Lisette-Anne Geen categorie Maanlicht Manifestatie: Het Benutten van Maanenergie voor Groei

Maanlicht Manifestatie: Het Benutten van Maanenergie voor Groei

Een transformerende reis van nieuwe maan tot volle maan, waarbij je jouw innerlijke kracht ontdekt, doelen stelt en zo’n groot mogelijke kans creëert om het ook daadwerkelijk te bereiken om zodoende je leven te transformeren.

Dit online programma is voor de gedreven spiritueel bewuste vrouw die klaar is om haar innerlijke kracht te ontdekken en haar leven te transformeren. Het is voor jouw, mits je openstaat voor spiritualiteit en bereid bent om jezelf te onderzoeken en te groeien. Je hoeft geen ervaring te hebben in de wereld van persoonlijke ontwikkeling maar het is wel fijn wanneer je hand in eigen boezem steekt en van aanpakken houdt.

Maanlicht Manifestatie is een uniek programma dat je begeleidt bij het benutten van de kracht van de maancyclus voor persoonlijke groei en succes. Gedurende 16 dagen, van woensdag 8 mei tot aan de volle maan op donderdag 23 mei, neem ik je mee op een reis naar zelfontdekking en empowerment, waarbij je leert hoe je de maanenergie kunt gebruiken om je doelen te bereiken en je dromen waar te maken.

Als spiritueel healer en teacher ben ik gepassioneerd om anderen te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en hun volledige potentieel te realiseren. Ik geloof sterk in de kracht van de maan en wil anderen leren hoe ze deze energie kunnen benutten om positieve veranderingen in hun leven te creëren.

Gedurende het programma ontvang je dagelijkse inspiratie, in de vorm van meditaties, oefeningen, video’s, audio’s, healingen. Je leert hoe je doelen kunt stellen en intenties kunt zetten die in lijn zijn met de energie van de maan, zodat je ze effectief kunt manifesteren. Daarnaast krijg je praktische tips en tools die je helpen om de lessen van de maancyclus toe te passen in je dagelijks leven, zodat je blijvende veranderingen kunt creëren.

Dit programma is geschikt voor iedere(en) vrouw die klaar is om naar haar intuïtie te luisteren, haar vrouwelijke energie uit te lijnen met de maanenergie en gedurende 16 dagen te knallen (mag gewoon op je eigen tempo hoor).

Het programma is ongeschikt voor vrouwen die niet bereid zijn om zichzelf open te stellen voor verandering of die op zoek zijn naar een snelle oplossing zonder zelfreflectie.

Praktisch:

Duur: 16 dagen, van nieuwe maan tot volle maan

Data: Woensdag 8 mei tot en met donderdag 23 mei

Tijdstip: Alles komt per dag online in de online lesomgeving dus volg alles op je eigen tempo

Locatie: Online

Dit programma biedt een unieke kans om jezelf te transformeren en je leven naar een hoger niveau te tillen. Door de kracht van de maan te benutten, kun je je doelen makkelijker bereiken en je dromen dichterbij laten komen, en, zo mogelijk, waar maken. Het is een kans om jezelf te ontdekken, te groeien en weer een groter deel van je volledige potentieel te realiseren.

Investering: € 97 Je blijft “altijd” toegang houden tot dit programma

Nog 2 mogelijkheden om toegang te krijgen tot dit gave programma:

  1. je neemt een proefabonnement van slechts €3,63 op de Spirituele Academie en dan heb je 13 dagen de tijd om dit programma te volgen (stop je het proefabonnement niet, dan gaat dit over in een maandelijks abonnement van € 44 per maand). Naast toegang tot die programma krijg je toegang tot ALLE opnames van mij ooit. Nadat je abonnement stopt, heb je geen toegang meer tot het programma. https://lisetteanne.com/winkel/spirituele-academie-maandabonnement/ (dan betaal je dus óf € 3,63 ‘óf € 3,63 + € 44 = € 47,63)

Als ervaren spiritueel healer (en natuurvrouw en tuinierster) ervaar ik maandelijks de kracht van de maan en ben ik gepassioneerd om anderen te helpen deze kracht te ontdekken. Mijn eigen reis naar zelfontdekking en empowerment heeft me geleerd hoe belangrijk het is om verbonden te zijn met de cycli van de natuur en hoe deze verbinding ons kan helpen bij onze persoonlijke groei.

Doe mee aan Maanlicht Manifestatie en ontdek de kracht van de maan om je leven te transformeren. Boek nu en begin aan je reis naar zelfontdekking, groei en succes. Mis deze kans niet om je innerlijke kracht te ontdekken en je dromen waar te maken!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS