Nieuw: Ontmoet jouw persoonlijke Godin

Ontmoet jouw persoonlijke Godin

Een dag waarin voor iedere deelnemer een eigen Godin naar voren komt. Na deze dag weet jij hoe jij op een simpele manier contact kunt maken Godinnen, wie jouw persoonlijke Godin is (op dit moment) en heb je veel meer informatie over Godinnen in het algemeen en 7 Godinnen in het bijzonder.

Voor jou wanneer je je verbonden voelt met de vrouwelijke Godinnen energie en dit nóg sterker een deel van je leven wilt laten uitmaken.

Naast Engelen, Opgestegen Meesters en Natuurwezens, hou ik óók heel erg van Godinnen en van hun energie. De Godinnenenergie heeft (vooral als vrouw zijnde) iets magisch voor mij. De oprechtheid, eerlijk en recht door zee mentaliteit van de Godinnen spreekt mij aan en ik voel me verbonden met hun energie.

We kunnen veel leren van hun verhalen. Zij gingen ons voor en hebben, in vele gevallen, het leed voor ons geleden en het overstegen. Nu bieden ze ons de mogelijkheid om moeilijkheden te overstijgen en levenslessen sneller te leren. De Godinnen hebben allemaal hun eigen mentaliteit, karakter en eigenaardigheden. Zij zijn allemaal uniek. Wat zij echter gemeenschappelijk hebben, is hun liefde voor het leven en de bereidheid om ons te helpen sneller obstakels te overstijgen.

Op deze dag, zaterdag 5 december, ja ik weet het, de dag van Sinterklaas, maar dat is wat er beschikbaar kwam, is er plek voor slechts 7 deelnemers. Op dit moment 3 live plekjes en 4 online plekjes (veranderen de Covid maatregelen, dan verandert de ratio 3/4 ). En waarom maar 7 plekjes? Vraag je je af….

Omdat…… ik voor IEDERE deelnemer APART intune op WELKE GODIN er SPECIAAL is….. Dus 7 Godinnen voor 7 deelnemers. Iedereen doet mee met de Godinnen van alle deelnemers, maar jij, ja, jij! (tenminste wanneer je meedoet) krijgt JOUW EIGEN GODIN.

Op de dag zelf hoor je welke Godin er voor jou is doorgekomen. Met welke boodschap voor jou. Iedereen hoort jouw boodschap, maar alléén JIJ krijgt JOUW boodschap MEE.

Hoe mooi is dat?!

Deze workshop gaf ik al jaren geleden (2008 denk ik) en ik voel dat het nu weer mag en kan.

We gaan 7 keer meditatie in en uit met 7 verschillende Godinnen. Wanneer JOUW GODIN aan bod komt, wordt speciaal jij in het zonnetje gezet. JOUW GODIN, JOUW MOMENT.

Voor jou wanneer je met Godinnen wilt werken

Voor jou wanneer je wilt weten welke Godin er voor jou is

Voor jou wanneer jij –meer- in jouw vrouwelijke kant/vrouwelijkheid wil stappen.

Voor jou wanneer je een dag je in heerlijke energieën wilt wentelen

Voor jou wanneer jij je gekoesterd wilt voelen

Je kunt deze dag overslaan wanneer je niks met Godinnen, healing, meditatie, licht, liefde en koestering hebt.

Zaterdag 5 december 2020

10:00 tot 18:00 uur

Ratio live en online deelnemers conform Covid maatregelen

Dit gaat een gewéldige dag zijn, ik VOEL het in m’n alles. Ook voor mij is dit leuk, want ik mag 7 keer downloaden welke Godin voor wie doorkomt. 7 keer een unieke boodschap channelen. 7 keer iemand blij maken. Ik heb iets met het getal 7. Mijn buik kriebelt nu al en mijn hart maakt nu al een sprongetje.

Ik zet de voorraad op mijn website voor deze workshop op 7 plekjes. Ik zal in de tekst het aantal LIVE plekjes vermelden. Nadat deze 7 live plekjes vergeven zijn, zijn er enkel nog 4 online plekjes. VOL IS VOL. Godinnen

Laatst kreeg ik van een lieve cursiste van mij een stukje tekst onder ogen over heksen…. Dat heksen VROUWEN zijn. Eeuwenlang zijn wij (ja, ik zeg even WIJ, maar als MAN zijnde mag je gerust meedoen met deze workshop, je bent van harte welkom, gráág zelfs) vrouwen onderdrukt, mishandeld, tekort gedaan. Vrouwzijn was iets van een minderwaardige kwaliteit.

Vandaag komt de vrouwelijkheid in al haar GLORIE terug. WIJ ZIJN ER en wij BLIJVEN. Met al onze chaos, wisselingen, liefde en licht.

DOE MEE op zaterdag 5 december, en leer JOUW PERSOONLIJKE GODIN kennen. Het zal je GOED doen.

Geef je nu op: Ontmoet jouw persoonlijke Godin.

Het is tijd.

Datum: Zaterdag 5 december 2020

Tijd: 10:00-18:00 uur

Plaats: Hilversum

Investering: € 122

WIJ zien je de 5e december, tot dan!

Boek hier: Ontmoet jouw persoonlijke Godin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

De wereld van Merlijn – Deepak Chopra

Had ik het gisteren over het boek De terugkeer van Merlijn. Vandaag haal ik de opvolger van dat boek aan: De wereld van Merlijn. Het is een kleiner boek en geen roman zoals De terugkeer van Merlijn. De wereld van Merlijn is opgedeeld in 3 delen. Het eerste deel “De

Healing Angels

Zojuist toegevoegd: The Healing Angels of the Energy Field Workshop op 6 december

Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. 9 healingen, 9 meditaties, na deze dag ga je getransformeerd naar huis. Voor jou wanneer je –meer- engelen in je leven wilt toelaten. Apart van of aanvulling op Integrated Energy Therapy. LET OP! Ik geef

Praktische Spiritualiteit is een natuurlijke manier van leven

Wat een heerlijk weer! Na een hele lang tijd weer op de tuin geweest (375m2 Volkstuin). Een hele hoop te doen maar wat is de natuur toch “resilient”. Ogenschijnlijk was mijn tuin een leeg niets. Ik begon met het verwijderen van minder gewenst kruid (van mijn moeder geleerd om minder