Lisette-Anne Geen categorie Volle Maan in Tweelingen, november 2023

Volle Maan in Tweelingen, november 2023

Op Maandag 27 november 2023 is/was het om 10:16 uur Volle Maan. De maan staat in het teken van Tweelingen met de zon daartegenover in het teken Boogschutter. Twee tegengestelden energieën, en dat is te merken aan de energie rondom deze maan.

Onrust, prikkelbaarheid, niet al te geweldige communicatieve vaardigheden, korte lontjes, vermoeidheid, je kunt het allemaal ervaren in deze periode.

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken in deze koude regenachtige periode, die je als uiterst emotioneel kunt ervaren, dan is deze opname perfect voor jou.

In ruim 58 minuten en 11 seconden neem ik je mee op innerlijk onderzoek. De eerste 19 minuten en 35 seconden krijg je informatie over deze specifieke maan. Dit geeft wellicht herkenning en daardoor ook berusting en rust.

Het tweede deel van de opname bestaat uit een healing en geleide meditatie, waarbij we naar binnen gaan, op zoek naar die delen die nog wel wat licht en vreugde kunnen gebruiken. We richten ons op wat we wél willen en zetten daarbij uit wat we wensen aan te trekken.

Een heerlijke meditatie om je zelf aan te verwarmen in de regenachtige, donkere en koude periode.

2 manieren om deze audio te bemachtigen:

1) Enkel en alleen deze audio voor € 22:
https://lisetteanne.com/winkel/volle-maan-audio-27-november-2023/

2) Deze opname en ALLE (500+ andere opnames) met een proefabonnement van een week voor slechts € 1,21 (daarna € 22 per maand):
https://lisetteanne.com/winkel/spirituele-academie-maandabonnement/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS