Lisette-Anne Geen categorie Uitnodiging voor bijwonen Nieuwe Maan Ritueel

Uitnodiging voor bijwonen Nieuwe Maan Ritueel

Nieuwe Maan & Zonsverduistering op 8 april 2024!

Ben jij klaar om te ontdekken hoe de kracht van de nieuwe  maan met een zonsverduistering jou kan beïnvloeden?
Wat denk je van: Een samenkomst van de Nieuwe Maan met een krachtige Zonsverduistering op 8 april 2024, die jou uitnodigt tot introspectie en het herontdekken van jouw diepste verlangens en dromen (we gaan diep naar binnen en halen jouw grootste verlangen naar boven).
Een unieke kans om de kracht van de kosmos te ervaren en jezelf open te stellen voor verandering en vernieuwing in je leven (ervaar aan den lijve de energie van de maan, de energie van de zonsverduistering én de energie van Godin Kali) Een periode van intense vuurenergie, met de Zon en de Maan in het teken van Ram, wat staat voor leiderschap, moed en transformatie (vurige energie, goed om alles minder goed dan……. 100% te verbranden en open te staan met passie en enthousiasme voor jouw grote droom).

De geboorte van een nieuw zelf, een feniks die oprijst uit de as van het verleden, klaar om zijn vleugels uit te slaan en zijn volledige potentieel te omarmen (deuren openen zich voor jou en kansen komen op jouw pad, ga jij ervoor?). Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan een krachtige video over de Nieuwe Maan & Zonsverduistering van 8 april 2024. Deze video is reeds opgenomen en staat na het boeken meteen al voor je klaar in de online lesomgeving. De eerste video is 46 minuten en 41 seconden en bestaat uit een informatief eerste helft een een meditatief en helend tweede helft. Daarnaast krijg je óók toegang tot een exclusief live webinar op maandagavond zelf.

Klik hier voor meer informatie: Nieuwe Maan

#maan #maanenergie #nieuwemaan

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS