Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: het leven leiden zoals en hoe het goed voelt voor jou

Spiritualiteit is: het leven leiden zoals en hoe het goed voelt voor jou

Vraag jij je weleens af of wat je doet wel echt GOED is voor je?

Sta jij stil bij je keuzes?

KIES jij je leven BEWUST?

Of

Laat je dingen op je afkomen de hele dag en reageer je dan op wat er op je pad komt?

Er is een verschil tussen reactief leven en actief leven.

Met reactief leven reageer je de hele dag op externe prikkels. Er komt iets in je leven, jij reageert hierop. Je laat je dagindeling, je leven afhangen van gebeurtenissen, situaties en acties van andere mensen. Je laat je leven afhangen van dingen buiten jezelf.

Je zit in de passagiersstoel, wellicht heb je niet eens je rijbewijs. Jij bent afhankelijk van waar de bestuurder van het voertuig naar toe gaat. Jij wilt wellicht wel ergens heen, maar de bestuurder besluit vandaag ergens anders heen te gaan. Jij hebt geen keuze en wacht af waar je naar toe wordt gebracht (als je EERLIJK bent: je MAAKT de keuze om te blijven zitten, om niet uit te stappen).

Je kunt je hele leven reactief leven, afhankelijk van alles en iedereen om je heen. Aan het einde van je leven heb je weliswaar geleefd maar niet op je eigen voorwaarden. Je hebt niet het heft in handen genomen, niet hand in eigen boezem gestoken. En, als dit goed voor je voelt, is het helemaal prima. Wanneer jij met deze manier van leven vrede hebt, je gelukkig voelt en niet meer wilt, dan vooral zo houden.

Als je aan de andere kant wél meer wilt dan “dit” is er actief leven.

In een actief leven zit jij zelf aan het stuur. Jij bepaald wanneer jij je voertuig start, WELK voertuig je neemt. Je hebt gewoon je groot rijbewijs, je vliegbrevet en je kunt ALLE voertuigen besturen, althans, dat ben je actief aan het ontwikkelen.

Elke dag opnieuw maak jij de bewuste keuze OF je in een voertuig stapt. Zo ja welk voertuig jij gaat besturen. EN waar je je voertuig heen stuurt. Helemaal jouw feestje. Jij bepaald ZELF de koers van je leven. Jij kiest BEWUST je bestemming. Jij weet hoe laat je vertrekt, wat de verwachte aankomsttijd is, wat je daar gaat doen of verwacht te gaan doen. Jij zit in de flow, jij gaat met de stroom mee en zoekt zelfstandig je eigen weg in het leven.

Wanneer ik dit zo beschrijf, herken je dan jezelf in een van de 2 vormen van leven? Reactief of actief? Hoe leef jij je leven momenteel? En is dat passend aan HOE je zou willen leven?

Als hoe je momenteel leeft, afwijkt van hoe je zou WILLEN leven, wat is dan 1 specifieke actie die je NU zou kunnen doen om het zodanig om te buigen dat jij gaat leven zoals je zou willen leven?

Wil je daar eens over nadenken en, als het goed voelt voor je, hieronder met me delen?

Ik wens je van harte het leven toe zoals jij het wilt beleven en leiden.

Weet: dat alles goed is, zolang het voor jou 100% GOED VOELT.

Spiritualiteit is: het leven leiden hoe en zoals het voor jou GOED voelt.

p.s. heb je mijn gratis EngelenSnelStartGids al? In 9 stappen snel, veilig en goed communiceren met Engelen. Klik hier om de gids aan te vragen: https://lisetteanne.com/nl/diversen-gratis/gratis-engelensnelstartgids.html

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

De sleutel tot zelf-bevrijding – Christiane Beerlandt

Wat heeft Christiane mooie boeken geschreven. Als er iemand een voorbeeld is van gewoon gaan zitten en neerpennen wat ze doorkreeg, dan is het Christiane wel. Een van haar boeken die in mijn boekenkast staat is De sleutel tot zelf-bevrijding. Ik heb de editie van 2001. Er zijn eerdere en

Spiritualiteit is: ZIJN én DOEN

Spiritualiteit is: het werk doen wat gedaan moet worden Zo vaak, TE vaak zie ik dat Spiritualiteit wordt gezien als een beetje zazen, een beetje mediteren, wierookstokje aansteken, beetje healen. Spiritualiteit is: HAND IN EIGEN BOEZEM STEKEN Spiritualiteit is: HET WERK DOEN WAT GEDAAN MOET WORDEN Spiritualiteit is: JE EIGEN

Voel je ze ook? De veranderingen?

Voel je ook een veranderende energie de laatste tijd? Er hangt een “Je ne sais quoi” in de lucht. Voor mij een gevalletje “kip-ei”. Is het er omdat ik het zie, en dus aandacht aan geef? Of, is het er, en dus zie ik het?​​ Wanneer je, net als ik,