Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: uitgelijnd zijn met Bron

Spiritualiteit is: uitgelijnd zijn met Bron

Volgens Abraham Hicks bestaat de wereld uit twee soorten mensen: zij die uitgelijnd zijn met de Bron en zij die dat niet zijn.

In onze samenleving zijn we geneigd om mensen in hokjes te plaatsen op basis van religie, carrière, relaties, opleiding, en nog veel meer. Maar voor de Bron bestaan er slechts twee categorieën: degenen die in uitlijning zijn en degenen die dat niet zijn. Uitlijnen met de Bron betekent dat je verbonden bent met het hoogste, dat je voorbijgaat aan het ego en luistert naar de stem van je innerlijke zelf, die je leidt naar je hoogste potentieel.

Waarom is het zo belangrijk om je uit te lijnen met de Bron, of je dit nu God, het Universum of anders noemt?

Uitlijnen met de Bron betekent leven vanuit een hoger perspectief, waarbij je jezelf waardeert en alle kansen en mogelijkheden ziet die voor je liggen. De Bron is onpartijdig, rechtvaardig, en ziet iedereen gelijkwaardig. Het is de essentie van Liefde en Licht, en het bestaat om jou te laten zijn wie je werkelijk bent.

Wanneer je uitgelijnd bent met de Bron, ervaar je de flow van het leven. Je respecteert anderen, ziet alles vanuit een verheven perspectief, en staat zelfverzekerd in het leven, zelfs te midden van de meest uitdagende omstandigheden. Je begrijpt je levensdoel en voelt je krachtig.

Hoe weet je of je uitgelijnd bent met de Bron?

Het is simpel: als je je goed voelt en met de stroom meegaat, ben je uitgelijnd.
Als je je ellendig voelt en alles tegenzit, ben je dat niet.

Hoe lijn je je uit met de Bron?

Door je goed te voelen. Dat is de sleutel tot spirituele ontwikkeling.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van jouw spiritualiteit en uitlijnen met de Bron? Neem een kijkje bij de Spirituele Academie Passievol & Bewust en ontdek hoe je jouw reis naar spirituele groei kunt verdiepen en verrijken.

Laat de Bron je gids zijn op je pad van bewustwording en spirituele evolutie.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS