Lisette-Anne Geen categorie Neem de Leiding over je Spirituele Groei. Spiritualiteit is: zijn en doen

Neem de Leiding over je Spirituele Groei. Spiritualiteit is: zijn en doen

Spiritualiteit is meer dan alleen oppervlakkige rituelen en ontspannende muziek. Het vraagt om moed, doorzettingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. Ik zie regelmatig mensen in mijn praktijk die vastlopen op hun spirituele pad wanneer ze geconfronteerd worden met uitdagende situaties. Ik wil je inspireren om je eigen weerstand onder ogen te zien en actief aan te pakken, zodat je kunt groeien op zowel persoonlijk als spiritueel vlak.

De Kracht van Zelfreflectie:

In spiritualiteit is het essentieel om naar binnen te keren en eerlijk te zijn tegenover jezelf. Het betekent de moed hebben om je eigen waarheid te onderzoeken en te accepteren. Ik zie echter vaak dat mensen slechts een oppervlakkige benadering van spiritualiteit hanteren. Zolang alles liefdevol en plezierig is, lijkt het goed te gaan. Maar zodra er ongemak, pijn of verdriet naar boven komt, geven ze op en keren ze terug naar hun comfortzone (zie webinar comfortzone). Ze onderdrukken deze gevoelens totdat ze opnieuw de kop opsteken en ze er niet langer omheen kunnen.

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen groei:

Het is belangrijk om te beseffen dat als je ervoor kiest om je eigen ‘sh*t’ niet onder ogen te zien, je ook niet kunt verwachten dat je –snel- spiritueel zult groeien. Wanneer je anderen wél snel ziet groeien, realiseer je dan, dat zij hoogstwaarschijnlijk wel het nodige werk verzetten. Alhoewel dit ook een aanname is. We weten nooit wat er omgaat in het leven van iemand anders. We hebben nooit in hun schoenen gestaan en weten niet hoeveel werk ze hebben verzet om te komen waar ze nu zijn. Stop daarom met jezelf te vergelijken met anderen en het maken van aannames. Kijk naar jezelf, laat anderen hun eigen pad bewandelen en wees verantwoordelijk voor jouw eigen leven.

De Spirituele Academie – Een Plek voor Jouw Groei:

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je spirituele ontwikkeling, dan nodig ik je graag uit om lid te worden van de Spirituele Academie. Deze academie biedt een schat aan kennis en ervaring op het gebied van spiritualiteit, met honderden uren aan waardevolle lessen en praktische tools. Hier krijg je de kans om jezelf te ontdekken, te groeien en te bloeien op een manier die bij jou past.

Spiritualiteit is een reis van ‘zijn’ en ‘doen’. Het vraagt om inzet, zelfreflectie en het nemen van verantwoordelijkheid. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de Spirituele Academie en begin vandaag nog aan jouw persoonlijke en spirituele transformatie.

#Spiritualiteit #Zelfreflectie #Verantwoordelijkheid #Groei #SpiritueleOntwikkeling #SpiritueleAcademie

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Soorten gewassenSoorten gewassen

Voorbeelden soorten gewassen Bloemplanten:artisjokbloeiende struiken en heestersbloemenbollenkruiden met bloemenbroccolirozenzonnebloemen Bladplanten:Andijviekruiden met bladslakoolpreirabarbersselderijsnijbietspinaziewitlof Wortelplanten:aardappelenaardperenknoflookwortelknollenbietjespastinaakradijsjesuien Vruchtplanten:auberginescourgettespompoenenkomkommerspaprika’sbonentomatenmaisgranenerwtenalle fruitbomen en struiken #spiritueeltuinieren #moestuin #gezondemoestuin #moestuingeluk #moestuinieren #gezondeten #gezondleven #spiritueelleven #snoeien