Lisette-Anne Geen categorie Wat staat jou te wachten in juni?

Wat staat jou te wachten in juni?

Na mei komt juni en daarmee, gelukkig, een hele andere energie. Wat kregen we het energetisch voor onze kiezen afgelopen maand; Verduisteringen, retrogrades, heftige manen. In juni is er ook veel te beleven maar de energie zal anders zijn. Was in mei de energie overal en nergens, chaotisch. In juni is er meer synergie en zal je zien dat er dingen samen komen.

De uitersten doen een poging om in het midden samen te komen. Er is een legio aan kansen om karmische relaties en zielecontracten te doorgronden en aan te pakken.

We beginnen juni eerst nog met een emotioneel staartje van mei. We kunnen ons nog kwetsbaar voelen. Er is nog sprake van verwarring, grenzen zijn nog niet helemaal duidelijk en het kan je nog net allemaal iets te veel zijn. Hoe verder we de maand juni in gaan, hoe meer dit vanzelf oplost.

Hebben we in mei last gehad van Mercurius Retrograde. Op vrijdag 3 juni staat deze om 10:00 uur direct. Dat betekent dat Mercurius weer normaal loopt en dat de angel uit de energie is. Je krijgt een nieuwe impuls, manifestaties (die je bij Nieuwe Maan op 30 mei hebt uitgezet) kunnen de wereld in stromen, je gaat je weer lekkerder voelen. Al het harde werk van de afgelopen maand gaat nu z’n vruchten afwerpen.

Naast Mercurius Direct op 3 juni staat de zon in het teken kreeft en werkt samen met Sirius. Dit geeft verlichting en uitbreiding van ons bewustzijn. Je kunt je makkelijker openstellen voor hogere energieën.

Op zaterdag 4 juni gaat Saturnus in Retrograde en opent hiermee meer zelfbewustzijn, wijsheid en innerlijke magie. Er komt meer balans. Het is net iets makkelijker om je blokkades te herkennen en te erkennen. Je kunt wat makkelijker tot rust komen en nadenken over je échte prioriteiten.

Zondag 5 juni is het Pinksteren, het uitstorten van de Heilige Geest. Tevens de dag waarop ik kies om met mezelf in het huwelijk te treden. Omringd door een select groepje lieve mensen leg ik een gelofte van trouw af tussen en met alle delen van mezelf. Het beloofd een bijzondere dag te worden.

Dinsdag 7 juni staat in de maan in het eerste kwartier in het teken maagd. Het licht neemt toe en je krijgt meer zin om te creëren, te bouwen, in balans te komen.

Donderdagavond 9 juni geef ik de Engelen Healing Avond met dit keer als thema loslaten van entiteiten, karmische zaken en toelaten van meer licht en liefde.

Zaterdag 11 juni is de dag van het ontwaken van het hart. Dit komt omdat er een conjunctie (verbinding) is tussen Venus en Uranus. Dit activeert het hart. Het zorgt ook wereldwijd voor een wakker worden en de frequentie van onze planeet krijgt een positieve zwieper. Een liefdevolle en lichtvolle dag. Dit komt goed uit,  want in de avond geef ik een etentje/borrel/feest voor de lieve mensen die het weekend ervoor niet bij de ceremonie aanwezig konden zijn. Het is een creatieve dag, geschikt voor romantiek en onverwachte energetische verschuivingen.

Nog geen twee dagen later, op maandag 13 juni komt Mercurius Direct in het eigen teken van Tweelingen te staan. Dit geeft ons kans om te leren van de retrogrades en de eclipsen van de afgelopen maand. Een tijd waarin je een download van Universele (Engelen) boodschappen kunt krijgen.

Dan zijn we al weer twee weken verder en is het tijd voor de Volle Maan (webinarhttps://lisetteanne.com/winkel/volle-maan-webinar-13-juni-2022/ op maandagavond de 13e). Deze staat in het teken van Boogschutter. Was de Volle Maan in mei best heftig, deze maand is de maan vrolijk, optimistisch, hoopvol in haar energie.

Maandag 20 juni is het tijd voor het Midzomer webinar. We vieren de langste dag en de kortste nacht. Het is tijd voor een zomerfeest!

Dinsdag 21 juni is het om 11:14 zomer en Litha (wat we dus op maandagavond met een webinar vieren). De zon staat in Kreeft. Schaduw wordt omgezet in licht. We leren goed voor onszelf te zorgen, op tijd te rusten en ons te voeden met uitsluitend voor ons goede zaken.

Op dinsdagavond 28 juni sluiten we de maand af met een Nieuwe Maan Webinar. De Nieuwe Maan is om woensdagochtend om 04:47 uur. Maan staat in Kreeft en Neptunes Retrograde staat in Vissen. Dit zorgt voor een krachtige impuls. De sluiers worden opgetild en we krijgen de kans om de hoogste graad van licht en waarheid op te pakken. Als je er voor gaat kunnen schellen van je ogen vallen en kun je zien wat er daadwerkelijk aan de hand is. Dit kan schokkend zijn maar gelukkig krijgt je hart extra energie door de Nieuwe Maan die in het teken kreeft staat. Dit is onze kans om te leren blijven schijnen ook al is de wereld om ons heen donker en duister. Leren om licht en liefde te blijven, ook al is de tendens om ons heen om neerslachtig en donker te worden, is de weg naar spiritueel meesterschap.

Vanzelfsprekend is dit een beknopte versie van wat er staat te gebeuren in juni, meer en uitgebreidere informatie hoor je via genoemde webinars.

Je kunt de webinars (4) apart van elkaar boeken.

Engelen Healing Avond donderdag 9 juni.

Volle Maan maandag 13 juni.

Litha maandag 20 juni

Nieuwe Maan dinsdag 28 juni

Je kunt ook de juni combi boeken (4 voor de prijs van 3).

Wat je ook doet.
Wat je ook besluit.

Geniet van de maand juni.
Maak er je mooiste maand tot nu van.
Wees licht.
Wees liefde.
Wees jezelf.

Dikke knuffel en tot een volgende keer.

Alle Liefs,

Lisette-Anne

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS