Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: groeien nét buiten je comfortzone

Spiritualiteit is: groeien nét buiten je comfortzone

Wanneer je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zal je dezelfde resultaten krijgen. Wil je dus iets anders, dan zal je iets anders moeten doen. Blijf je binnen je comfortzone, die een bepaalde actieradius heeft, dan zal je leven en dan zullen je resultaten een afspiegeling zijn van de actieradius waarin jij je in bevindt. Beter gezegd: in de actieradius die jij jezelf toestaat.

Groei ligt net buiten je comfortzone.  Groei begint daar waar je gevoel van comfort ophoudt. Betekent dit dat je constant dingen moet doen waarbij je je oncomfortabel voelt? Waarbij je je angstig voelt? Waar je eigenlijk geen goed gevoel bij hebt?

Ah!

Daar is het woord waar we op naar aan het zoek waren: gevoel. Je gevoel zegt je precies waar je bent. Wanneer je dicht tegen de rand van je comfortzone zit, dan zal je je oncomfortabel gaan voelen.

Hoe lang moet je je oncomfortabel voelen voordat er verandering komt? Moet je je wel oncomfortabel voelen? Het heeft geen zin om je net zolang oncomfortabel te voelen totdat dit normaal voor je voelt. Het gevoel heb je voor een reden.

Je hoeft niet comfortabel te worden met oncomfortabel zijn.

Je gevoel geeft aan dat je niet compleet uitgelijnd bent met de Bron. Het gaat er dus om dat je je weer op een lijn brengt met de Bron en dan ga je je vanzelf beter voelen.

Stomp jezelf dus niet af voor je gevoelens, maar erken je gevoel en zorg er dan voor dat je je juist beter gaat voelen. Onderneem geen ongerichte actie terwijl je je angstig voelt over deze actie. Zorg dat je je goed voelt en ga dan pas actie ondernemen. In plaats van dat je zegt; ”Ik ga een risico nemen of groei betekent risico nemen”, vermijdt het woord risico en zeg: “ik ga een avontuur aan”.

Een avontuur aangaan klinkt veel aangenamer dan het nemen van een risico. Angst heeft een reden, het zegt heel duidelijk, er klopt iets niet. Mijn gevoel zegt dat ik momenteel weg ben van de Bron. Zie gevoel van angst als iets positiefs: het zegt dat je gevoel geleiding systeem werkt (Abraham Hicks : emotional guidance system).

Mijn gevoel van angst zegt: “Ik heb nog wat energetisch werk te doen. Ik moet mezelf eerst nog uitlijnen. Ik moet mezelf eerst nog aansluiten op de Bron”. Oncomfortabel zijn is tegengesteld aan uitgelijnd zijn met de Bron. Er klopt iets niet, je gevoel klopt niet, iets zegt dat je in de verkeerde richting aan het gaan bent.

Kun je groeien door je eerst oncomfortabel te voelen? Ja zeker!

Doordat je voelt wat je voelt, geef je een signaal af dat je je beter wilt voelen.
Doordat je weet dat je je beter wilt voelen, ga je op zoek naar manieren om je beter te voelen.
Je gaat je richten op de/een oplossing en je laat het probleem los.
Wanneer je het probleem los laat en open gaat staan voor een oplossing, kan het universum je oplossingen aandragen.
Terwijl jij voelt wat bij je past, creëer je je eigen oplossing.
Je probeert het een uit, je probeert het ander uit.
Je gevoelens geven aan of dat je op de goede weg zit of niet.

Net zoals het spelletje van vroeger…warm of koud.
Warmer wanneer je dichterbij kwam bij datgene wat verstopt was en kouder naarmate je wegging van wat er verstopt was.
Zo weet je wat goed is voor je en wat minder goed is voor je.

Door jezelf eerst uit te lijnen met de Bron kun je ook actie ondernemen die eerst niet goed voelde. Dan, wanneer je op een lijn zit, kun je doen wat je wilde doen. Je zult dan zien dat de “nee” die je eerst had, een weloverwogen “ja” kan worden. Niet dus door jezelf te dwingen en over je gevoel heen te stappen maar door te voelen wat wél bij je past.

De volgende keer dat jij een “nee” voelt, blijf dan goed bij je gevoel. Kijk of er andere oplossingen of mogelijkheden zijn. Blijft je nee een nee, helemaal prima. Je nee heeft een reden. Wordt je nee een ja en voelt het daadwerkelijk goed, helemaal prima. Je groeit weer een stukje doordat je gerichte en uitgelijnde actie hebt ondernomen.

Is buiten je comfortzone gaan, online meedoen met een healing?
Is buiten je comfortzone gaan, spiritueel groeien?
Is buiten je comfortzone gaan, met engelen werken?

Maar, heb je net gelezen dat groei nét buiten je comfortzone ligt?

Doe dan op donderdagavond 16 april mee met de Engelen Healing Avond. Online om 20:00 uur. Je brengt in wat je in wilt brengen, alles mag, niets is gek. We praten, delen, healen, mediteren, laten engelen toe en na afloop zijn we gegroeid, gehealed en verzadigd met engelenenergie.

Klik hier om er meer over te lezen: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-healing-avond-16-april-2020/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS