Peptalk Week 52 2019. Hoe weet je dat wat je hoort, van het Allerhoogste is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: praktisch en logisch

Spiritualiteit. Een beladen woord voor diegenen die niet de moeite nemen om zich er in te verdiepen. Gisterenavond had ik mijn tweewekelijkse Toastmasteravond en ik was Improvisatieleider. Ik stelde een aantal vragen en noemde toen het woord “spiritueler”. Meteen zag ik een van de Toastmasters in elkaar krimpen. “Oh jee,

Spiritualiteit is: je frequentie verhogen

Het verhogen van je frequentie gaat gepaard met veranderingen. Soms ingrijpende veranderingen waar je niet op zit te wachten en je ego al helemaal niet. Je ego zal er altijd alles aan doen om de status quo te bewaren. Dit betekent concreet, dat wanneer jij een actie onderneemt waarbij je

Mediumschap workshop

Een stap verder in je spirituele ontwikkeling. Maak je al contact met engelen, spirits, Godinnen? Contact leggen met overleden dierbaren is een stap verder en een vak apart. Er wordt mij al jaren gevraagd hier een workshop in te geven. Tot op heden heb ik dit altijd afgehouden maar ik