Lisette-Anne Geen categorie Mediumschap: na 2 jaar weer terug

Mediumschap: na 2 jaar weer terug

Pak je kans dit jaar slechts eenmaal!

Een stap verder in je spirituele ontwikkeling.

Maak je al contact met engelen, spirits, Godinnen? Contact leggen met overleden dierbaren is een stap verder en een vak apart.

Leer in een dag hoe je te beschermen tegen minder gewenste energieën.

Maak kennis met mediumschap (contact maken met overleden dierbaren). Waar moet je op letten? Hoe maak je contact? Is alle contact goed? Zijn alle entiteiten goed? Hoe communiceer je met overledenen? Kun je alleen communiceren met overleden mensen of ook met dieren?

Voor jou wanneer je meer een medium bent/denkt te zijn.

Je liever of naast de communicatie met engelen –ook- met overledenen wilt communiceren. Wanneer je dit al doet maar het nog meer wilt bestendigen. Wanneer je een stap verder wilt gaan in je spirituele ontwikkeling. Wanneer je naast engelen readingen ook mediumschap readingen wilt doen.

In 2008 deed ik de opleiding Mediumship Mentorship bij Doreen Virtue.

Dit was een heel bijzondere workshop, de boodschappen die ik doorkreeg waren “te gek voor woorden”. Mijn opa kwam voorbij met informatie die ik niet kon weten, maar bij het nagaan bij mijn ouders klopte de informatie.

Ik heb het geven van een workshop over mediumschap lang afgehouden.

Dit komt omdat ik groot voorstander ben van richten op wat wél goed gaat. Het is namelijk een kunst om bijvoorbeeld bij een huisreiniging wél te zien wat er gaande is en het vervolgens te laten en de reiniging in te zetten. Want, wanneer je je juist richt op de entiteiten en de vaak negatieve energie is het dat wat groeit

Wat is er nu anders zodat ik nu deze workshop wel wil geven?

Omdat ik nu ruim 14 jaar ervaring heb op gedaan. Omdat ik het klappen van de zweep ken. Omdat ik af en toe advies voorbij zie komen van healers en mediums waarbij mijn tenen van gaan krommen en dan schreeuwt mijn hele wezen: “Neeeeeeee, dat zeg je niet, dat doe je zo niet”. Voor mij staat veiligheid en bewust weten wat je doet voorop. Overledenen zijn heel anders dan engelen. Entiteiten zijn heel anders dan engelen. Je moet echt weten wat je doet, niet zomaar Pandora’s Box openen. Maar goed, dit is mijn mening. Hoe dan ook, ik weet dat ik nu een goede, degelijke, informatie, nuttige workshop kan geven (HEB gegeven in 2021, dit wordt de tweede workshop) met alle informatie die jij nodig hebt om een veilige en goede communicatie met gene zijde op te zetten.

Je mag van mij sowieso deelnemen, dat staat je vrij.

Ik geef echter wél aan dat je nét iets  beter beslagen ten ijs komt wanneer je de cursus Ontwikkel Je Heldere Vermogens en/of de Kaartenleggen workshop gevolgd hebt. Bij de mediumschap workshop ga ik ervan uit dat je de basisbeginselen (zoals bij OJHV en de kaarten) onder de knie hebt. Tijdens de eendaagse workshop ontbreekt het me aan tijd om die basis te gaan herhalen. Wanneer jij denkt dat jij zonder deze basis kunt deelnemen, dan staat jou dit natuurlijk vrij, jouw keuze. Wees je a.u.b. echter bewust van mijn aanbeveling.

DE dag voor communicatie met overleden is natuurlijk:

de dag dat de sluiers –vrijwel- opgeheven zijn: Samhain op 31 oktober, deze workshop valt op een iets gunstigere workshopdag: Zaterdag 2 november. 2 dagen na Samhain en 1 dag na Nieuwe Maan én op de dag van Allerzielen. Hoe mooi is dat?

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en mijn ervaringen met betrekking tot mediumschap met jou te delen. Hoe tof is het wanneer je op deze dag contact kunt leggen met iemand die jou dierbaar is, maar reeds is overleden?

Geef je op. Doe mee en laat je verrassen.

Datum: zaterdag 2 november 2024

Tijd: 10:00-18:00 uur

Investering: € 155

Inclusief: Inclusief drinken en lunch. Ik zal zorgen dat er voldoende lunchmogelijkheden in huis zijn. (brood, beleg, groenvoer). Dit zal vegetarisch/veganistisch zijn. Je mag natuurlijk ook je eigen lunch meenemen, waar jij je prettig bij voelt.

Plaats: Hilversum

De sluiers tussen deze en gene zijde zijn dun op/vanaf 31 oktober.

Perfect om jouw mediumschap te oefenen. Dit is de volgende stap in jouw spirituele ontwikkeling.

Ik zie je dan!

Geef je nu op.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS