Lisette-Anne Geen categorie OTK week 50 2020

OTK week 50 2020

Denk zelf na. Toets aan je eigen waarheid. Wat is jouw rol in deze wereld?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Hoe ik op mijn Spirituele Pad kwam

Gisteren werd mij, weer, gevraagd hoe en wanneer ik op mijn spirituele pad ben gekomen. Hoe ben ik spiritueel “geworden”? Voor mij was het, zoals voor zoveel mensen, denk ik, na een heftige periode in mijn leven. Na in het buitenland te hebben gewoond kwam ik in januari 2000 terug

15 tips om Mercurius Retrograde te overleven

Zoals je wellicht weet, staat Mercurius in retrograde sinds 2 dagen (10 mei) en duurt tot 2 juni. Of je er nu in gelooft of niet, of je er nu aan denkt of niet, of je er nu mee bezig bent of niet, grote kans dat je er –onbewust- toch