Spiritualiteit is: ruimte maken voor wat je wél wilt

Om iets nieuws te ontvangen, zal je eerst ruimte moeten maken. Dat geldt voor alles, heel logisch eigenlijk.

Stel op de plek waar ik dit nu zit te typen staat een tafel met mijn laptop erop. Als ik hier een kast wil plaatsen, dan zal ik eerst deze tafel weg moeten halen. Ik kan de kast niet bovenop mijn laptop en tafel zetten.

Zo is het ook met het brengen van iets nieuws in je leven. Als en wanneer je iets nieuws wilt, is daar eerst ruimte voor nodig.

Wat ik vaak zie gebeuren (been there, done that, got the t-shirt) is dat men vraagt, vraagt, vraagt om iets maar dat simpelweg de ruimte ontbreekt om datgene wat gevraagd wordt, toe te laten.

Kijk, ik kan wel in 1 dag 1000 klant wensen, maar waar laat ik die? Dat is logistiek momenteel nog onmogelijk (heb je gezien dat ik in het gebruik van deze zin, mijzelf ruimte geef om te groeien? Momenteel > kan dus elk moment veranderen. Nog> zo ervaar ik het op dit moment, maar kan dus veranderen).

Dus, maak eerst ruimte om daadwerkelijk te kunnen ONTVANGEN waar je om vraagt.

Hoe DOE je dat, praktisch gezien, ruimte maken?

In het geval van de tafel en kast lijkt het me duidelijk: verplaats de tafel en zet de kast neer op de plek waar eerst de tafel stond.

In al de andere gevallen: kijk zorgvuldig naar je leven. Wat DOE je nog wat je beter kunt LATEN? (simpel voorbeeld: je rookt, je wilt een baby, stop met roken voordat je in verwachting raakt).

Wat komt er als eerste bij je op wanneer ik aan je vraag: “Wat DOE je nog wat je beter kunt LATEN?

Nog wat voorbeelden:

Wil je slanker worden?: stop met suiker(s), beweeg meer

Wil je meer geld overhouden aan het einde van de maand?: wees bewuster waar je je geld aan uit geeft en/of zorg dat er meer binnen komt.

Wil je sportiever worden?: Kom van die bank af, stop met Netflixen en ga een rondje lopen

Wanneer je iets anders wilt, stop dan met datgene doen wat tegenhoudt wat je wilt aantrekken. Maak RUIMTE. Wat kun je LATEN?

Een richtlijn om te kijken of je iets kunt of wilt laten zou kunnen zijn: toetsen aan hoe het VOELT voor je. Hoe VOELT het wat je doet? Spring je een gat in de lucht? Wanneer je een hond zou zijn zou je kwispelen? Wanneer je een kat zou zijn zou je dan van genoegen spinnen? Hoe VOELT het wat je doet?

Voelt het super waanzinnig positief, goed en fijn? BLIJVEN DOEN

Voelt het mwahh, pfff, echt…., hele diepe zucht, LAAT het dan. Maak die RUIMTE voor wat wél super waanzinnig positief goed en fijn VOELT.

Laat alles los wat jou tegenhoudt om datgene of diegene in je leven te brengen wat of wie je écht wilt.

Het leven is echt te kort om niet te doen waar je blij, gelukkig, vreugdevol van wordt.

Persoonlijk geloof ik in reïncarnatie, dus we hebben nog 1000-en levens om te doen wat we moeten doen. Maar, stel dat er tóch maar één leven is, moeten we er dan NU niet ALLES uithalen wat er uit te halen valt?

Maak RUIMTE voor alles wat je WEL wilt en LAAT LOS alles wat je NIET wilt.

Je kunt dit!

Spiritualiteit is: ruimte maken voor wat je WEL wilt

Steuntje in de rug nodig om LOS TE LATEN en AAN TE TREKKEN wat je WEL wilt? Doe mee met het programma Overvloed Overvloed Overvloed en nog een beetje. Klik hier voor informatie:  https://www.lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloed-overvloed-overvloed.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Kerst Sale start op 24 december om 20:00 uur

Nog éénmaal profiteren van korting op je meest favoriete programma’s uit 2019. Was de vroegboekkorting voorbij voordat je er erg in had? Vanaf 20:00 uur op dinsdag 2 december heb je nog eenmalig de kans om te boeken met flinke kortingen. Je krijgt hiervoor 30 uur: tot en met 23:59

Engelen Snelstart Gids

Vraag hier mijn gratis Engelen Snelstart Gids aan: https://mailchi.mp/lisetteanne.com/engelensnelstartgids

De Nevelen van Avalon – Marion Zimmer Bradley

Je hebt het wel eens, een boek dat al je vriendinnen van je willen lenen. Van de ene krijg je het terug, van de volgende ook en dan opeens is het boek verdwenen…… in de Nevelen van een andermans boekenkast. Dat is mij overkomen met het boek De Nevelen van