Lisette-Anne Geen categorie Peptalk Week 1 2020 Hoe ontwikkel je je Helderheden?

Peptalk Week 1 2020 Hoe ontwikkel je je Helderheden?

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Als je niets verandert, verandert er niets

Zo, we zijn aan een nieuw jaar begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb jij al bedacht wat je dit jaar anders wilt? Meer bewegen? Gezonder eten? Meer naar buiten? Minder Netlflixen? Wat je ook besloten hebt, het dénken aan verandering zet geen zoden aan de dijk. Want, als je niets

Spiritualiteit is: luisteren naar je engelen

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was