Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: overvloed kunnen ontvangen

Spiritualiteit is: overvloed kunnen ontvangen

In deze huidige wereld waarin velen bekend zijn met het boek “The Secret” en waarin de woorden ‘creëren’ en ‘manifesteren’ dagelijks gebruikt worden, merk ik dat er toch her en der verwarring is. Aan de ene kant wordt ons aangeraden ons te focussen, dóór te gaan, niet op te geven, het doel voor ogen te houden en te doen alsof het doel al is bereikt, maar aan de andere kant worden we geadviseerd om los te laten. Wanneer zet ik nu door en wanneer laat ik nu los? Ik deel het voor het gemak in op drie hoofdpijlers.

Allereerst is daar focus en gerichtheid. Het is goed om duidelijk te zijn, om gefocust te zijn, om gericht te zijn, om neer te zetten wat men wil, eenduidig en duidelijk en helder. Hoe duidelijker en hoe specifieker hoe beter. Focus is en blijft belangrijk. Het doel voor ogen houden. Alle energie richten op dit ene ding wat men wil. Er voor gaan met volle overtuiging en passie. Leef het, voel het, zie het, alsof het er al is. Voel met je hele wezen dat dit is wat je wilt. Weet met alles wat je hebt dat dit het is. Dit of iets dat nóg beter is. Dit is de focus.

Dan komt het loslaten. Niet het loslaten van het doel, maar het loslaten van hoe, op welke manier en wanneer iets tot stand komt. Vaak is dit het deel wat verkeerd wordt geïnterpreteerd. Men laat dan het doel; de focus; de gerichtheid los. De focus dient echter te blijven. Het doel dient men nog steeds voor ogen te houden. Men dient nog steeds gerichte actie te ondernemen wanneer men dit voelt. Het gaat erom om los te laten hóe, op welke manier en wanneer het naar je toekomt. In de Engelse taal klinkt het zo mooi: “Let go and let God”. Laat gaan en laat het aan God over. Of, zoals wij het hier zeggen: “Uw wil geschiede”, “Niet mijn wil, maar Uw wil”. Dit heeft overgave, dit heet vertrouwen. Dit is alles en dan ook echt alles gegeven hebben. Alle mogelijke actie ondernomen hebben. Alles wat men als mens heeft kunnen doen om het doel te bereiken, gedaan hebben en het dan over geven aan iets dat groter is dan onszelf. Loslaten in vertrouwen. Loslaten in de wetenschap dat jouw wensen gehoord zijn, begrepen zijn en uitgevoerd worden.

De derde pijler, na het ondernemen van gerichte actie en vervolgens het loslaten, is het openstaan voor. Je armen te openen en te zeggen: “kom maar op, ik ben hier, ik sta open om te ontvangen”. De afdeling “wie kaatst kan de bal verwachten”, maar dan in het positieve. We slingeren onze wensen het universum in en wanneer het niet meteen terugkomt, op de manier zoals en wanneer we het willen, dan, slaan we onze armen over elkaar en draaien we ons om. We zien dan in het geheel niet dát er iets naar ons terug komt, laat staan wát er terugkomt. Dus: blijf met je armen openstaan. Blijf in de ontvangstmodus. Blijf vertrouwen hebben. Blijf zeggen: “Ik sta open om al het goede wat het universum voor mij in petto heeft te ontvangen.” Een goeie is ook: “Universum, stuur mij al het goede wat een ander afwijst maar naar mij toe, want ik ontvang wel; ik sta er wel voor open”. Want er zijn massa’s mensen die zich inmiddels al met hun armen over elkaar omgedraaid hebben. Deze mensen hebben het opgegeven en staan niet meer op ontvangen. Alles wat voor hun bedoelt was komt er toch aan, dus wanneer het bij jou past; goed is voor jou; past bij jouw waarheid, ontvang het dan maar!

Tot slot: toon dankbaarheid. Zeg “dank je wel”. Zoals ik zeg: “Dank je wel dat je dit gelezen hebt”. En “doe er je voordeel mee”.

Dit is een van de dingen die we leren bij de overvloed challenge.

De Challenge begint dinsdag 8 oktober en we gaan 21 dagen aan de slag met alles wat met overvloed te maken heeft.

In dit programma werken we, onder andere, aan:

Het verhaal wat je verteld
Je taalgebruik
De wet van het toelaten
Je emoties
Je energie
Je onbewuste en bewuste blokkades
Het vervangen van ongewenste overtuigingen
Het veranderen van je realiteit
Het bijstellen van je frequentie
Het je in de stroom van het leven laten komen

Dit zorgt ervoor dat er weer overvloed in je leven gaat komen. Of, wanneer je al overvloed hebt nóg meer overvloed in je leven gaat komen.

En ja, overvloed in de breedste zin van het woord.

Overvloed aan:
Geluk
Liefde
Gezelligheid
Plezier
Gezondheid
Passie
Vrijheid
Ruimte
Gemak

Wat jij verstaat onder OVERVLOED

Dit is voor jou wanneer:

Je er helemaal aan toe bent
Je niet niet mee kunt doen
Het helemaal jouw tijd is
Je er aan toe bent om te expanderen
Je er aan toe bent om je over te geven aan het leven
Je wilt leren hoe je aan je eigen overvloed kunt werken
Je wilt ervaren wat het is om je overvloedig te voelen
Je het werk wilt doen wat je moet doen
Je je overvloed blauwdruk wilt herdrukken

We beginnen dinsdagavond 8 oktober samen in de besloten FB groep OVERVLOED OVERVLOED OVERVLOED en dan nog een beetje.

We sluiten na 21 dagen af op dinsdag 29 oktober.

Dit programma is volledig in flow en de informatie komt op allerlei mogelijke manieren naar je toe: Fb live videos, Fb live audios, normale audios, webinars, opdrachten, emails, messenger, alles kan en alles is mogelijk. WAT ik VOEL, HOE ik het voel, WANNEER ik het voel, komt de informatie naar je toe.

Het “enige” wat jij hoeft te doen is te ONTVANGEN en het te VERWERKEN en te INTEGREREN.

Dit is een NU of NOOIT programma. Ik geef dit programma slechts EENMAAL. Met een beetje geluk kom ik met een nieuw overvloed programma in oktober volgend jaar. Misschien ook niet.

DIT IS HET

NU

DEZE MAAND

Klik hier om je aan te melden voor de 21 dagen overvloed challenge: https://lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloed-overvloed-overvloed.html

Spiritualiteit is: overvloed kunnen ontvangen

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS