Lisette-Anne Geen categorie Afnemende maan

Afnemende maan

We zitten momenteel in de fase van de afnemende maan. De maan oogt steeds kleiner.

In de twee weken tussen Volle Maan en Nieuwe Maan is de energie naar binnen gericht in plaats van naar buiten toe. Het gaat nu om de innerlijke processen, de zielenroerselen en loslaten wat er losgelaten dient te worden.

We hebben twee weken om op te ruimen, naar binnen te keren, te voelen, te zijn en alles minder dan…….. 100% los te laten.

Voorbeelden van loslaten en/of opruimen zijn: je mailbox opschonen. Je handtas legen en opruimen, lades en kasten nalopen en opruimen. Je kledingkast onder handen nemen en wegdoen wat je toch niet meer aantrekt. Whatsappjes opschonen.

In de tuin zaai je die gewassen die naar beneden groeien, de aarde in, dus wortelgewassen. Moet je echt snoeien, doe dit dan met een afnemende maan. De sapstroom van de boom stroomt dan van boven naar beneden en de wond zal minder bloeden met een afnemende maan, dan met een wassende maan (Maar het is nu geen snoeitijd overigens, beter vroege voorjaar of najaar).

Vrouwen in de vruchtbare fase van hun leven én met een met de maan uitgelijnde cyclus zitten nu in de fase dat een mogelijk vruchtje aan het innestelen is ( eisprong rond Volle Maan, menstruatie rond Nieuwe Maan). Uitwendig valt er niets bijzonders te zien, innerlijk gebeurt er des te meer.

Zo gaan we stapsgewijs naar het punt van de Nieuwe Maan op woensdag 29 juni om 04:52 uur.

Om je bij je interne proces te ondersteunen en je meer te laten ervaren van hoe de maan jouw energie kan beïnvloeden, geef ik op dinsdagavond 28 juni om 19:00 uur een Nieuwe Maan webinar. In een uur tot anderhalf uur, leg ik uit wat er specifiek aan deze Nieuwe Maan zo bijzonder is, wat de Nieuwe Maan voor je kan betekenen en natuurlijk mediteren en healen we.

Hier kun je alles lezen over het webinar: Nieuwe Maan Webinar

Je bent van harte welkom!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS