Lisette-Anne Geen categorie Volle Maan 9 oktober 2022 met engel Yeiazel

Volle Maan 9 oktober 2022 met engel Yeiazel

Op zondag 9 oktober 2022 om 22:55 is/was het Volle Maan. Ik heb een informatievideo (38:11) opgenomen en een healing video (29:34 ) deze staan beide klaar in de online lesomgeving en in de Spirituele Bibliotheek. Ben je lid van de Bieb, dan heb je er gratis en meteen toegang toe. Wil of kun je geen lid worden, dan kun je de video ook enkel aanschaffen. In plaats van toegang tot ruim 500 video’s, krijg je slechts toegang tot deze 2 video’s.

Ik vertel over de Volle Maan in Ram met de tegenhanger Weegschaal. En ik vertel over Engel Yeiazel. In de tweede video healen we met de maanenergie en de engel energie. We testen en healen Ram, Weegschaal, vuurmaan, wilskracht, enthousiasme, daadkracht, knoop doorhakken, ascensie klachten, flink voor jezelf opkomen, je grens bereiken, Yeiazel, contacten verbreken, lichaam verjongen en herstellen. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Het Groot Elfenboek

Na een Engelstalig boek, een Nederlands maar zeer duur boek over Elfen, nu dit boek: Het Groot Elfenboek van Janet Bord & Rae Beth. Nederlands en betaalbaar. Dit boek is uitsluitend nog tweedehands te verkrijgen. Maar, dit maakt het zéker niet minder mooi! Het Klein Volk, zoals spirits uit “de

Aartsengel Rafaël

Hulp nodig met healing? Wat denk je van Aartsengel Rafaël? Roep AE Rafaël aan voor hulp met healing, creativiteit, waarheid en visie. Aartsengel Rafaël gebruikt healend smaragd groen licht voor zijn healingen, om negetieve blokkades op te lossen.Hij helpt je ook om je Visie en je Innerlijk Weten te activeren

Spiritualiteit is: je ego opzij zetten en gewoon DOEN

EINSTEIN zei het al: “The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results”. – De definitie van KRANKZINNIGHEID is hetzelfde steeds weer opnieuw doen, maar andere uitkomsten verwachten. En waarom houden we ons dat toch zo vast aan het OUDE en VERTROUWDE?