Lisette-Anne Geen categorie Het Belang van Ontspanning in Spirituele Groei

Het Belang van Ontspanning in Spirituele Groei

Ontdek de Kracht van Zijn

Moe, uitgeput, hangerig, emotioneel, verkouden, hummelig, pijn, verdriet… Dit zijn allemaal signalen dat je wellicht niet volledig bent uitgelijnd met het allerhoogste. Wat als ik je vertel dat 100% uitgelijnd zijn gelijkstaat aan 100% gezond, fit en vitaal? En dat zelfs 99% uitgelijnd zijn betekent dat er nog ruimte is voor vermoeidheid en andere ongemakken?

Maar hoe bereik je die volledige uitlijning?

Als iemand die vaak in de ‘doe-modus’ verkeert, weet ik hoe uitdagend het kan zijn om in volledige harmonie te zijn met de Bron. Maar weet je wat? Het is mogelijk en het is het waard. Abraham noemt het “only take ALIGNED ACTION.” Ja, actie ondernemen is belangrijk, maar alleen als het uitgelijnd is met je ziel en hogere doel. Dat betekent niet simpelweg handelen omwille van handelen, maar bewuste en uitgelijnde actie. Het soort actie dat je in de flow brengt, moeiteloos en met gemak. Actie die vanuit je innerlijke komt, niet vanuit je ego en gedachten.

Hoe Vind je de Balans tussen Zijn en Doen?

Het begint met het loslaten van de druk om continu te doen en te presteren. Neem eerst en vooral de tijd om voor jezelf te zorgen. Voed je ziel en lichaam met wat het nodig heeft. Ontspan, mediteer, visualiseer, en schrijf in je dagboek over je wensen en verlangens. Gun jezelf de rust en connectie met de Bron voordat je actie onderneemt. Er zijn talloze manieren om te ontspannen en je te verbinden met de Bron. Zazen, meditatie, wandelen in de natuur, yoga, massages; alles wat jou helpt om te ontspannen en jezelf af te stemmen op de hogere energiebron. Het huishouden, werk of andere verantwoordelijkheden kunnen wachten, want je gezondheid en welzijn staan voorop.

Liefdevolle Aandacht voor Jezelf

Wees lief voor jezelf, vooral als je een drukke moeder bent of een volle agenda hebt. Zorg goed voor je lichaam, want je hebt er maar één en het dient je een leven lang. Ontspanning en rust zijn geen luxe, maar essentieel voor je welzijn. Spiritualiteit kan je hierbij helpen. Spiritualiteit is een delicate balans tussen zijn en doen. Het is tijd om jezelf toe te staan te ZIJN en actie te ondernemen vanuit die staat van uitlijning. Dus omarm de kracht van het laten en gun jezelf de rust en ontspanning die je verdient.

Wanneer je klaar bent om je reis naar 100% uitlijning te beginnen, ben je van harte welkom om deel te nemen de Spirituele Academie. Ontdek in talloze opnames hoe je kunt ontspannen en tot rust kunt komen, zodat je met vernieuwde energie en in volledige harmonie kunt ZIJN en DOEN. Gun je zelf een proefabonnement: Spirituele Academie

# #UitgelijndeActie #BalansTussenZijnEnDoen #ZorgVoorJezelf #RustEnOntspanning #SpiritualiteitIsZijnEnDoen #VolledigeUitlijning #WelzijnEnGezondheid #HarmonieMetDeBron #VerbindMetJeZiel #OntspanEnGeniet #StressLoslaten #100ProcentUitgelijnd #InspiratieEnMotivatie

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS