Lisette-Anne Geen categorie Overvloed Welvaart Reiki Weekend Aanbieding

Overvloed Welvaart Reiki Weekend Aanbieding

WEEKEND AANBIEDING, alleen nu, dit weekend

Ontvang dit weekend nog een afstandsinwijding in:
Overvloed Welvaart Reiki 1

Voor jou wanneer je wel wat nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe overvloed kunt gebruiken.

Er is tegenwoordig veel over te lezen; visualiseren, manifesteren, overvloed, The Secret, etc. Wat al deze zaken gemeenschappelijk hebben is dat je vooruit wil in het leven. Je wilt méér. Je wilt creëren. Je wilt manifesteren. De boeken worden gelezen, de oefeningen worden gedaan. Het werkt een tijdje en daarna stopt het resultaat of men vervalt na verloop van tijd in oude gewoonten.

Hoe meer je hebt, hoe meer je kunt geven. Hoe meer je ontvangt, hoe meer je kunt delen. Misschien heb je nu al iets in je hoofd waarvan je denkt: “Daar wil ik aan werken! Dat wil ik manifesteren!” Boek dan nu op en gun jezelf het allerbeste leven! Haal het maximale uit je leven. Leef je hoogste doel. Ik ben er om jou te helpen het voor jou perfecte leven te creëren!

Overvloed Welvaart Reiki is een nieuwe manier van energiewerk om meer overvloed en welvaart in je leven te creëren.

Overvloed Welvaart Reiki 1 kun je zo volgen. Bij het boeken krijg je een pdf. met alles wat je nodig hebt. DAARNAAST krijg je van mij een persoonlijke afstandsinwijding.

In 1998 werd in Nevada (V.S.) deze vorm van energiewerk doorgegeven aan Jane Peterson tijdens een meditatie. Lakshmi, de Hindoe godin van de overvloed, gaf haar een symbool en alle bijzonderheden over deze nieuwe vorm van healing.

Jane werkte samen met David Paul en hij kreeg vervolgens in 2003 de twee extra symbolen. Hij werd daarin geleid door de Hindoe God Ganesha.

Deze vorm van Reiki is voor alle vormen van overvloed en welvaart, dus meer dan financieel alleen.

Denk aan een overvloed aan liefde, een harmonieuze relatie, hulp bij het zoeken van een baan, vruchtbaarheid, rust, ruimte. Datgene wat jij verstaat onder overvloed en welvaart.

Normaal gesproken betaal je voor OWR 1 € 70. NU, alleen DIT weekend, betaal je geen € 70, maar slechts € 60 en je krijgt daarbij OOK gratis de webinarserie Overvloedkunde MINI ter waarde van € 39! Dus € 60 in plaats van € 109, een whopping korting!

Alleen DIT weekend.

De aanbieding verloopt zondagnacht op 00:00 uur. Dus boek NU!

DE BONUS:
Overvloedkunde MINI bestaat uit 7 video’s van elk bijna elk een half uur met van alles en nog wat over Overvloed.

De video’s staan in de online leeromgeving, dus wanneer je boekt met je eigen account, wordt deze module meteen toegevoegd aan je eigen omgeving. Hoe makkelijk is dat?!

Hier wat reacties van klanten over deze serie:

“Toen ik las dat de maand oktober tot overvloed maand was uitgeroepen , wist ik direct….this one is mine!!!
En zoals te verwachten heeft Lisette-Anne het weer op een fantastische manier gedaan. Ik blijf in deze groep want het heeft mij overvloed op verschillende gebieden gebracht en weet dat er meer zal volgen.
En natuurlijk ben ik van plan om nog meer cursussen bij onze Lisette-Anne te gaan volgen “

“Het voelde als een traktatie deze Overvloedkundemaand. Want wat een cadeautje voor jezelf is dit. Een echte aanrader.
Fantastisch healingen en meditaties en jouw altijd positieve uitleg zorgen ervoor dat ik elke healing wil doen. Ik ben blij dat ik ze tot in lengte der dagen kan herhalen.
We hebben enorm veel informatie, tips en trucs gekregen om mee aan de slag te gaan. Dit voelt goed, héél goed.
Dankjewel Lisette-Anne “

Normaal gesproken betaal je voor OWR 1 € 70. NU, alleen DIT weekend, betaal je geen € 70, maar slechts € 60 en je krijgt daarbij OOK gratis de webinarserie Overvloedkunde MINI ter waarde van € 39! Dus € 60 in plaats van € 109, een whopping korting!

Alleen DIT weekend. De aanbieding verloopt zondagnacht op 00:00 uur.

Dus boek NU!

“Ik heb genoten van de video’s. Ik vind dat ze perfect opgebouwd zijn, eerst een korte uitleg over een item, dan een meditatie. Ook de duur van een video is voor mij ideaal, een half uurtje luisteren en even mediteren doe ik als ik even ga zitten/rusten. Als ze langer zijn moet je er echt tijd voor maken en het inplannen in je dag, waardoor ik minder snel geneigd ben om eraan te beginnen. Ik heb er ook heel veel uitgehaald, vooral een overvloed aan dankbaarheid, dankbaarheid voor alles wat is, wat ik ben en wat ik heb. Brengt me zoveel rust en vreugde! Heel veel respect en dank naar jou toe, Lisette-Anne, dat je dit prachtige kado voor ons maakte! “

Klik >>>HIER<<< om te boeken

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS