Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: je helderheden ontwikkelen

Spiritualiteit is: je helderheden ontwikkelen

Ontwikkel je heldere vermogens

Wanneer men denkt aan helderZIENDE gaven, denkt men inderdaad aan ZIEN, niet zo snel aan een van de andere gaven (helderhorend, heldervoelend, helderwetend, helderzijnd). Het kan zijn dat één van deze gave bij jou sterker aanwezig is dan een andere gaven.

Een van de eerste momenten dat ik zo duidelijk een stem hoorde was jaren en jaren geleden. Ik was al wel Reiki Master (sinds 2003) maar nog geen Angel Therapy Practitioner® (sinds 2007). Ik had toen nog twee honden, Tara en Suerte. Tara een gewone hond, weinig spiritueel, althans niet meer dan normaal . Suerte, super sensitief, heel spiritueel en een echte meester.

Ik was met Tara en Suerte bij een vriendin van mij en we zouden een meditatie gaan doen. Tara wilde uitgelaten worden, dus de dochter van mijn vriendin nam haar mee voor een grote wandeling.

Suerte bleef bij mij. Suerte was altijd heel zelfstandig en erg onafhankelijk. Mijn vriendin en ik hadden ons geïnstalleerd op dekens in de tuin. Ik zat in kleermakerszit en tot mijn grote verbazing kwam Suerte boven op mijn schoot zitten, met haar rug tegen mij aan. Dat had ze nog nooit gedaan!

Mijn vriendin zette de meditatie in. Suerte sloot haar ogen en “vertrok”. Ze concentreerde zich heel erg (frons in haar voorhoofd) en zat in diepe meditatie. De energie stroomde door ons heen en we moesten alle drie veel geeuwen en gapen. Ook Suerte, en dat zag er altijd zo grappig uit. Die mond wijd open en haar tong naar buiten en dan maar spanning loslaten. Zo zaten we. Suerte op mijn schoot, met gesloten ogen en gapend.

Wat mij opviel, was dat Suerte ontzettend veel energie doorgaf. Haar voetjes branden ongeveer een gat in mijn benen, zo heet werden haar voetzolen. Een hond met Reiki! De energie stroomde door haar heen.

Terwijl we daar zaten begon ik vragen te stellen. Ik luisterde naar de antwoorden (bidden is vragen aan God, mediteren is luisteren naar God).

Omdat ik “al” Reiki Master was vroeg ik, of IK nog iets VOOR Suerte kon doen.

Toen hoorde ik echt een bulderende lach in mijn hoofd en de stem zei: ”Suerte is een hele goede leerling van ons en een hele goede meester voor jou”.

Daar zat ik dan, een lesje in nederigheid. Mijn hond was de Master, en ik was de leerling……

Suerte was weliswaar een hond maar zij was, op haar gebied, meer Master dan ik dat op mijn gebied was.

Maar die stem horen, het was zó duidelijk. Een andere stem dan de mijne, van buitenaf, maar toch in mijn hoofd. Heel bijzonder.

Op het moment dat we voelden dat de energie veranderde en we de meditatie konden afronden, deed Suerte haar ogen open, geeuwde, stond op, rekte zich uit en liep van de deken af. Ze keek om en zei (met haar ogen) :”Klaar, kom we gaan!”

En wanneer Suerte klaar was dan was ze ook klaar. Ze was heel duidelijk in haar mening. Haar nee was een nee en haar ja was een ja (iets wat ik nu ook toepas in mijn lessen en webinars). Daar kon ik nog veel van leren. Weg met de twijfel en gewoon voor je mening uitkomen en kiezen waarvoor je staat. Nee is nee en ja is ja.

Suerte: mijn dappere meid….

Wil jij ook je heldere vermogens ontwikkelen? Dan heb ik daar de webinarserie Ontwikkel Je Heldere Vermogens voor.

Je leert:
– welke helderheden er zijn.
– welke helderheden reeds –latent- in jou aanwezig zijn.
– wat je kunt doen om deze helderheden actief te ontwikkelen

Elke les healen en mediteren we en doen we oefeningen om de helderheid van die les te versterken.

Dit alles is online, dus je kunt heerlijk thuis blijven en tóch alles meekrijgen.

Na deze cursus:
– Heb je duidelijkheid in jouw heldere gaven
– Zijn jouw helderheden geactiveerd.
– Heb je praktische handvaten gekregen om het geleerde meteen toe te passen.
– Voel je je zekerder in wat je ziet/hoort/voelt/ervaart
– Sta je krachtiger in je schoenen
– Zijn er nieuwe heldere mogelijkheden aan je geopenbaard
– Heb jij een begin gemaakt om aura’s te zien
– Heb jij een begin gemaakt om engelen te zien/voelen/ervaren

Indeling van de lessen:
Les 1: Helderzijnheid: Aartsengel Michaël, soorten helderheden, taalgebruik, ego, helderheden ontwikkelen, zuiveren
Les 2: Helderzienheid: Aartsengel Raziël, orbsen, goed zien v. fout zien, occipital lobe, derde oog activatie
Les 3: Helderhorendheid: Aartsengel Zadkiël, hoe kun je engelen horen, oorchakra’s activeren, wanneer communiceer je niet met engelen
Les 4: Helderwetendheid: Aartsengel Uriël, manieren van helderweten, goed weten v. fout weten, vertrouwen ontwikkelen
Les 5: Heldervoelendheid: Aartsengel Raquel, hoe kun je engelen voelen, beschermingsschilden, antennes activeren

Deze serie is echt dé basis voor je hele verdere spirituele ontwikkeling. Wanneer je deze serie volgt, leg je de fundering voor al het andere wat gaat komen.

Klik HIER om er alles over te lezen.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

HeksenwondeHeksenwonde

Op zaterdag 28 oktober 2023 vond de workshop Samhain & Heksenwonde plaats. Deze hele workshop is opgenomen en bestaat uit diverse audio opnames, te weten: Audio 1: 45:31 minuten, Audio 2: