Lisette-Anne Geen categorie Verander je Leven in Slechts 15 Minuten per Dag

Verander je Leven in Slechts 15 Minuten per Dag

Zet de Deur Open naar een Nieuwe Jij – Ontdek hoe in 28 dagen!

In november 2019 had ik een auto ongeluk.

In luttele seconden veranderde mijn leven en realiseerde ik me (ik WIST dit al, maar nu ONDERVOND ik het aan den LIJVE) dat het ineens AFGELOPEN kan zijn. Deze klap (letterlijk en figuurlijk) heeft een hele nieuwe stroom in gang gezet. Een stroom waarbij ik van de daken wil schreeuwen: “LEEF JE BESTE LEVEN! HAAL ALLES ERUIT WAT ER IN ZIT! LEEF LEEF LEEF!”

Fysieke pijn afgenomen

Nadat de –fysieke- pijn afgenomen was, mijn hoofd weer helemaal van mezelf was (ja, klinkt vreemd, maar zo ervaar ik het: terugnemen van kracht, in plaats van in slachtofferrol blijven zitten), kwamen er weer allerlei ideeën en bubbels en sprankeltjes binnen. Ik kon niet niet delen. Ik MOEST delen. Ik MOEST mijn kennis doorgeven. Ik MOEST er voor jou zijn. Ik MOEST jou de kans geven om je leven te veranderen. Ik MOEST de voedingsbodem creëren waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Een plek openstellen waar jij jezelf veilig voelt om te groeien en te veranderen.

Die plek heb ik voor jou gecreëerd in het programma: ZET DE DEUR OPEN.

Heb jij ook het gevoel dat de tijd steeds sneller gaat? Dat je van alles wilt en doet maar dat de dagen door je handen glippen? Dat je echt wel wilt, vooruit wilt, maar dat voor je het weet er weer een dag, een week, een maand voorbij is?

Je doet wel maar als je eerlijk bent, doe je veel van HETZELFDE. En, dit weet je ook: als je blijft DOEN wat je altijd al DEED, zul je KRIJGEN wat je altijd al KREEG……..
Zucht, zoveel te doen, zoveel te willen, zo weinig tijd, naar het lijkt.

In 28 dagen naar een leuker, vollediger en gelukkiger leven.

Voor jou wanneer je vol zit met plannen maar je vaak nog niet de helft voor elkaar krijgt van wat je van plan was.

Zet de deur open

Weet je dat je in slechts 15 minuten per dag je leven in 28 dagen compleet kunt veranderen?

Weet je dat 15 minuten slechts 900 seconden zijn?
En hoe snel gaat een seconde voorbij? Heel snel: in een seconde!

Maar, stel je zelf eens de vraag: “Hoe zou mijn leven veranderen wanneer ik NU voor 28 dagen 15 minuten per dag voor mezelf uittrek?

Of, een betere vraag:
”Kan ik het me VEROORLOVEN om NIET 15 minuten per dag in mezelf te investeren?

Hoe ben ik er na een maand aan toe wanneer ik me dagelijks overgeef aan de waan van de dag, NIETS aan mijn persoonlijke ontwikkeling doe en met Kerst uitgeteld op de bank zit en WEET dat ik mijn leven ten positieve had kunnen veranderen (in slechts 15 minuten per dag)……

Hoe VOEL ik me wanneer ik zie/weet/voel/ervaar dat er NIETS verandert is en dat mijn leven nog steeds hetzelfde is als het moment waarop ik dit las?

Zet de deur open

In 28 dagen en in 28 vragen naar een nieuwe, andere, positievere versie van jezelf.

28 dagen lang, iedere dag een nieuwe vraag waar jij voor jezelf antwoord op gaat geven. De vragen komen in DB (dagboek) stijl, in de vorm van audio’s en wellicht af en toe een video. Iedere dag een nieuwe vraag waarmee jij aan de slag kunt. Vragen die diep gaan. Vragen die je raken. Vragen waar je soms misschien wel weerstand op voelt. Elke vraag raakt een ander aspect aan van je wezen (over je lichaamsgewicht bijvoorbeeld). Iedere vraag neemt je verder en verder mee in je nieuwe leven.

28 dagen, binnen een maand ben je klaar met dit programma.

Dan staat er een hele nieuwe versie van jou. Sluit heel even je ogen en VOEL hoe jij je wilt voelen over een maand…… Kun je dat bewerkstelligen als je NU blijft DOEN wat je DOET? Of, mag er iets veranderen opdat je kunt veranderen?

Aan jou de keuze. Ik geef je de mogelijkheid. Het is aan JOU of jij jezelf 15 minuten per dag gunt om die nieuwe versie van jou bij die kerstboom te krijgen.

Wil je veranderen, binnen een maand, en de best mogelijke versie van jezelf worden, dan is dit voor jou.

Kan verandering je gestolen worden en heb je 0% behoefte om de beste versie van jezelf te worden, of je denkt dit al te zijn en niets meer te kunnen verbeteren, dan kun je beter iets anders doen met die 15 dagelijkse minuten.

Wanneer je leven tot nu toe anders verlopen is dan dat je gehoopt, verwacht, gepland had en je kunt nog wel een positieve zwieper gebruiken, DOE DAN MEE. 28 dagen, 15 minuten per dag en dan zeg jij vol trots: “IK HEB HET GEDAAN!”

Deelnemen aan Zet de Deur open

Voor slechts € 87 ben jij deelnemer van dit programma. OF wordt lid van de Spirituele Academie met een proefabonnement van slechts €7,77 en dan kun je dit programma, alle andere programma’s en alle andere opnames volgen. Let wel, met 1 video per dag, ben je ruim 2 jaar bezig……. Zo veel staat er klaar voor je in de online lesomgeving.

Dit is wat ik je te bieden heb.

Gun het jezelf. Doe mee. Boek nu. Ik “zie” je achter mijn website in “Zet de deur open”.

Dit programma staat klaar in de online lesomgeving, na het boeken kun je er meteen bij en mee aan de slag 24/7.

“Ik was blij met je audio want ik snapte hem in eerste instantie niet helemaal. Maar ik heb nu net 2 punten opgeschreven die goed zouden zijn voor mij als ik dat elke dag zou doen, bewegen en mediteren.”

“Wat een fijn programma om te doen! Heb er enorm veel aan gehad…”

#ZetDeDeurOpen #Transformatie #LeefJeBesteLeven #PersoonlijkeOntwikkeling #VeranderJeLeven #28DagenChallenge #PositieveVersieVanJezelf #Levensverandering #DoeMee #SpiritueleAcademie #HaalHetBesteUitJezelf #TransformeerJeLeven #Zelfontwikkeling #Spiritualiteit

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS