Lisette-Anne Geen categorie Nieuwe Maan en Kracht Engel Aniël

Nieuwe Maan en Kracht Engel Aniël

Op zondag 25 september 2022 is/was het om 23:54 uur Nieuwe Maan. Ik heb een webinar opgenomen. Deze staat klaar in de online Spirituele Bibliotheek.

Het webinar bestaat uit 3 video’s (de stroom viel uit) te weten 35:01, 20:04 en 18:47 minuten en seconden. Ik leg uit dat de Maan in het teken weegschaal staat. door welke planeet dit luchtteken geregeerd word. Er komt aan bod wat de energetische invloed is van de/een nieuwe maan op een persoon, ik geef tips om deze dag het beste door te komen.

We maken kennis met krachtengel Aniël. De engel van moed, verandering en Goddelijke inspiratie. Tevens een uitstekende healer voor relationele problemen.

In de healing gingen we voor (het 100% heel krijgen van) moed, Goddelijke inspiratie, balans, wip wap energie, partnerschap, 100% gezond en fit, hart en vaatproblemen, spirituele autonomie, emotionele afhankelijkheid, tobben, geest kalmeren, in het nu leven, munten 10, oogsten wat me gezaaid hebben, deugd, her-centereren, mislukkingen onder ogen zien, resoluut zijn, heel veel dingen minder goed dan 100% loslaten. , inzichten, omarmen, hand in eigen boezem steken en nog veel meer.

Wil jij ook werken en healen met de energie van krachtengel Aniël, in combinatie met de Nieuwe Maan energie? Dat kan! Ga naar de Spirituele Bibliotheek en boek een maandabonnement, je krijgt dan direct toegang tot dit webinar en 500 andere webinars. Spirituele Bibliotheek maandabonnement

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS