Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: stoppen met zelfkritiek en starten met zelfliefde

Spiritualiteit is: stoppen met zelfkritiek en starten met zelfliefde

Graag deel ik een aantal spirituele/engelen tips om goed beslagen ten ijs te komen.

 1. Zeg altijd wat je wilt en nooit wat je niet wilt – In engelentaal vallen ontkenningen weg. Dus wanneer je zegt ik wil geen geldzorgen meer, valt het woord  ‘geen’ weg en zeg je: “Ik wil meer geldzorgen”. En ik denk zo maar dat je dit wilt vermijden. Zeg daarom dus uitsluitend wat je wél wilt.
 2. Spreek alsof het al zo is in plaats van dat je zegt dat je iets wilt. Zeg: ”Ik heb een overvloed aan geld” in plaats van “Ik wil een overvloed aan geld” De engelen denken dan: “Fijn dat je dat wilt, dat geloven we” maar doen er vervolgens niets mee. Zeg dus dat het al zo is.
 3. Toon dankbaarheid. Zeg iets in de trant van: “Lieve engelen dank jullie wel voor de overvloed aan geld waar ik nu van geniet”. Je zegeningen tellen en dankbaarheid tonen voor wat je al hebt in je leven vermeerderd de goede dingen in je leven.
 4. Let op je gedachten. Je gedachten creëren je leven. Wil je een positief, opgeruimd leven, denk dan positieve en opgeruimde gedachten.
 5. Gebruik je emoties als graadmeter. Hoe voel je je? Voel je je goed, positief, gelukkig, blij? Dan zit je op de goede weg. Voel je je negatief, chagrijnig, boos? Dan kun je een beter pad kiezen. Je emoties geven aan op welk soort pad je je bevindt.
 6. Je hoeft niet op hetzelfde pad te blijven. Je kunt elk moment een nieuw, positief pad inslaan. Je hoeft niet te wachten tot volgende maand, volgende week, morgen, het nieuwe positieve pad is er nu, je hoeft alleen de keuze te maken dit nieuwe pad op te stappen.
 7. Wees gelukkig wat er ook aan de hand is, zie dat streepje licht. Zie je het zelf –tijdelijk- niet, vraag dan een positief ingesteld iemand om jou op het licht attent te maken.
 8. Wat je ook moet doen of laten om gelukkig te zijn, doe het of laat het. Jouw leven, jouw geluk, jouw keuze.
 9. Keer het negatieve de rug toe en richt je op het positieve, op het licht. Maak een duidelijke keuze om vanaf nu het meest positief mogelijke leven te leiden.
 10. Is het nodig om negatievelingen te negeren of achter te laten, hoe verdrietig en pijnlijk dit ook kan zijn, doe het dan. Jij mag kiezen voor je eigen geluk, je bent het waard.
 11. Nodig de engelen uit in je leven door ze simpel te vragen om je te helpen en bij te staan. Vraag en het zal u gegeven worden.
 12. Let op je taalgebruik. Als je niets liefs of positiefs kunt zeggen, zwijg dan.
 13. In plaats van steeds het oude/pijnlijke/verdrietige verhaal te blijven herleven, kies ervoor om een nieuw verhaal te beginnen.
 14. Wat je aandacht geeft groeit, dus richt je aandacht op die dingen waarvan jij wilt dat ze toenemen in je leven.
 15. Stop met zelfkritiek en start met zelfliefde.

Spiritualiteit is: stoppen met zelfkritiek en starten met zelfliefde

Heb je gezien dat het maandag 28 oktober Nieuwe Maan is? En dat ik om 20:00 uur een webinar geef met de kracht van de Nieuwe Maan en de energie van Godin Kali? Nee? Oh jee, kijk dan snel hier: https://lisetteanne.com/nl/cursussen/nieuwe-maan-webinar-oktober-2019.html

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Soorten gewassenSoorten gewassen

Voorbeelden soorten gewassen Bloemplanten:artisjokbloeiende struiken en heestersbloemenbollenkruiden met bloemenbroccolirozenzonnebloemen Bladplanten:Andijviekruiden met bladslakoolpreirabarbersselderijsnijbietspinaziewitlof Wortelplanten:aardappelenaardperenknoflookwortelknollenbietjespastinaakradijsjesuien Vruchtplanten:auberginescourgettespompoenenkomkommerspaprika’sbonentomatenmaisgranenerwtenalle fruitbomen en struiken #spiritueeltuinieren #moestuin #gezondemoestuin #moestuingeluk #moestuinieren #gezondeten #gezondleven #spiritueelleven #snoeien