Lisette-Anne Geen categorie Nieuwe Maan Webinar 11 februari 2021- Betaal Wat Je Kunt

Nieuwe Maan Webinar 11 februari 2021- Betaal Wat Je Kunt

Deze Nieuwe Maan valt héél dicht bij 14 februari, Valentijnsdag, en daarom laat ik het thema van dit Betaal Wat Je Kunt* Webinar de LIEFDE zijn. Liefde in al haar vormen. Eigenliefde. Ouder/kind liefde. Partnerliefde. Nieuwe liefde. Zeg maar; Alles Is Liefde.

Ik heb al een idee wie er bij gaat zijn, zou zo maar Aphrodite kunnen zijn? Of Guineverre? Maar… misschien ook wel iemand anders. Om er achter te komen, zul je er bij moeten zijn.

Donderdagavond 11 februari om 20:00 uur, tot 20:45/21:00 uur.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

SCHRIJF JE IN

Het is Betaal Wat Je Kunt Webinar, met een minimum bedrag van € 2,22 (er dient wel een energieuitwisseling te zijn). Dit BWJK is tot en met woensdagavond 10 februari 23:59 uur te boeken. Vanaf de dag zelf is het de normale prijs van € 22. Dus boek op tijd. 

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving, ik heb al een video voor je klaar staan, waar je meteen mee aan de slag kunt. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Boek nu: Nieuwe Maan webinar

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Samhain 2022Samhain 2022

Dit Samhain webinar is anders dan de Samhain webinars van de afgelopen jaren. Dit keer geen verkleedpartij van mijn kant, noch het uitvoeren van rituelen. Wat dan wel? Een video