Lisette-Anne Geen categorie Koud, guur en verdrietig? 5 tips om je snel beter te voelen

Koud, guur en verdrietig? 5 tips om je snel beter te voelen

Het is bijna Valentijnsdag. Voor de een reden om een feestje te vieren, voor een ander een extra moment om er van bewust te zijn dat er een geliefde ontbreekt.

In deze tijden van weinig sociale contacten, elkaar niet mogen aanraken, knuffelen en bij elkaar vandaan moeten blijven, kan het, zeker met deze kou een verdrietige aangelegenheid zijn.

We hunkeren naar samenzijn, genegenheid, aandacht, liefde, aanraking. En noodgedwongen is dat anders dan anders. Daarbij staat de maan ook nog in het teken waterman. Hierdoor kan het aanvoelen alsof je zenuwen aan de buitenkant liggen, alsof ze rauw zijn. Alles kan nét iets harder, scherper en heftiger binnenkomen dan normaal. Je emoties zijn uitvergroot en je kunt om het minste geringste vol schieten of zelfs helemaal openbreken en gewoon heel hard moeten huilen.

Mocht je je zo voelen, het is een schrale troost, ik weet het, maar

  1. Je bent niet alleen. Het lijkt wellicht alsof je de enige bent die met haar/zijn ziel onder de arm loopt, maar dat LIJKT alleen maar zo. Velen met jou hebben het gevoel dat alles soms nét iets te veel is
  2. Ook dit gaat over. Zaterdag 13 februari gaat de maan van waterman over naar vissen. Vissen is een waterteken en een vruchtbaar teken. Je gaat vanaf dan iets meer grond onder je voeten krijgen. Je dient dit wel BEWUST te doen. Goed gronden dus. Stampen, als je het kunt even lekker met blote voeten op de aarde. Ik weet het, het klinkt koud, met je blote voeten in de sneeuw, en ik zeg ook niet dat je dit uren moet volhouden, maar heel even, stampen met blote voeten op de blote aarde, zorgt voor een goede gronding. Het is even koud, maar daarna wordt je heerlijk warm.
  3. Donderdag 11 februari is het om 20:07 uur Nieuwe Maan en daarna gaat de maan wassen. Dit betekent: groeien tot het weer Volle Maan is op zaterdag 27 februari. Wanneer de maan aantrekt ga je meer energie krijgen. Ga je je krachtiger voelen en weer meer zin om dingen te gaan ondernemen.
  4. Wist je dat zelfs het eten van een heel klein stukje pure (biologische) chocolade er voor zorgt dat je je blijer en gelukkiger gaat voelen? Dit komt door het stofje fenylethylalanine, waardoor je hersenen de stof endorfine aanmaken. Ik zeg dus niet: eet een hele reep. Maar: een blokje of een paar blokjes per dag in deze koude donkere dagen, zullen ervoor zorgen dat je je wat happier voelt.

Om je te ondersteunen in deze koude tijd, geef ik donderdagavond 11 februari een Nieuwe Maan webinar met als thema de LIEFDE. Ik wil niet al te veel verklappen, maar ik kan me zo voorstellen dat St. Valentijn, Cupido en Godin Venus hun opwachting zullen maken.

Van 20:00 uur tot, dat weet je nooit bij mij, maar het zou zo maar kunnen, 21:00 uur

Een webinar voor liefde, met liefde, in liefde, liefdevol, warm en ik zal er ook de nodige hartstocht en passie in aanbrengen.

Vandaag, woensdag 10 februari, nog te boeken als een Betaal Wat Je Kunt (BWJK) webinar. Vanaf de dag zelf, donderdag 11 februari betaal je de volle prijs van € 22. Zaak om vandaag nog te boeken dus, wanneer je minder dan volle prijs wilt betalen.

Ik zit klaar morgen om 20:00 uur en ga er voor jou een hartverwamend webinar van maken.

Ben jij er bij? Geef je hier op: Nieuwe Maan webinar 11 februari 2021

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS