Peptalk Week 16 2020

Frequentie & Bovis & Weerstand & Gezondheid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Als je niets verandert, verandert er niets

Als je niets verandert, verandert er niets. 14 dagen waarin je op een liefdevolle manier een schop onder je derrière krijgt, je innerlijke twijfelknop omgezet wordt naar “gewoon doen”, je angst aan de kant gezet wordt, je weerstand de laan wordt uitgestuurd zodat je goede voornemens dit jaar nu wél

Spiritualiteit is: luisteren naar je engelen

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was

Extra Datum Usui Reiki 1 workshop

Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 voeg ik een extra Usui Reiki 1 Workshop toe. “Bijzonder en mooie ervaring, het feit dat mijn lijf de energie door kan geven en voelen raakte me echt, ik wil hier nog veel meer over horen en leren en voelen! De basis