Lisette-Anne Geen categorie Zojuist extra audio opname van ruim 39 minuten toegevoegd!

Zojuist extra audio opname van ruim 39 minuten toegevoegd!

🌟 **Ontdek de Helende Reis van de Heksenwonde – Audio Opnames Nu Beschikbaar!** 🌟

Wist je dat vrijwel iedere vrouw, op welke manier dan ook, een heksenwonde heeft? Dit eeuwenoude trauma, geërfd van voorouders, op zielsniveau en zelfs op een wereldwijde schaal, heeft ons licht gedimd, onze waarheid onderdrukt en onze stem tot zwijgen gebracht. Maar waarom is het zo cruciaal om deze heksenwonde te helen?

**De Heksenwonde Verklaring:**

  1. **Bloedlijnen en Zielsniveau**: Dit trauma is diepgeworteld, van generatie op generatie doorgegeven. Het beïnvloedt ons gedrag, geheugen, fysieke en mentale gezondheid. Het weerhoudt ons ervan om gezien te worden, onze waarheid te spreken en authentiek te zijn.
  2. **Terugnemen van Macht en Kracht**: Het genezen van de heksenwonde draait om het herstellen van onze macht en kracht. Het stelt ons in staat om een magischer en natuurlijker leven te leiden, in harmonie met de natuur. We worden één met de natuur, in plaats van proberen de natuur aan onze wil te onderwerpen.
  3. **Epigenetische Verandering**: Kan epigenetica veranderen en herstellen? Dit is een vraag waar we op ingaan.

**Waarom Heksenwonde Loslaten en Helen:**

– Claim je magie en erken je innerlijke kracht.

– Laat de angst om je waarheid te uiten los en straal, vrij van beoordeling.

– Werk aan je spirituele wonden en overwin persoonlijke blokkades.

– Praktiseer emotionele alchemie: laat je wonden genezen.

– Herstel je geboorterecht: spiritualiteit en magie.

– Bevrijd jezelf van de angst om gezien te worden en laat je licht schijnen.

– Overwin gevoelens van verlies en stagnatie.

– Laat negatieve overtuigingen achter je die je dromen tegenhouden.

– Herstel de wijsheid van het goddelijke vrouwelijke.

– Sta jezelf toe de waarheid te voelen diep van binnen.

**Helaas is de onderdrukking van vrouwen nog steeds aan de orde van de dag**.

Nog steeds worden er in bepaalde delen van de wereld jaarlijks vrouwen vermoord omdat ze beschuldigd worden van hekserij. In een groot aantal laten worden vrouwen gediscrimineerd (denk alleen al aan verschillend loon voor hetzelfde werk, uitgehuwelijkt op jonge leeftijd en geconfronteerd met geweld. Vrouwen wereldwijd worden onderworpen aan besnijdenis, onderdrukking en andere vormen van mishandeling.

De maatschappelijke druk om aan een onrealistisch schoonheidsideaal te voldoen, pesten op sociale media, stalken en kleineren zijn moderne vormen van onderdrukking. Eeuwenoude religieuze overtuigingen hebben bijgedragen aan het marginaliseren van vrouwen, zoals de geschiedenis van Maria Magdalena in de kerk.

**De heksenwonde is niet langer beperkt tot het verleden**

Het blijft in verschillende vormen voortbestaan. Het is tijd om deze wonden te helen en je innerlijke kracht te herstellen.

Deze audio-opnames bevatten waardevolle inzichten, helingen en meditaties om je te begeleiden op je reis naar heling en groei. Mis deze kans niet om de diepere betekenis van de heksenwonde te begrijpen en je eigen innerlijke kracht te herstellen.

Klik op de link hieronder en begin vandaag nog met het helen van je heksenwonde voor slechts € 77. Ontdek de transformerende kracht van deze audio-opnames en herstel je innerlijke magie!

**Ja, ik wil de helende audio-opnames ontvangen!**

De heksenwonde is een universeel trauma dat iedere vrouw op de een of andere manier raakt. Nu is het tijd om te helen en je ware kracht te herwinnen. Mis deze kans niet om jezelf te bevrijden en te transformeren!

#Heksenwonde #TraumaHeling #InnerlijkeKracht #Magie #VrouwelijkeWijsheid

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS