Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: “Ik ben niet mijn lichaam”

Spiritualiteit is: “Ik ben niet mijn lichaam”

De eerste keer dat ik echt heel bewust een engel zag was toen mijn hondje Suerte aan het overlijden was.

Suerte was een hele eigenwijze dame. Ze had haar hele leven al gezondheidsproblemen gehad die we met behulp van onder andere Reiki onder controle hadden weten te houden (zie deze blog: https://lisetteanne.com/van-ten-dode-opgeschreven-naar-gezond-en-wel/).

Op het moment dat zij besloot te stoppen met leven was ze eigenlijk in een hele goede, voor haar gezonde, fase. Suerte besloot gewoon dat het genoeg was. Ik had net mijn toenmalige man leren kennen en het leek alsof Suerte het stokje wilde overdragen. Zo van “je hebt nu hem, je hebt mij niet meer nodig”.

Mijn man was bezig met een opleiding en dat weekend was het partner weekend, het weekend dat de cursisten hun partner mochten meenemen.

We waren onderweg in de auto en ik bleef met Suerte communiceren. Ik voelde heel sterk dat ze wilde opgeven maar dat wilde ik natuurlijk niet.
Ik legde Suerte uit dat ik heel veel van haar hield, dat ik wilde dat ze hier bleef.
Ze schudde heel duidelijk haar hoofd en zei dat ze hier niet meer wilde zijn.
Ik bleef herhalen dat ik van haar hield en dat ik echt wilde dat ze bleef.
Weer schudde ze haar hoofd en zei: “Ik ben niet mijn lichaam”.
Daarop zei ik dat ik dat snapte maar dat als ze hier wilde blijven, ze dat fysieke lichaam toch echt nodig had.
Weer schudde ze haar hoofd en zei: ”Ik ben niet mijn lichaam”. Ik zei weer dat ik het snapte dat ze haar fysieke lichaam niet nodig had om hier te zijn, dat ze ook bij ons in spirit kon zijn maar dat het toch fijner was als ze hier in fysieke vorm bleef.
Weer schudde ze haar hoofd en zei: “Ik ben niet mijn lichaam”. Terwijl ik naast mijn man in de auto zat, barstte ik in huilen uit, ik wist dat ze het aan het opgeven was. Ik ben die dag bij de opleiding gebleven, maar ik voelde dat het einde voor Suerte nabij was. Mijn man heeft me die avond helemaal terug naar huis gebracht.

Goed dat hij dat gedaan heeft want de volgende ochtend was het zover.

Mijn moeder was bij me voor ondersteuning.

Suerte lag in haar bench en ze begon steeds zwaarder te ademen. Tara, mijn andere hond liep naar de bench en keek naar Suerte. Tara keek naar beneden, naar Suerte en toen rechts schuin naar boven, weer naar Suerte en toen weer schuin rechts naar boven en begon toen te blaffen. Doordat Tara elke keer van beneden naar boven keek, volgde ik haar blik.

En daar, in de hoek van de kamer, dwars door het tv meubel heen stond een levensgrote engel.

Heel groot, zwart van kleur, met voeten op de huiskamervloer en met hoofd en schouders door het plafond heen op de bovenverdieping. Handen voor zich in elkaar gevouwen, rustig wachtend op Suerte. Het was zo imposant en zo machtig om te zien. De engel stond daar heel rustig en heel kalm, met alle tijd van de wereld.

Suerte ging steeds zwaarder ademen, ademende nog een keer heel diep, blies haar laatste adem uit en ik zag hoe haar ziel zich losmaakte van haar lichaam.

De ziel steeg op en Suerte was ineens weer een jonge gezonde hond en ze rende richting de engel in de hoek. De engel ving haar op met open armen en nam haar mee. Ze stegen op en Suerte was zo blij en zo gelukkig.

Ik keek naar haar ontzielde lichaam en dat was precies wat het was. Een leeg omhulsel, Suerte was er niet meer. Ze had er zelf voor gekozen, mijn kleine meid. Zo dapper. Ze stopte met eten, ze stopte met drinken en liet los. Op weg naar betere oorden.

Van haar leerde ik in die laatste momenten: “Ik ben niet mijn lichaam”.

We zijn een ziel in een omhulsel en wanneer het tijd is worden we opgehaald en meegenomen door een hele lieve engel die ons met open armen ontvangt. Deze engel is Aartsengel Azrael. Een van de engelen die aan bod komen in mijn cursus Aartsengelenkunde.

16 Aartsengelen in 8 videos:
Ariël & Zadkiël
Azraël & Sandalfon
Chamuël & Raziël
Gabriël & Michaël
Haniël & Raguël
Jeremiël & Jofiël
Metatron & Shekinah
Rafaël & Uriël

Na deze 8 video’s zul je:
– je bewust zijn van de kwaliteiten van deze engelen
– je ondergedompeld hebben gevoeld in warmte en liefdevolle energie
– je krachtiger, sterker en zekerder voelen
– jouw sterrenbeeld Aartsengel voorbij hebben zien komen
– kennisgemaakt hebben met 16 verschillende Aartsengelen
– meer vanuit je hart leven
– de Aartsengelen in je hart hebben gesloten
– bewuster met deze engelen werken en je leven er kwalitatief op vooruit zien gaan

Deze cursus is ook onderdeel van mijn certificeringsprogramma Praktisch Engelen Werker®

Klik hier om alles te lezen over deze cursus: https://lisetteanne.com/winkel/aartsengelenkunde/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS