Lisette-Anne Geen categorie Spirituele Bibliotheek Passievol & Bewust

Spirituele Bibliotheek Passievol & Bewust

Spirituele Bibliotheek

Op moment van schrijven (september 2022) hangen er ruim 500 webinars, programma’s, audio’s, pdf boeken achter mijn website. Klaar om bekeken, gevolgd, beluisterd en gelezen te worden. Dit kun je doen op twee manieren:

 1. Je besteld de producten als vanouds in de webshop. Je besteld, je betaald en je wordt automatisch aan het bestelde product toegevoegd achter mijn website. Met je email adres en je password krijg je toegang tot je eigen lesomgeving. Dit geldt alleen de reeds bestaande producten. In eerste instantie zijn nieuwe webinars zijn alleen te volgen met een abonnement. Mocht ik ze toch apart aanbieden dan zal de prijs van een webinar gelijk zijn aan de prijs van het maandabonnement.
 2. Je sluit een abonnement af waarbij je toegang krijgt tot ALLES wat er aan lesmateriaal achter mijn website hangt, dit ter waarde van bijna € 10.000, als je alles apart van elkaar (methode 1) zou aanschaffen.

Er zijn twee abonnementsvormen:

 1. Een maandabonnement. Je boekt en betaald voor 1 maand per keer, met automatische incasso. Je abonnement gaat in op de datum dat jij boekt. Dus boek jij op de 17e, dan zal iedere maand op de 17e het maandbedrag geïncasseerd worden. Zeg jij je abonnement op, dan stopt het abonnement aan het einde van de periode die je reeds betaald hebt. Je toegang tot alle producten komt dan te vervallen. De introductieprijs voor dit abonnement bedraagt € 27 per maand, inclusief btw
 2. Een jaarabonnement. Je boekt en betaald voor 1 jaar per keer, met automatische incasso. Je abonnement gaat in op de datum dat jij boekt. Dus boek jij op de 17 september, dan zal ieder jaar op 17 september het jaarbedrag geïncasseerd worden. Zeg jij je abonnement op, dan stopt het abonnement aan het einde van de periode die je reeds betaald hebt. Je toegang tot alle producten komt dan te vervallen. De introductieprijs voor dit abonnement bedraagt € 270 per jaar, inclusief btw, je krijgt dus 2 maanden gratis.

Voordelen van een abonnement:

 1. Je hebt toegang tot ALLE webinars die ik ooit gehouden hebt
 2. Je krijgt automatisch toegang tot alle nieuwe webinars die ik geef. Je mist nooit meer iets.
 3. Je bent super voordelig uit. Neem maar een kijkje hieronder naar de lijst. Bijna €10.000 voor slechts € 27 per maand.
 4. Je kunt jaren vooruit met je spirituele ontwikkeling. Wanneer je een webinar per DAG kijkt, ben je bijna 2 jaar!! bezig om alles gezien te hebben.
 5. Je kunt dag en nacht 24/7 bij je online lesomgeving. Een keer niks te doen? Je bent s’-nachts klaarwakker? Log in en ontwikkel je spiritualiteit en verhoog je bewustzijn
 6. Het abonnement gaat in wanneer jij wilt en het stopt wanneer jij wilt. Jij hebt de regie in handen.
 7. De Engelen Healing Webinars zijn alleen voor abonnementhouders. Alleen zij kunnen hun healingswensen doorgeven.
 8. Ik ga één keer in de zoveel tijd een webinar “stel je spirituele vragen” geven. Alleen abonnementhouders kunnen hun vragen insturen.
 9. Je hoeft Social Media of mijn nieuwsbrieven niet meer in de gaten te houden om te weten wanneer ik met iets nieuws kom. Alle nieuwe webinars worden toegevoegd aan je spirituele bibliotheek en je kunt op je eigen tijd en eigen gemakje kijken.
 10. Sluit je een jaarabonnement af, dan betaal je slechts voor 10 maanden, je krijgt 2 maanden gratis!
 11. De €27 (maand) en € 270 (jaar, dus 2 maanden gratis) zijn introductieprijzen. Wanneer je voor deze prijs boekt, blijf je, zolang je aaneengesloten en de door jou gekozen abonnementsvorm blijft houden, ook al gaat de prijs omhoog, dit bedrag betalen. Zet je je abonnement stop en stap je op een later tijdstip weer in en is de prijs omhoog gegaan, dan betaal je het nieuwe, hogere bedrag.
 12. De prijs van één webinar zal gelijk zijn aan de prijs van een maandabonnement. De keuze is dus: toegang tot enkel het geboekte webinar, of toegang tot honderden webinars voor hetzelfde bedrag.

Klik voor meer informatie: Spirituele Bibliotheek

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS