Lisette-Anne Geen categorie Aartsengel Rafaël Betaal Wat Je Kunt Webinar 5 november

Aartsengel Rafaël Betaal Wat Je Kunt Webinar 5 november

Een Betaal Wat Je Kunt Webinar* van –ongeveer- een uur over en met Aartsengel Rafaël om een diep te healen, los te laten en weer lekker in je vel komen te zitten ( of nóg lekkerder in je vel natuurlijk).

Voor  JOU wanneer je op een veilige manier, een heerlijke healing wilt ontvangen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Twee weekenden geleden kreeg ik bij de workshop de eerste 7 stappen tot Hogere Transformatie door dat ik mijn licht en kennis (over engelen) mag verspreiden met grote groepen mensen. Mijn eerste reactie was: maar hoe dan? Alles zit dicht vanwege Covid?

Maar, ik geef al sinds 2016 webinars en dit mag gewoon groter worden en meer mensen bereiken. Hoe nu nóg meer mensen bereiken? Door het zo laagdrempelig mogelijk te maken. En hoe doe ik dat? Door het beschikbaar te maken voor een ieders portemonnee. Geboren werd: Betaal Wat Je Kunt Webinars.

Ik heb er inmiddels al 2 mogen geven het Nieuwe Maan Webinar op 16 oktober en het Volle Maan webinar op 30 oktober. Beide waren gewéldig (al zeg ik het zelf).

Toen gaf ik op zaterdag 31 oktober een workshop “Transformatiedag” en daar kreeg ik door dat ik IEDERE week een Betaal Wat Je Kunt Webinar mag aanbieden (naast de Maanwebinars) en dat ik “vanzelf wel hoor wie of wat”.

Ben ik ook praktisch ingesteld, en ook ik heb maar een aantal avonden per week, dus de beschikbare avonden heb ik al wel alvast ingepland in mijn agenda (staan op mijn website bij agenda maar worden later pas klikbaar). Maar ik hoorde nog niet over wie of wat ik een webinar mocht gaan geven op donderdag de 5e november. Ik had zelf een idee, wilde dit graag, maar ik kreeg er geen “fiat” op.

Tot vanochtend, ik was mijn dagelijkse fysieke training aan het doen (deze keer een HITT training met dumbells en een kettlebell). En terwijl ik mezelf in het zweet aan het werken was had ik ineens een “BOEM” en daar was ie: Aartsengel Rafaël bood zich aan voor de het webinar met bijbehorende healing aanstaande donderdag.

Ik was zeer verbaasd en, tussen ons gezegd en gezwegen, een beetje teleurgesteld, ja ik weet het, klinkt vreselijk, maar ik had een heel ander onderwerp en een heel andere engel in mijn hoofd.

Aartsengel Rafaël: “In deze tijd van onzekerheid is er behoefte aan healing, geruststelling, licht en liefde en dat breng ik”. Einde discussie..

Dus, aldus: Betaal Wat Je Kunt Webinar* (* met een minimum van € 2,22, er dient wél een energetische uitwisseling te zijn) met AARTSENGEL RAFAËL.

Mijn “ding” is, voordat ik dit aardse leven verlaat (waarvan ik hoop dat dit nog een tijdje duurt), is mijn maximale licht te ontwikkelen en dit te verspreiden en delen. Via workshops, lessen, blogs, video’s, door simpelweg te ZIJN én dus via Betaal Wat Je Kunt Webinars.

Donderdagavond 5 november 20:00 uur is een heerlijk moment voor jezelf. Jij hoeft er enkel en alleen bij te zijn (of kijkt de replay, komt in mijn ledenomgeving te staan, achter mijn website) en je over te geven aan het proces. Ik tune in op de energie van Rafaël en werk met hem samen om jou de best spot on, zinderende, transformerende healing te geven die maar mogelijk is. Alles zolang het is voor jou hoogste healing en hoogste goed. En ALTIJD dít of iets dat nog BETER is!

Velen gingen jou al voor in mijn healing online en offline en je bent bij mij in veilige handen. Ik doe dit “werk” al jaren en houdt, ook al is het online, een oogje op je en zorg dat jij gladjes door de healing komt.

Wil jij de energie van Aartsengel Rafaël ervaren?

Wil jij meer informatie over Aartsengel Rafaël ontvangen?

Wil jij op een lowbudget manier kennis met mij maken?

Wil jij, omdat je me al kent en eerder aan webinars hebt meegedaan, wéér een knallend webinar meemaken?

Wil jij je na afloop gelouterd, ontspannen en rustig voelen? Alsof er een last an je schouders is gevallen?

SCHRIJF JE DAN NU IN

Op mijn website kun je zelf aangeven hoe veel je kunt en wilt betalen. Het minimum bedrag is € 2,22 het maximum bedrag staat open. Het is aan jou wat je invult. VOEL zelf na wat je kunt en wilt missen en BOEK dan dit webinar. Na afloop van dit webinar wordt de vaste prijs € 22.

Zoals ik zei: het webinar wordt toegevoegd aan de ledenomgeving achter mijn webinar, dus je kunt zoveel als je wilt het webinar herhalen ( en keer op keer de healing ervaren).

Het is kort dag om je op te geven, ik weet het, maar ik kreeg het nu net pas door en toen ben ik meteen gaan zitten om dit te typen.

Donderdagavond 5 november 20:00 uur online. Webinar Betaal Wat Je Kunt* (met een minimum van € 2,22) Doe er je voordeel mee.

BOEK NU

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS