Engelen Healing Avond 27 januari Hybride

Een avond van 1,5 uur met een Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en dat in een veilige omgeving wilt doen met een groep gelijkgestemden door middel van engelen healing.

Engelen Healing Avond bij mij thuis in de huiskamer. Kleinschalig, intiem, warm, welkom.

Omdat het hier een huiskamer is en geen zaal, is er beperkt live plek, te weten: 9 zitplaatsen. Vol is vol.

Een kleine groep gelijkgestemden met liefde voor engelen en de wens om zichzelf te healen en van daaruit de energie door te laten stromen. Dat kunnen wij en onze mede aardbewoners wel gebruiken.

Voor de duidelijkheid: door het simpele feit dat jij mens bent, ben je welkom. Gevaccineerd of niet gevaccineerd. Je zit hier in de kring met en naast elkaar. Hier ben je oké mee en laat iedereen in zijn/haar waarde. Je komt hier vanuit liefde en respect om te healen en om een engelachtig samenzijn te ervaren.

LET OP! Aangepaste tijd: 19:30- 21:00 uur

Belangrijk:

  1. Het is HYBRIDE, dus zowel live als online
  2. Er zijn 9 (negen) live plekjes. De teller bij het boekingsysteem zal dit bijhouden. Bij een boeking gaat het aantal plekken dus naar beneden. Belangrijk is het dus om mij na het boeken te mailen op info@lisetteanne.com of je LIVE of ONLINE meedoet, dan zal ik het aantal live plekjes handmatig bijstellen.
  3. Nadat de 9 plekjes geboekt zijn, zal ik duidelijk aangeven dat het alleen nog ONLINE te boeken is.
  4. Online zal het een webinar zijn, je zult alleen mij zien, mochten andere hier praten dan hoor je de anderen, maar je ziet ze niet. De mensen hier zien en horen jou niet.
  5. Doe je online mee, dan mail je mij je healingswensen van te voren.
  6. Tot 1 week van te voren kun je gebruik maken van de vroegboekkorting.

Hieronder de originele tekst:

Engelen zijn de meest fantastische helpers. Ik werk al –bewust- met engelen sinds 2007. Aartsengelen Rafaël en Michaël zijn geweldige genezers. Ze helpen ons bij het healen van allerlei zaken, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel karmisch. Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden.

Bij binnenkomst krijg je een papiertje, hierop schrijf je je healingswensen. Je hoeft je naam er niet op te zetten. Leg je papiertje bij mij, zodat ik de verzoeken kan lezen en samen met de engelen de healing kan starten.

Ik begin met te vertellen wie ik ben en hoe het werkt. Dan zet ik muziek op. Sluiten we de ogen en ik laat gebeuren wat er mag gebeuren. De healingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ik zit gewoon waar ik zit en jij zit gewoon waar jij zit. Ik raak je niet aan. We zitten in dezelfde ruimte en iedereen doet mee met elkaars healing.

De reacties online zijn altijd geweldig en de resultaten transformerend. Pijn neemt af. Tranen worden geplengd. Emoties omgezet.

Dit is voor jou wanneer je een heerlijke avond voor je zelf wilt. Om aan jezelf te werken en je zelfgenezend vermogen met behulp van engelen energie.

Het is heerlijk om engelen energie te ervaren. Om, en door je heen te laten stromen. Het voelt warm en liefdevol. Als je dit nog nooit eerder ervaren hebt, dan is dit een geweldige veilige manier om in contact te komen met engelen energie. Ben je al bekend met engelen en energie, dan weet je hoe fijn het is om in meditatie een healing te ondergaan met hun energie en geraakt te worden door hun wijsheid.

Ik heb meerdere malen in mijn leven ontmoetingen met engelen gehad. De engel van de dood gezien. De engel van het leven mogen zien. Van een wisse dood gered door 2 engelen bij een bijna fataal auto ongeluk.

Engelen zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Ik kan mijn leven zonder deze mooie lichthelpers niet meer voorstellen. Wanneer je engelen in je leven toelaat sta je open voor wonderen en het verrijkt je leven enorm.

Boek nu. Grijp deze kans met beide handen aan. Zorg dat je er bij bent.

Ik maak een opname en zal mijn eigen healingsmuziek afspelen. Dat kan op de opname later wat vreemd klinken (echo). Deze opname komt na afloop in de online omgeving te staan.

Boek nu, live vol is vol.

19:30-21:00 uur

Engelen Healing Avond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Valentijnsactie 1 dag verlengd

Valentijnsactie Verlengd tot en met 23:59 uur op 15 februari: 2 Valentijnsacties: In Valentijnsactie 1 krijg je: De serie Heel je Hart t.w.v. € 99 Het Heel je Hart webinar t.w.v. € 21 Het Nieuwe Maan webinar van 11 februari  t.w.v. € 22 Samen € 142. Tot 23:59 uur vandaag (15 februari) slechts € 88<<< Lees

Aankondiging voorgenomen huwelijk

Met Imbolc maakte ik een visiebord. Met dat visiebord ben ik aan de slag gegaan. Ik heb het opgehangen op een plek waar ik het dagelijks zie. Ik heb er mijn laptopachtergrond van gemaakt. Ik heb mijn eigen healing van het Imbolc webinar toegepast. Ik liet het op me inwerken.

Spiritualiteit is: je enkel en alleen richten op wat je wél wilt

Het leven is NU. Niet gisteren, niet morgen. NU Er is alleen nu. Het verleden is het verleden, de toekomst blijft altijd de toekomst. Je kunt dingen willen voor je toekomst maar omdat de toekomst altijd de toekomst blijft, zal datgene wat je wilt altijd dáár blijven: net buiten je