Lisette-Anne Geen categorie Volle Maan 8 november 2022

Volle Maan 8 november 2022

Op dinsdag 8 november 2022 is het om 12:02 Volle Maan. Dat niet alleen het is én Volle Maan én een Bloedmaan én een Eclips (Maansverduistering). De maan staat in het teken van Stier met daartegenover in zon het teken Schorpioen.

Ik nam twee audio’s op. Een met informatie van 37 minuten en 5 seconden en een met de healing van 36 minuten en 48 seconden. Deze beide audio’s  staan klaar in de online omgeving en Spirituele Bibliotheek.

Het was een ouderwetse snelle, vele informatie, soms chaotische, dan weer emotionele, dan weer humorvolle opname. We gingen aan de slag met ons doorzettingsvermogen, we stopten met uitstelgedrag.

Omarmen van chaos was een must. En we konden kiezen tussen veiligheid of transformatie.

We betaalden schulden af en pakten karma aan.

We gingen vol aan, met onze hele hebben en houden, om verbinding te maken met al onze potenties, passies en passie. Dit gaf een overweldigend gevoel van opluchting en thuiskomen.

Het was veel en vol, precies passend bij deze Bevermaan.

Je kunt op 2 manieren toegang krijgen tot deze louterende opnames:

  1. Je boekt deze opname stand alone voor € 33, je krijgt dan alleen toegang tot deze opname.
  2. Je wordt lid van de Spirituele Bibliotheek voor € 33 en je krijgt, naast toegang tot deze opname, toegang tot ALLE opnamen van mij ooit. Goed voor, bij elke dag 1 opname, ruim 2 jaar luisterplezier.

Aan jou de keuze hoe ver je wilt gaan met je spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Fantastische Healing om te blijven herhalen

Deze healing heeft reeds online plaatsgevonden. Je kunt een healing altijd -blijven- herhalen. Zodra je deze healing boekt heb je er meteen toegang toe in je online lesomgeving. Dit kwam – onder andere- aan bod: Bijwerkingen van medicijnen, Engelensupport, maken zuivere keuzes, opkomen voor mijzelf, zelfliefde, Baan, werk, overvloed in

Spiritualiteit is: een stralend open hart

De grond ging onder mijn voeten OPEN, een groot diep GAT waarin ik stortte. Mijn leven zoals ik het tot dan toe kende hield op te bestaan. De zekerheden waarvan ik dacht dat ik ze had, bleken een delicate ZEEPBUBBEL te zijn. Mijn toekomst zag ik in een keer in

De wereld van Merlijn – Deepak Chopra

Had ik het gisteren over het boek De terugkeer van Merlijn. Vandaag haal ik de opvolger van dat boek aan: De wereld van Merlijn. Het is een kleiner boek en geen roman zoals De terugkeer van Merlijn. De wereld van Merlijn is opgedeeld in 3 delen. Het eerste deel “De