Lisette-Anne Geen categorie Hoe ik op mijn spirituele pad kwam, deel 4

Hoe ik op mijn spirituele pad kwam, deel 4

Hoe ik op mijn spirituele pad kwam, deel 4

Ik ga er vanuit dat je de afgelopen dagen deel 1, 2 en 3 hebt gelezen. Zo niet, dan kun je hier deel 1, hier deel 2, en hier deel 3 lezen.

Liet ik je in het vorige deel achter met mijn vreugdetranen, gaan we nu verder met wat er allemaal wel en niet mocht tijdens de opleiding.

Althans, mogen, er werden bepaalde zaken aangeraden en afgeraden.

We mochten geen nieuws volgen, bij voorkeur geen tv kijken (wat een uitdaging is als aan het einde van het bed het meest grote plasmascherm staat wat ik tot dan ooit had gezien), geen kranten lezen, geen radio(nieuws) luisteren.

Alles om de energie zo hoog mogelijk, zo puur mogelijk en zo zuiver mogelijk te houden.

Elke ochtend moesten we de ochtendchakra meditatie doen (we hadden haar cd gekregen) en elke avond moesten we de avondchakra meditatie doen, vlak voor het in slaap vallen. Dit deed ik met een spiksplinternieuwe discman. Wat was ik trots dat ik een discman had! (Kun je nagaan hoe snel de technologische ontwikkelingen elkaar opvolgen; hoe ouderwets nu, een díscman).

Ook werd ons aangeraden om elke ochtend, vóór aanvang van de les, een strandwandeling te maken. Op een ochtend was ik met mijn strandwandeling bezig en ruimde ik meteen het strand op (Doreen had ons naast met engelen ook in contact gebracht met het elfenrijk en had aangegeven dat elfjes heel blij zijn wanneer mensen (hun) troep opruimen). Wanneer ik afval zag, pakte ik het op en stopte het in mijn daarvoor bestemde tasje. Terwijl ik dat zo aan het doen was, hoorde ik van heel hoog en heel ver: “Thank youuuuuu”. Ik stond even stil en dacht: Euh?! Vreemd…. Ik liep weer verder en pakte weer wat afval op en wéér hoorde ik: “Thank youuuuu”. Ik dacht: Wow, ik ben nu echt helderhorend aan het worden, ik hoor ze nu letterlijk van boven roepen….  Weer stond ik stil en ik keek naar boven. En daar, hoog boven mij, op het balkon van een huis, stond een man naar me te zwaaien en hij riep: “Thank you for cleaning our beach!” Hahahahaha, ok, het geluid kwam van boven, maar wel van een man! Ik heb er heel hard om moeten lachen.

Elke avond, na de les, moesten we een bad nemen met zout om ons te reinigen en te zuiveren van energieën.

Verder hadden we elke dag huiswerkopdrachten.

Na afloop van de 5-daagse workshop moesten we een opdracht maken en deze mailen. Daarna begon het échte werk pas. We moesten tenminste 20 volledige readingen doen, daar een verslag van schrijven en dat mailen en dan, na een bezinningsperiode van, ik geloof, 3 maanden, konden we het verslag van onze readingen opsturen en werden we eindelijk gecertificeerd.

Zo heb ik nu ook mijn eigen gecertificeerde opleiding opgezet tot Praktisch Engelen Werker ®. De opzet voor deze certificering is het kunnen aanbieden van kwalitatief goede en praktische engelenreadingen- en healingen.

Een Praktisch Engelen Werker® heeft een route van cursussen en workshops afgelegd met de daarbij behorende theorie en praktijk examens en (huiswerk) opdrachten. De Praktisch Engelen Werker® geeft op een heldere en bewuste manier informatie door tijdens respectvolle en integere healingen en readingen.

Een van de onderdelen van de opleiding (overigens ook losstaand te volgen, je hoeft niet de hele opleiding te doen), is de Engelen Kaarten Leggen Workshop. De eerstvolgende keer dat ik deze workshop geef is op zaterdag 21 maart aanstaande.

Deze dag betekent voor jou:
– dat jij weet welke kaarten set goed is voor jou om mee te werken
– dat jij weet welke verschillende soorten kaarten er zijn
– dat jij leert om de 1 en de 3 kaartlegging te doen
– dat jouw derde oog geactiveerd wordt
– dat jouw oor chakra’s geactiveerd worden
– dat jij leert hoe de kaarten te initiëren en te schudden
– dat jij meer zelfvertrouwen hebt gekregen
– dat jij nu –nog veel beter- kaarten kunt leggen
– dat jij nu de boodschappen zelf kunt horen
– dat jij trots naar huis gaat, wetend dat je jezelf iets heel moois gegund hebt

Dit is voor jou wanneer je van je hobby je beroep wilt maken
Dit is voor jou wanneer je op een eerlijke manier je geld wilt verdienen door mensen écht te helpen
Dit is voor jou wanneer je nóg beter wilt worden in je werk
Dit is voor jou wanneer je een inwijding wilt krijgen om je derde oog en je oorchakra’s te openen zodat jij nóg helderder wordt
Dit is voor jou wanneer jij je professioneler wilt gaan profileren
Dit is voor jou wanneer je een heerlijke dag voor je zelf wilt en weer wat nieuws wilt leren

Wil jij écht goed leren kaartleggen, leren readen. Doe dan 21 maart mee.

Klik hier om er alles over te lezen én om je op te geven: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-kaarten-leggen-21-maart-2020/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS