Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Beslissingen zijn beslissingen, ze zijn gemaakt met de voor dat moment voorradige informatie, emoties en gevoelens.

Achteraf zeggen: “Dat had ik anders moeten doen” heeft weinig tot geen zin. Zoals we zeggen: “Gedane zaken nemen geen keer”.  Jezelf voor de kop slaan en streng zijn voor jezelf en mopperen op jezelf dat je “zo dom was dat je…” en tegen jezelf te zeggen: “had ik maar”,  heeft 0% toegevoegde waarde. Daarmee praat je jezelf alleen maar de grond in. En wanneer je daar eenmaal zit vergt het vaak veel energie en tijd om er weer bovenop te komen.

Het besluit is genomen en nu zal je dóór moeten. Het maakt uiteindelijk niet uit welke beslissing je neemt, links om of rechts om, de korte route of de lange route (positiever geformuleerd: de toeristische route), je komt uiteindelijk uit waar je dient te zijn.

Het besluit was het besluit. De omstandigheden waren de omstandigheden. Punt. Nu ga je verder. Nu ga je op zoek naar de regenboog. Nu ga je op zoek naar dat lichtpuntje.

Wat belangrijk is, dat hoe en welke beslissing je ook maakt, je jezelf complimenteert dát je een besluit hebt genomen en dat je er daarna het beste van maakt.

Natuurlijk zou je willen dat je besluit hét beste besluit is. Om dit te doen dien je goed bij jezelf te blijven en jezelf goed te kennen. Je dient te voelen en één te zijn met jouw innerlijke leiding.

Wanneer je een beslissing neemt en het blijft knagen aan je en/of je voelt je er toch niet helemaal happy bij en/of je voelt je daarna niet vreugdevol, dan weet je dat de beslissing weliswaar overwogen genomen is maar niet in één lijn is met jouw hogere zelf en niet in één lijn is met jouw hoogste pad.

Het beste wat je voor jezelf kunt doen is

1) een besluit maken

2) achter je besluit staan

3) trots zijn op jezelf dat je een besluit hebt genomen en

4) na het genomen besluit, werkelijk voelen waar jij gelukkig van wordt, waar jouw vreugde ligt en dán je weg voelend vervolgen totdat je daar uit komt waar jij helemaal in vreugde en blijdschap leeft.

Niets is voor altijd.

Elk moment kun jij een nieuw besluit nemen.
Elk moment kun jij kiezen voor een beter leven, een leuker leven, een betere gedachte, een vrolijkere gedachte.
Elk moment kun jij beslissen om positief te denken, positief te handelen, positief te zijn.

Je hebt daarvoor van niemand anders toestemming nodig.

En denk je dat je wel toestemming nodig hebt?

Bij deze verleen ik jou, namens de engelen en de grote overkoepelende bron, toestemming om gelukkig te zijn en het voor jou perfecte leven te creëren en die beslissingen te maken die leiden naar jouw perfecte staat van welzijn.

Wat kun jij vandaag doen om gelukkiger, blijer en vreugdevoller te zijn?

Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

p.s.

Een weekend workshop waarin je leert hoe je je eigen helende krachten kunt inzetten om jezelf en anderen bij te staan in het zelfgenezend vermogen. Voor iedereen die gelooft in het zelfgenezend vermogen van het eigen lichaam.

In 2 dagen leg jij DE basis voor je hele spirituele ontwikkeling en je zelfgenezend vermogen. Na dit weekend voel je je geweldig trots op je stromende handen: jij kunt helpen healen!

Dit is voor jou wanneer je als ouder/verzorger je kind een extra steuntje in de rug wilt geven. Niet alleen die pleister op die kapotte knie plakken, maar de wond daadwerkelijk wilt helpen genezen. Niet alleen je huilende kind aanhoren dat haar zoveelste vriendje het heeft uitgemaakt, maar echt liefdevolle helende energie kunnen geven.

Dit is voor jou wanneer je huisdieren hebt en van mening bent dat jij mede verantwoordelijk bent voor hun welzijn. Mijn hond Tara wilde elke avond na haar eten mijn handen op haar buik hebben. Dat zette de vertering -denk ik- beter in gang en daarna viel ze als een blok in slaap tot de volgende ochtend.

Dit is voor jou wanneer je hand in eigen boezem steekt en zelf aan het in standhouden van je eigen gezondheid wilt werken.

Dit is voor jou wanneer dit de zoveelste keer is dat je iets over Reiki leest en denkt: “misschien moet ik er toch eens iets mee gaan doen”.

Dit is voor jou wanneer je voor jezelf kiest, voor je gezondheid kiest, voor je welzijn kiest.

Zaterdag 26 september en zondag 27 september ben je van harte welkom in Hilversum. Minimaal 2, maximaal 8 deelnemers

Wanneer je eenmaal ervaart wat je handen doen na de eerste Reiki inwijding, dan wil je meer, dan kijk je uit naar de 2e, 3e en 4e inwijding. Je VOELT en ERVAART dan wat de energie met je doet. Je krijgt het warm, je voelt de energie door je lichaam stromen. Je voel de verbazing wanneer je deze energie uit je handen kan laten stromen en IN iemand anders. Hoe deze persoon er dan weer op reageert. Je ziet meteen RESULTAAT.

Reiki legt een hele goede basis voor je verdere spirituele ontwikkeling. Je hebt je handen altijd bij je dus je bent hands on paraat om je handen in te zetten wanneer en waar nodig. Wat denk je van mens of dier in nood?

Je kunt je handen “aan” zetten en ze gewoon laten stromen. De energie komt aan bij diegene die het op dat moment nodig heeft.

Kinderen die over de rooie zijn en die door een simpele handoplegging kalm en rustig worden. 

Meld je aan voor Reiki 1, kom naar het weekend, ontvang de 4 inwijdingen, ervaar wat het met je handen doet. Je zult het heerlijk vinden. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder gedaan hebt.

Met Reiki 1 neem jij het heft in eigen handen en daarmee de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn.

Goed voor jezelf zorgen is een van de meest waardevolle dingen die je kunt doen.

Ik kijk er naar uit om je te laten ervaren wat Reiki is en waarom het zo geweldig is.

Klik hier voor alle informatie: Usui Reiki 1 workshop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Engel van Gratie

De Engel van Gratie

De Engel van Gratie brengt ons het geschenk van Goddelijke hulp door middel van de Wet van Gratie.Roep deze lieve Engel aan om oude vastgeroeste patronen, overtuigingen of emotionele zaken los te laten, welke jouw ontwikkeling in de weg staan. Op het moment dat je de lessen leert van de

James Redfield Boeken

Gisteren plaatste ik een berichtje over de Celestijnse Belofte van James Redfield. Na het eerste boek, zijn er meerdere boeken van hem verschenen. Ik heb ze allemaal gelezen, en ze staan allemaal hier in m’n boekenkast, Het eerste boek vond ik, persoonlijk, het beste maar de rest mag er ook

Webinarserie L.I.C.H.T.

Vooraankondiging: Webinarserie L I C H T 5 dinsdagavonden Aanmelden kan vanaf vrijdag 19 november Reserveer de data in je agenda. We gaan er weer een ouderwetse (in een nieuw jasje) dinsdagavond van maken. 5 mooie webinars, met bijzondere onderwerpen om jou sterk, krachtig en in het licht 2021 te