Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: kordaat beslissingen nemen

Spiritualiteit is: kordaat beslissingen nemen

Zorg dat je gedurende een dag meer beslissingen maakt.

Een beslissing zorgt er namelijk voor dat het leven gaat stromen.

Stel, het is tijdelijk wat chaotisch in je leven, op het moment dat je een beslissing maakt, komt er een richting in je leven, gaat het leven stromen en ga je vooruit.

Je hebt vast wel eens in de situatie gezeten dat je het gevoel had dat je stil stond. Je wilde wel vooruit, maar je bleef maar twijfelen. Op een gegeven moment was je het zat en nam je een beslissing. Wellicht een “God zegene de greep” beslissing. Op het moment dat je dat deed, week de chaos en kwam er meer orde en structuur in je leven. Het ging weer stromen en je ging vooruit.

Daarom is het zo belangrijk om een beslissing te maken. Daarom is het belangrijk om meerdere beslissingen op een dag te nemen. Hoe meer beslissingen je maakt (vanuit je hart overigens), hoe sneller je leven gaat stromen en jij daar komt waar je wilt zijn. Want daar draait het uiteindelijk om, dat je daar komt waar je wilt zijn. Dat je daar komt waar je blij en gelukkig bent.

Maak een beslissing.

Er zijn geen foute beslissingen.

Het maakt niet uit wat je beslist, alle beslissingen leiden vroeger of later naar de plek waar je dient te zijn.

Met de ene beslissing neem je alleen een snellere route, dan met een andere beslissing.

Je kiest een snelweg of je kiest een toeristische route.

Voor beide valt wat te zeggen.

Het moment dat je tevreden bent met de beslissing die je gemaakt hebt, dat is het moment dat je in energetische uitlijning komt met diegene die je werkelijk bent. Je lijnt jezelf uit met de beste versie van jezelf. Alles waarover je een besluit neemt komt in je leven. Hoe sterker je beslissing, met hoe meer passie en enthousiasme gemaakt, hoe sneller het in je leven komt. Als je geen beslissingen maakt, kan het leven ook niet door je heen stromen. Het feit dat je een beslissing maakt, zorgt ervoor dat er dingen gaan stromen.

Maak dus een keuze, maak een besluit.

Je Hogere Zelf wil dat jij alles manifesteert waarvan jij beslist dat jij het wilt.
Beslis wat je wilt manifesteren en je Hoger Zelf zal alles doen om datgene in je leven te brengen.
Jouw Hogere Zelf wil dat jij weet dat jij alles waard bent en dat je alles kunt doen of kunt zijn wat jij beslist dat je wilt doen of zijn.
Jouw Hogere Zelf wil dat jij alle wensen die je hebt vervult.

Je kunt elk moment beslissen welke rol jij wilt spelen.
Je kunt elk excuus gebruiken om jezelf uit te lijnen met datgene wat goed voelt.
Je kunt ook elk excuus gebruiken om jezelf te laten vibreren met wat fout en slecht voelt.

De keuze is aan jou.

Jij hoeft alleen te beslissen wat voor jou het belangrijkste is: jezelf goed voelen, of jezelf slecht voelen.

Jij beslist zelf waar je je eigen innerlijke kracht voor inzet. Gebruik je wilskracht en je besluitvaardigheid om je te richten op wat je wel wilt, en het Universum brengt je wat je wilt. Maak de beslissing, geef het je aandacht en je energie, voel wat het met je doet, en je hebt onmiddellijke manifestatie van datgene wat je wilt.

Wat je ook doet, of waar je je ook bevindt in je leven, maak de beslissing dat je gelukkig zult zijn, op welke manier dan ook.

Zie het, voel het, ervaar het, fantaseer erover.

Zorg dat je je eigen geluk aantrekt. Wees zelf verantwoordelijk voor je eigen leven, voor je eigen geluk. Maak vandaag het besluit dat je je enkel en alleen richt op wat je wél wilt. Wanneer je dan uitgelijnd bent met wat je werkelijk wilt, dan stroomt de levenskracht door je heen. Er ontstaat dan vanzelf enthousiasme, passie en gevoel van overwinning.

Dit is je levensdoel: in passie leven en gelukkig zijn.

Wat zou er met jouw en je energie gebeuren wanneer je NU beslist dat je volgende week donderdagavond de 12e maart bij de Engelen Healing Avond aanwezig bent. Live, of online? Wat zou er gebeuren wanneer jij een zetje krijgt van de engelen?

Er is maar 1 manier om daar achter te komen, door je op te geven. En dat kan hier: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-healing-avond-12-maart-2020/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS