten met een Engelensausje.

Vrijdag 20 maart begint de lente om 04:51, dat is voor mij íets te vroeg om les te geven. Dus geef ik het webinar de avond daarvoor: donderdagavond 19 maart om 20:00 uur.

We zitten met z’n allen dringend te wachten op weer wat gezelliger weer. Warmte, zon, licht, goede vibes. Wat is er dan beter om samen de komst van de lente te vieren? Gewoon heerlijk vanuit je eigen omgeving maar tóch samen met anderen. Je ziet en hoort je mededeelnemers niet, maar, je weet dat ze er zijn en dat is fijn (rijmt).

Een uur lang (of iets langer, dat weet je nooit bij mij) vertel ik van alles over de energie van de lente, de spirituele zaken van Ostara (lente equinox), we roepen Aartsengel Rafaël aan en healen met zijn energie.

We halen frisse, vitale, energieke energie naar ons toe en nemen afscheid van de donkere dagen en het weinige licht.

Hier wil je gewoon bij zijn. Even je zinnen verzetten. Licht, Liefde, Zon, Warmte, Healing, Genezing, Rafaël.

Donderdagavond 19 maart om 20:00 uur online, een healend webinar.

Geef je NU op en ik zie je donderdagavond!

Oh! En ná afloop voeg ik de video toe aan de online lesomgeving achter mijn website en dan kun je tot in de lengte der dagen de video blijven herhalen. Heb je wel een een account voor nodig op mijn webiste.

Ik heb er ZIN in! Geef je HIER op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Engelen Healing Video Oktober 2022

De Engelen Healing Video van Oktober 2022 staat klaar in de Spirituele Bibliotheek. Een video van 58 minuten en 53 seconden. Aan bod komen: 100% gezond en fit 100% vruchtbaarheid 14 7 3 1 0 essentie en oneindig aanhechtingen afslanken afweersysteem andere baan Armoede bewustzijn aura opschonen beenmerg beklijving bestendigheid

Aartsengel Rafaël

Roep Aartsengel Rafaël aan om je te helpen met Healing, Creatviteit, Waarheid en Visie. Vraag hem om hulp bij Healingwerk en om alle negatieve blokkades op te lossen die in de weg staan van een 100% welzijn. Rafaël helpt ook met de ontwikkeling van Visie en Innerlijk Weten door de

Liefde met een hing Volle Maan webinar

Hoe heel is jouw hart?Hoe zou het voelen om je hart te helen van de opgedane kwetsuren?De scheurtjes te dichten?Pijn te laten wegvloeien?Hoeveel hou jij van jezelf? Kun jij, met je hand op je hart, zeggen dat jezelf je eigen grootste liefde bent? Maandag 14 februari is het Valentijn.Voor de