Lisette-Anne Geen categorie Nieuwe Maan healing & Meditatie BWJK

Nieuwe Maan healing & Meditatie BWJK

Donderdagochtend 20 april 2023 is het om 06:12 uur Nieuwe Maan mét daarbij een gedeeltelijke zonsverduistering. Er is weer een video. En wat voor één.


Voor de duidelijkheid: ik ben blij met al mijn webinars, maar één keer in de zoveel tijd komt er een opname voorbij waar ik éxtra blij mee ben. Ik had een idee waar het over zou gaan en onderweg kwam ik zo in de flow dat er van alles en nog wat bijkwam. Ik wist gewoon: dit moeten meer mensen dan enkel de leden van de Spirituele Bibliotheek zien en ondergaan. Dus, voor deze keer: terug van weggeweest: Betaal Wat Je Kunt, met een zeer gering minimum bedrag, voor deze mooie opname.


We hebben veranderingen, een gedeeltelijke eclips, vragen, Godin Aphrodite en ook nog eens Mercurius Retrograde. Dit wil je weten, dit wil je doorvoelen, deze video wil je zien.


Bij het boeken kun je zelf kiezen voor welk bedrag je de opname boekt. Het minimum bedrag is € 2,44, daarboven is the sky the limit. Betaal wat je hart je ingeeft, Betaal Wat Je Kunt.


Gun jezelf deze kennis en inzichten, het is de moeite waard. Heel veel healingsplezier wens ik je.
Alle Liefs,
Lisette-Anne

2 thoughts on “Nieuwe Maan healing & Meditatie BWJK”

  1. Wat een heerlijke energie!
    Fundering stevig, transformatie ging soepel,deed de deur zelf open en deur ging naar binnen open, zo van welkom kom er in, jullie zijn alle 5 welkom.
    Voelt heerlijk!
    Dankjewel!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS