Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Beslissingen zijn beslissingen, ze zijn gemaakt met de voor dat moment voorradige informatie, emoties en gevoelens.

Achteraf zeggen: “Dat had ik anders moeten doen” heeft weinig tot geen zin. Zoals we zeggen: “Gedane zaken nemen geen keer”.  Jezelf voor de kop slaan en streng zijn voor jezelf en mopperen op jezelf dat je “zo dom was dat je…” en tegen jezelf te zeggen: “had ik maar”,  heeft 0% toegevoegde waarde. Daarmee praat je jezelf alleen maar de grond in. En wanneer je daar eenmaal zit vergt het vaak veel energie en tijd om er weer bovenop te komen.

Het besluit is genomen en nu zal je dóór moeten. Het maakt uiteindelijk niet uit welke beslissing je neemt, links om of rechts om, de korte route of de lange route (positiever geformuleerd: de toeristische route), je komt uiteindelijk uit waar je dient te zijn.

Het besluit was het besluit. De omstandigheden waren de omstandigheden. Punt. Nu ga je verder. Nu ga je op zoek naar de regenboog. Nu ga je op zoek naar dat lichtpuntje.

Wat belangrijk is, dat hoe en welke beslissing je ook maakt, je jezelf complimenteert dát je een besluit hebt genomen en dat je er daarna het beste van maakt.

Natuurlijk zou je willen dat je besluit hét beste besluit is. Om dit te doen dien je goed bij jezelf te blijven en jezelf goed te kennen. Je dient te voelen en één te zijn met jouw innerlijke leiding.

Wanneer je een beslissing neemt en het blijft knagen aan je en/of je voelt je er toch niet helemaal happy bij en/of je voelt je daarna niet vreugdevol, dan weet je dat de beslissing weliswaar overwogen genomen is maar niet in één lijn is met jouw hogere zelf en niet in één lijn is met jouw hoogste pad.

Het beste wat je voor jezelf kunt doen is

1) een besluit maken

2) achter je besluit staan

3) trots zijn op jezelf dat je een besluit hebt genomen en

4) na het genomen besluit, werkelijk voelen waar jij gelukkig van wordt, waar jouw vreugde ligt en dán je weg voelend vervolgen totdat je daar uit komt waar jij helemaal in vreugde en blijdschap leeft.

Niets is voor altijd.

Elk moment kun jij een nieuw besluit nemen.
Elk moment kun jij kiezen voor een beter leven, een leuker leven, een betere gedachte, een vrolijkere gedachte.
Elk moment kun jij beslissen om positief te denken, positief te handelen, positief te zijn.

Je hebt daarvoor van niemand anders toestemming nodig.

En denk je dat je wel toestemming nodig hebt?

Bij deze verleen ik jou, namens de engelen en de grote overkoepelende bron, toestemming om gelukkig te zijn en het voor jou perfecte leven te creëren en die beslissingen te maken die leiden naar jouw perfecte staat van welzijn.

Wat kun jij vandaag doen om gelukkiger, blijer en vreugdevoller te zijn?

Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Spiritualiteit is: lid worden van de Spirituele Bibliotheek. Plek voor honderden uren Spirituele Ontwikkeling

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS